پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

خاگینه با کالباس


خاگینه با کالباس
● مواد لازم
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ سه قاشق سوپ خوری شیر
▪ شش ورق کالباس
▪ سه قاشق مرباخوری پیازچه
▪ دو قاشق مرباخوری پنیر چدار
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
● طرز تهیه
تخم مرغ را با شیر در مخلوط کن ریخته و بخوبی هم بزنید. سپس کالباس را خرد کرده و به آن اضافه کنید. پیازچه های خرد شده را نیز با فلفل و نمک به مواد اضافه کنید. روغن زیتون را ته ماهی تابه ای بریزید و مخلوط را به آن اضافه کنید تا بپزد.
سپس پنیر را روی آن ریخته و صبر کنید تا برای یک دقیقه دیگر بپزد.

[نیلوفر نادری
منبع : روزنامه ایران