چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا


غذا ـ سال نهم، شماره ۲۰، دی ۱۳۸۷


▪ ماه حماسه و رشادت: ص ۱۰
▪ یه تیکه سلامتی: ص ۱۱
▪ سلول‌های خاکستری گرسنه: ص ۱۴
▪ ویتامین ای ده ال: ص ۱۹
▪ نعناع با طعم فلفل: ص ۲۳
▪ شیر یعنی زندگی: ص ۲۶
▪ میکروب‌هایی که باید خورد: ص ۲۷
▪ به لاغری بیندیش: ص ۳۱
▪ هضم فکر، هضم غذا: ص ۳۴
▪ ضامن سلامت غذای ما: ص ۳۸
▪ نذرها و نیازها: ص ۴۱
▪ آخرین دستاوردهای غذایی: ص ۵۶
▪ رویدادهای غذایی کشور: ص ۵۸
▪ حکایت همچنان باقی است: ص ۶۰
▪ آشپزخانه: ص ۶۳
ماهنامه غذا
تغذیه، صنایع غذایی
صاحب امتیاز: اعظم ساعت
مدیر مسئول: دکتر سید فرزاد طلاکش
سردبیر: دکتر احمد قاسم
تلفن: ۶۶۹۰۴۲۳۲-۶۶۹۱۷۹۴۵ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان اسکندری شمالی، چهارراه شباهنگ، پلاک ۱۲۶، طبقه چهارم.
صندوق پستی: ۳۷۶-۱۴۱۹۵
نشانی الکترونیک: ghazaa@ghazaa.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)