شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
پای سبزیجات
▪ مواد لازم:
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط، ورقه شده ۲ عدد
سیر، كوبیده ۲ حبه
پودر كاری۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی، خرد شده ۸۰۰ گرم
گل كلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)
بروكلی، خرد شده ۵/۳ پیمانه
هویج متوسط، حلقه شده ۲ عدد
سس فلفل تند۲ قاشق چایخوری
سیب زمینی متوسط (۱۲۰۰ گرم) پوست گرفته ۶ عدد
خامه۲ قاشق سوپخوری
۲۰ گرم كره
پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی، گل كلم، بروكلی و هویج را اضافه كنید و بگذارید این سبزیجات حدود ۱۰ دقیقه با آب گوجه فرنگی بپزند و كمی ترد شوند. آن را از روی آتش بردارید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود و آن را در یك ظرف نسوز بریزید.سیب زمینیها را با مقداری آب بپزید. سپس در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبید تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنید و این مخلوط را روی سبزیجات ریخته با پشت یك چنگال سطح مخلوط سیب زمینی را صاف كنید. پای را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی كه روی آن برشته و طلایی شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزید.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان افغانستان انتخابات امیرعبداللهیان عراق جنگ دولت سیزدهم حجاب مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مسکن دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت استرس طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما