چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
دسر طالبی
طالبی : ۲ عدد
ژله : ۱ بسته
انگور : ۱ فنجان
گیلاس ترش : ۱ فنجان
خامه : ۲۰۰ گرم
خاک قند : ۳ قاشق سوپخوری
وانیل : ۰.۵ قاشق سوپخوری
ابتدا انگوری را که دانههای ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، دم گیلاسها را میگیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال میگذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد.
طالبیها را شسته و درسته پوست میکنیم و یکی را به شکل حلقه حلقه میبریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزئین کنار میگذاریم و سر طالبی دوم را به شکل دایره بر میداریم و تخمهای طالبی را خارج میکنیم دانههای انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر میکنیم و در طالبی را به شکل وارونه روی آن قرار میدهیم و طالبی را در بخچال میگذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار میدهیم و نیم دایرههای طالبی را دور آن میچنیم و خامه را در قیف میریزیم رو و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزئین میکنیم و دانههای گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوبهای مخصوص خلال میزنیم و آنها را اطراف طالبی فرو میبریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.
ژله : ۱ بسته
انگور : ۱ فنجان
گیلاس ترش : ۱ فنجان
خامه : ۲۰۰ گرم
خاک قند : ۳ قاشق سوپخوری
وانیل : ۰.۵ قاشق سوپخوری
ابتدا انگوری را که دانههای ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، دم گیلاسها را میگیریم سپس ژله را در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده در یخچال میگذاریم تا کمی بسته شود خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد.
طالبیها را شسته و درسته پوست میکنیم و یکی را به شکل حلقه حلقه میبریم و هر حلقه را نصف کرده برای تزئین کنار میگذاریم و سر طالبی دوم را به شکل دایره بر میداریم و تخمهای طالبی را خارج میکنیم دانههای انگور را با ژله نیم بسته شده مخلوط کرده داخل طالبی را با آن پر میکنیم و در طالبی را به شکل وارونه روی آن قرار میدهیم و طالبی را در بخچال میگذاریم تا ژله کاملا بسته شود.
بعد طالبی را در ظرف گرد مناسبی قرار میدهیم و نیم دایرههای طالبی را دور آن میچنیم و خامه را در قیف میریزیم رو و اطراف طالبی را با خامه که در قیف است تزئین میکنیم و دانههای گیلاس که بهتر است دو نوع قرمز و سیاه باشد به چوبهای مخصوص خلال میزنیم و آنها را اطراف طالبی فرو میبریم این طالبی شکل بسیار جالب و قشنگی پیدا خواهد کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست