چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
چاپاتی عدس و اسفناج
نوع مقدار
آرد سفید : ۲۲۵ گرم
آرد سبوس دار : ۸۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ خوری
آب ولرم : ۱۸۰ میلی لیتر
روغن زیتون برای مواد میانی نان : ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده برای مواد میانی نان: ۱۵۰ گرم
سیر له شده برای مواد میانی نان : ۲ حبه
زیره سبز برای مواد میانی نان : ۱ قاشق چایخوری
گرام ماسالا برای مواد میانی نان : ۱ قاشق چایخوری
دانه خردل برای مواد میانی نان : ۲/۱ قاشق چایخوری
زردچوبه برای مواد میانی نان : ۲/۱ قاشق چایخوری
عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان: ۱۰۰ گرم
آب مرغ برای مواد میانی نان نان: ۵۰۰ میلی لیتر
اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان: ۲۵۰ گرم
ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می داریم در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۱ ساعت به آن استراحت می دهیم. سپس مواد را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می کینم به اندازه دایره ۱۴ سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم و در تابه آن را قرار می دهیم تا پخته شود.
آرد سفید : ۲۲۵ گرم
آرد سبوس دار : ۸۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ خوری
آب ولرم : ۱۸۰ میلی لیتر
روغن زیتون برای مواد میانی نان : ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده برای مواد میانی نان: ۱۵۰ گرم
سیر له شده برای مواد میانی نان : ۲ حبه
زیره سبز برای مواد میانی نان : ۱ قاشق چایخوری
گرام ماسالا برای مواد میانی نان : ۱ قاشق چایخوری
دانه خردل برای مواد میانی نان : ۲/۱ قاشق چایخوری
زردچوبه برای مواد میانی نان : ۲/۱ قاشق چایخوری
عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان: ۱۰۰ گرم
آب مرغ برای مواد میانی نان نان: ۵۰۰ میلی لیتر
اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان: ۲۵۰ گرم
ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می داریم در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۱ ساعت به آن استراحت می دهیم. سپس مواد را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می کینم به اندازه دایره ۱۴ سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار میدهیم و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم و در تابه آن را قرار می دهیم تا پخته شود.
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم رافائل گروسی آمریکا دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
تهران پلیس زلزله هواشناسی شهرداری تهران بارش باران قتل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی سلامت شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه حماس روسیه چین ترکیه نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون مایکروسافت گوگل باتری فضا فضاپیما
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس رژیم غذایی کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون