شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
دسر طالبی
طالبی : ۲ عدد
ژله : ۱ بسته
انگور : ۱ فنجان
گیلاس ترش : ۱ فنجان
خامه : ۲۰۰ گرم
خاک قند : ۳ قاشق سوپخوری
وانیل : ۰.۵ قاشق سوپخوری
ابتدا انگوری را که دانههای ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، دم گیلاسها را میگیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال میگذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد.
طالبیها را شسته و درسته پوست میکنیم و یکی را به شکل حلقه حلقه میبریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزئین کنار میگذاریم و سر طالبی دوم را به شکل دایره بر میداریم و تخمهای طالبی را خارج میکنیم دانههای انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر میکنیم و در طالبی را به شکل وارونه روی آن قرار میدهیم و طالبی را در بخچال میگذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار میدهیم و نیم دایرههای طالبی را دور آن میچنیم و خامه را در قیف میریزیم رو و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزئین میکنیم و دانههای گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوبهای مخصوص خلال میزنیم و آنها را اطراف طالبی فرو میبریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.
ژله : ۱ بسته
انگور : ۱ فنجان
گیلاس ترش : ۱ فنجان
خامه : ۲۰۰ گرم
خاک قند : ۳ قاشق سوپخوری
وانیل : ۰.۵ قاشق سوپخوری
ابتدا انگوری را که دانههای ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، دم گیلاسها را میگیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال میگذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد.
طالبیها را شسته و درسته پوست میکنیم و یکی را به شکل حلقه حلقه میبریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزئین کنار میگذاریم و سر طالبی دوم را به شکل دایره بر میداریم و تخمهای طالبی را خارج میکنیم دانههای انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر میکنیم و در طالبی را به شکل وارونه روی آن قرار میدهیم و طالبی را در بخچال میگذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار میدهیم و نیم دایرههای طالبی را دور آن میچنیم و خامه را در قیف میریزیم رو و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزئین میکنیم و دانههای گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوبهای مخصوص خلال میزنیم و آنها را اطراف طالبی فرو میبریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رهبر انقلاب دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تهران هواشناسی فضای مجازی سیل ترافیک مدارس شهرداری تهران قتل پلیس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی ازدواج
چین قیمت خودرو خودرو گاز قیمت طلا مالیات نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب سینما رضا عطاران نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری دفاع مقدس
فناوری مغز دانش بنیان
فلسطین اسرائیل سازمان ملل رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه حماس رفح اوکراین حمله به رفح نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک سامسونگ گوگل
ویتامین توت فرنگی آسم روغن زیتون هندوانه کبد چرب