شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
۱۰ نکته برای بهتر ساختنِ
● یك شبكهی بیسیم
▪ بُرد و قدرتِ شبكهی بیسیم خود را افزایش دهید...
وقتی ویندوز ایكسپی شما را در مورد یك سیگنال ضعیف با خبر میسازد ، احتمالاً به این معنی است كه اتصال شبكهی شما از سرعت و اطمینانی كه میتواند داشته باشد ، برخوردار نیست . از این بدتر آن است كه ممكن است در بخشهایی از منزلتان ، اتصال شبكه را كلاً از دست بدهید . اگر به دنبال این هستید كه سیگنال شبكهی بیسیم خود را تقویت كنید ، بهتر است به تعدادی از این توصیهها در جهت افزایش بُرد و قدرت شبكهی بیسیمِ خود عمل نمایید .
۱) روتر بیسیم ( یا نقطهْتماسِ بیسیم ) خود را در یك محل مركزی مستقر نمایید.
در صورت امكان ، روتر بیسیم خود را در مركزیترین اتاق منزلتان قرار دهید . اگر روتر بیسیم شما مقابل دیوار باشد ، سیگنالی كه آن طرف دیوار خانه تحویل میگیرید ، ضعیف خواهد بود . اما اگر نتوانستید روتر بیسیم خود را جابهجا كنید ، نگران نشوید ، زیرا روشهای دیگری نیز برای تقویت اتصالتان وجود دارد.
۲) روتر را كف اتاق نگذارید و آن را از دیوار و اشیای فلزی (مانند قفسههای فلزی ) دور نگه دارید.
فلزات ، دیوارها و كف اتاق با سیگنالهای بیسیم روتر شما تداخل پیدا میكنند . هر قدر روتر شما به این موانع نزدیكتر باشد ، تداخل بیشتری ایجاد خواهد شد ، و در نتیجه اتصالتان از ضعف بیشتری برخوردار خواهد گردید.
۳) آنتنِ روتر خود را عوض كنید .
آنتنهایی كه همراه روتر شما بودهاند ، طوری طراحی شدهاند كه تشعشع دایرهای داشته باشند ، یعنی در تمام جهات اطراف روتر پخش شوند . اگر روتر شما نزدیك یك دیوار خارجی باشد ، نیمی از سیگنالهای بیسیم به خارج از منزلتان ارسال خواهند گردید ، و بیشتر قدرت روتر شما هدر خواهد رفت . اكثر روترها به شما امكان نمیدهند كه قدرت خروجی آنها را افزایش دهید ، اما شما میتوانید استفادهی بهتری از قدرت موجود آنها به عمل آورید.
آنتنتان را با یك آنتن قوی كه سیگنالهای خود را فقط در یك جهت ارسال میكند ، تعویض نمایید. به این ترتیب شما میتوانید سیگنالها را به هر سمتی كه بیشتر به آنها احتیاج دارید، بچرخانید .
۴) آدابتور شبكهی بیسیم كامپیوترتان را عوض كنید
سیگنالهای شبكهی بیسیم، میبایست هم به سمت خارج كامپیوترتان ارسال شوند و هم به سمتِ خود كامپیوترتان. گاهی اوقات ، روتر شما آنقدر قدرت دارد كه میتواند سیگنالهای خود را به كامپیوترتان برساند ، اما كامپیوترتان نمیتواند سیگنالها را به روتر باز گرداند .
برای تقویت این امر ، كارت شبكهی بیسیم كامپیوتر كتابی خود را با یك كارت شبكهی مبتنیبر یواسبی كه دارای یك آنتن اضافه بر سازمان است ، عوض كنید. انواعی از این كارتهای شبكه دارای آنتنهای قویای هستند كه به شدت میتوانند بُرد شما را افزایش دهند . (كامپیوترهای كتابی با شبكهی بیسیم مادرزاد دارای آنتنهای دوربُرد هستند و در نتیجه لازم نیست كارتِ شبكهی آنها را تعویض نمایید .)
۵) یك تكرار كنندهی بیسیم اضافه كنید .
تقویتكنندههای بیسیم، بُرد شبكهی بیسیم شما را افزایش میدهند؛ آن هم بدون اجرای سیمكشی اضافی . كافی است تقویتكنندهی بیسیم را در نیمهراهِ نقطهْتماسِ بیسیم و كامپیوترتان قرار دهید تا یك تقویت شدید در قدرت سیگنالهای بیسیم خود پیدا كنید . دو شركت D-Link و Linksys تقویتكنندههای بیسیم مناسبی عرضه كردهاند .
۶) كانال بیسیم خود را عوض كنید .
روترهای بیسیم میتوانند امواج خود را روی چندین كانال مختلف ارسال نمایند؛ درست مانند ایستگاههای رادیویی كه از كانالهای مختلفی استفاده میكنند . اگر توجه كرده باشید از بعضی ایستگاههای رادیویی صدای پارازیت زیادی شنیده میشود ، در حالی كه از ایستگاهی دیگر صدای خوب و واضح میشنوید.
گاهی اوقات یك كانال بیسیم واضحتر از كانالهای دیگر است . بنابراین بهتر است شما هم سعی كنید كانال روتر بیسیم خود را از طریق صفحهی پیكربندی آن عوض كنید تا ببینید آیا قدرت سیگنالهای شما تقویت میشوند یا نه . هیچ لزومی ندارد كه پیكربندی كامپیوترتان را تغییر دهید، زیرا خودش به طور خودكار میتواند كانال جدید را تشخیص دهد.
۷) تداخل بیسیم را كاهش دهید
اگر تلفن بیسیم یا سایر ادوات برقی در منزلتان دارید ، ممكن است كامپیوترتان نتواند صدای روتر شما را در میان این همه ادوات بیسیم به خوبی بشنود ! برای خاموشكردن صدای پارازیت چنین دستگاههایی ، باید از وسایل برقی بیسیم كه از فركانس ۴/۲ گیگاهرتز استفاده میكنند ، دوری نمایید . در عوض ، به دنبال تلفنهای بیسیمی بگردید كه مبتنی بر فركانسهای ۹۰۰ مگاهرتز یا ۸/۵ گیگاهرتز هستند.
۸) درایورِ كارت شبكه یا حكافزار روترِ خود را ارتقاء دهید .
سازندگان روتر به طور مرتب ، اصلاحاتی در روترهای خود میدهند كه آنها را به صورت رایگان در اختیار مشتریانش قرارمیدهند . گاهی اوقات ، این اصلاحات موجب افزایش كارآیی روترها میشوند. برای دست یافتن به آخرین ارتقاءهای حكافزاری روتر خود ، باید از سایت سازندهی روتر خود بازدید نمایید .
به همین منوال، سازندگان كارتهای شبكه نیز هر از چندگاه نرمافزاری را كه ویندوز ایكسپی برای برقراری ارتباط با كارت شبكهتان به كار میبرد؛ یعنی "درایور" آن را ارتقاء میدهند . این ارتقاءها معمولاً موجب تقویت بازدهی و اطمینان بیشتر میشوند. برای تهیهی این ارتقاءها ، باید از سایت Windows Update بازدید كرده و سپس گزینهی Select Optional Hardware را كلیك كنید. در اینجا، هر ارتقاعی را كه به كارت شبكهی بیسیم شما مربوط میشود ، نصب نمایید .
هنگامی كه در حال بازدید از سایت Windows Update هستید ، هیچ اشكالی ندارد كه ارتقاءهای دیگر را نیز نصب كنید .
۹) تجهیزات شبكهی بیسیم خود را
از یك نوع و یك سازنده انتخاب كنید !
هرچند روتر فلان سازنده میتواند با كارت شبكهی بهمان سازنده كار كند ، ولی خیلی بهتر خواهد بود كه هر دو را از یك سازنده انتخاب كنید . بعضی از تولیدكنندگان میتوانند به شما این تضمین را بدهند كه اگر سخت افزارهای آنان را انتخاب كنید ، قدرت و توان شبكهی بیسیم خود را تا دو برابر افزایش دهید.
۱۰) ادوات مبتنی بر۸۰۲.۱۱b را به ۸۰۲.۱۱g ارتقاء دهید .
استاندارد ۸۰۲.۱۱b، متداولترین استاندارد در میان شبكههای بیسیم است، اما استاندارد ۸۰۲.۱۱g در حدود ۵ بار سریعتر است . استاندارد ۸۰۲.۱۱g با استانداردهای قبلی خود مانند ۸۰۲.۱۱b سازگاری دارد ، بنابراین همچنان میتوانید از ادوات مبتنی بر۸۰۲.۱۱b خود، باز هم استفاده كنید . اگر از ۸۰۲.۱۱b استفاده میكنید و از كارایی آن رضایت ندارید ، بهتر است به فكر تعویض كارت شبكه و روتر خود با تجهیزات مبتنی بر ۸۰۲.۱۱g باشید . اما اگر به فكر خریدن تجهیزات نو هستید، قطعاً باید تجهیزات مبتنی بر استاندارد ۸۰۲.۱۱g را انتخاب كنید (جدولِ مقایسهای این دو استاندارد را در بالا میبینید) .
شبكههای بیسیم هرگز به مرزِ اسمی پهنای باندِ خود نمیرسند . كششِ شبكههای ۸۰۲.۱۱b معمولاً به ۲ تا ۵ مگابایت در ثانیه میرسد، در حالی كه بُنیهی شبكههای مبتنی بر ۸۰۲.۱۱g معمولاً در محدودهی ۱۳ تا ۲۳ مگابایت در ثانیه قرار میگیرند.
ولی هستند تجهیزات مبتنی بر استاندارد ۸۰۲.۱۱g كه توانشان حتا به ۳۷ تا ۴۲ مگابیت در ثانیه نیز میرسد.
منبع : ماهنامه کامپیوتر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست