جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سوپ قارچ


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
قارچ خردکرده دو لیوان
آب گوشت۴ لیوان
شیر دو لیوان
جعفری خردشده ۴ قاشق سوپخوری
آرد دو قاشق سوپخوری
کره ۳ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: پس از شستن قارچ‌ها آنها را خشک کنید و به صورت برش‌های نازک ببرید. قارچها را در نصف کره, چند دقیقه تفت دهید. دو لیوان آب گوشت را به قارچ اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ده تا پانزده دقیقه بپزید. در ظرفی دیگر, آرد را تا سه دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ آن شیری شود. شیر را آهسته به آرد اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را حرارت دهید و مرتب بهم بزنید تا سس سفید یکنواختی به‌دست آید. پس از پخته شدن قارچها, آن را با قاشق چوبی یا فلزی اندکی خرد و ریز کنید. سس سفید را به ظرف حاوی قارچها اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را بجوشانید.
بقیه آب گوشت, جعفری خرد شده و نمک را به ظرف حاوی سوپ اضافه کنید و مدت ۵ .تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
منبع : روجین سایت مازندران