جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
حلیم بوقلمون
● مواد لازم
▪ گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
▪ نمك به مقدار لازم
▪ كره ۵۰ گرم
▪ دارچین به میزان لازم
▪ شكر به میزان لازم
▪ گندم پوست كنده ۵۰۰ گرم
● چگونگی تهیه
ابتدا گندم را شب قبل خیس كرده سپس آب آن را خالی كرده و در قابلمه می ریزیم و گوشت بوقلمون را در این مرحله به گندم افزوده و درب قابلمه را قرار داده و صبر می كنیم تا گوشت كاملاٌ تغییر كند سپس به آن حدود ۴ برابر آب افزوده و كمی نمك اضافه می كنیم و حرارت را زیاد می كنیم تا مواد به جوش آید سپس حرارت را كم می كنیم و به مدت ۴ ساعت به آن زمان برای پخت می دهیم .
سپس گوشت را از حلیم بیرون آورده و حلیم را با گوشت كوب برقی می كوبیم سپس بعد از له شدن كامل حلیم گوشت را با دست ریش ریش كرده و به حلیم اضافه می كنیم بعد روی حلیم را با كره و دارچین و شكر تزئین می كنیم و آن را سرو می كنیم.
▪ توجه : به جای گوشت بوقلمون می توان از گوشت گوسفند و یا مرغ نیز استفاده كرد و برای تزئین می توان از زغفران حل شده و مخلوط پودر نارگیل و شكر نیز استفاده كرد.( برای ۱۰ نفر)
منبع : شبکه جهانی جام جم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست