چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
چگونه جابهجا شویم؟
اسبابکشی همواره از جمله امور مشکل، بهویژه برای خانمهای خانه است.
لذا به منظور انجام هرچه راحتتر، سریعتر و بدون خسارت آن و همچنین رفاه بیشتر خودتان به ارائه نکاتی میپردازیم که توجه به آنها شما را در انجام این پروژه یاری خواهد داد.
▪ ابتدا لیستی از کارهایی که باید انجام گیرند، با حفظ ترتیب و زمانبندی و همچنین لوازمی که باید جابهجا شوند، روی کاغذ یادداشت کرده، سپس مرحله بستهبندی را آغاز کنید.
▪ برای بستهبندی به موارد زیر نیاز است:
طناب، جعبههای ضخیم مقوایی در اندازههای مختلف (شما میتوانید این قبیل جعبهها را از فروشگاههایی مانند سوپرمارکتها به مبلغ اندک خریداری کنید)، جعبههای پلاستیکی یا چوبی مخصوص میوه، پارچه، چسب نواری محکم و پهن، منگنه، برچسب، بند، پلاستیکهای حبابدار مخصوص بستهبندی شکستنیها، روزنامههای باطله، ماژیک درشت مشکی یا آبی و قرمز.
▪ پیش از بستهبندی، لوازم را شسته و یا پاک کنید البته این مساله در مورد ظروف مصرفی، لیوانها، آینه، کریستالها و امثال اینها باید به صورت مجدد در محل جدید نیز انجام گیرد.
▪ اگر جعبههای هر یک از لوازم شکستنی را هنوز
نگه داشتهاید، در مرحله بستهبندی ابتدا آنها را در لایههای پارچه، روزنامه یا پلاستیک پیچیده سپس در داخل جعبه مخصوص خود قرار دهید. در غیر این صورت با بستهبندی محکمتر هریک از آنها به صورت جداگانه، در نهایت همه را در کنار هم در جعبهای بزرگ با دقت بچینید. پیش از قرار دادن لوازم در جعبههای مقوایی از محکم بودن اتصالات آنها، اطمینان حاصل کنید.
▪ هرچه در بستهبندی وسایل شکستنی بیشتر دقت کنید، اجناس خود را سالمتر تحویل خواهید گرفت.
▪ خردهریزهای شکستنی را در پارچه یا روزنامه پیچیده و از ظروف پلاستیکی دردار فریزری به عنوان جعبه آنها استفاده کنید.
ـ به هنگام چیدن لوازم، درون هر نوع جعبهای به خصوص مقوایی، میزان تحمل وزن لوازم توسط جعبه و اتصالات آن را در نظر بگیرید تا در حین جابهجایی مشکلی پیش نیاید.
(به منظور محکمتر کردن اتصالات جعبه مقوایی میتوانید از چسبهای نواری پهن استفاد کنید)
برای حمل راحتتر و استحکام بیشتر جعبهها کاربرد طنابهای ضخیم نیز بسیار مناسب است.
▪ پس از بستهبندی وسایل و قرار دادن آنها در جعبهها، تعداد آنها را شمارش کنید تا در این میان جعبهای گذاشته نشود.
▪ روی هر جعبه پس از اتمام کار بستهبندی، برچسبی حاوی لیست وسایل و لوازم داخل آن چسبانده و در صورتی که اجناس داخل آن شکستنی است با ماژیک قرمز این کلمه و همچنین محلی را که این لوازم به آن تعلق دارند، به صورت درشت روی جعبه یا برچسب بنویسید. به این ترتیب هر یک از جعبهها به محض انتقال به مکان جدید، در آن فضای اشاره شده قرار میگیرد. با این روش نظم بیشتر و سریعتر در محیط حاکم میشود.
▪ به منظور جلوگیری از کثیف شدن فرش و بهخصوص ریشههای آن به هنگام جابهجایی، ابتدا پارچهای را در قسمت ریشهها به صورت دو لا بهگونهای قرار دهید که ریشه در بین دو لایه پارچه واقع شود، سپس فرش را با پارچه لوله کنید.
در نهایت اگر پارچه بزرگ دیگری در دسترس دارید به دور فرش لوله شده نیز بپیچید.
▪ داخل هر یک از کشوهای پاتختی و میز آرایش را تمیز کرده و لوازم داخل آن را بهطور مرتب بچینید. سپس کشوی حاوی وسایل را در داخل کیسه زباله بزرگ و ضخیمی قرار دهید. به منظور جلوگیری از ریختن لوازم به بیرون، در پلاستیک را با چسب محکم کنید (اگر کشو بزرگ باشد از دو کیسه زباله استفاده کنید).
منبع : روزنامه تهران امروز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست