پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
چه کسی تکلیف شب را انجام می دهد؟
![چه کسی تکلیف شب را انجام می دهد؟](/mag/i/2/qfbhr.jpg)
سعی نكنید چیزی را كه خودتان متوجه نشده اید به او یاد بدهید. از معلمش بخواهید تمرینی بدهد كه بتوانید دو نفری در منزل انجام بدهید تا فرزندتان درس را یاد بگیرد. هنگامی كه فرزندتان به دوره راهنمایی رسید كار عمده شما این است كه مطمئن بشوید عادت كار كردن، كه تلاش كردید در دوران دبستان شكل بگیرد، واقعاً عادت شده است.
اجازه دهید فرزندتان تصمیم بگیرد چقدر صرف تكالیفش بكند و چه موقع این كار را انجام دهد، اما هر روز از او بپرسید چه تكالیفی دارد و پیش از این كه بخوابد كنترل كنید كه همه كارهایش را انجام داده باشد. هر چند وقت یك بار از او بخواهید تكالیفش را نشانتان بدهد، اما این كار را برای این بكنید كه عملكرد او را در مدرسه ارزیابی كنید نه این كه اشتباهاتش را تصحیح كنید. هر از چندی پیشنهاد كمك بدهید: «می خوای مشق هات رو غلط گیری كنم؟» اما اصرار نكنید. در این سن مهم است یاد بگیرد مسوولیت كارش را بپذیرد.
و اما هنگامی كه فرزندتان به دبیرستان رسید مشاركت خود را در این زمینه محدود كنید مگر آن كه مستقیماً از شما درخواست كند. چنانچه می خواهد درس را برایتان بازگو كند و یا تحقیقش را بخوانید او را همراهی كنید. وقتی فرزندتان دبیرستانی شد نباید از او بپرسید تكلیف شب دارد یا نه.
در این مرحله او باید یاد بگیرد چگونه كیفیت كارش را ارزیابی و حفظ كند. واكنش شما به این كه فرزندتان اوقات دشواری را سر كلاس و با معلمش گذرانده هم بستگی به سن او دارد.
اگر فرزندتان در دوره ابتدایی است باید مساله را برای او رفع كنید، اگر فرزندتان به سن نوجوانی رسیده باید كمك كنید تا راه حل را بیابد و سپس پیگیری كنید تا مطمئن شوید كاری را كه با هم تصمیم گرفته اید و او انجام داده كار درستی است.
● تكلیف شب
بدون توجه به سن فرزندتان هیچ گاه تكالیف او را تصحیح نكنید. خوب است به نكاتی كه باید درست شوند اشاره كنید به ویژه وقتی فرزندتان به دبستان یا راهنمایی می رود، اما اجازه دهید خودش فكر كند چه طور تصحیح مناسبی انجام دهد. اگر شما تكالیف فرزندتان را انجام بدهید معلمش متوجه نمی شود كه او نیاز به آموزش بیشتر دارد. این مساله یكی از اهداف مهم تكلیف شب است. انجام تكالیف برای فرزندتان جهت كسب نمره های بهتر استراتژی خوبی برای دستیابی به این هدف نیست.
برخی والدین فكر می كنند همین كه به فرزندشان بگویند مدرسه مهم است. كافی است، اما پژوهش ها نشان می دهد دانش آموزان موفق معمولاً آن هایی هستند كه والدینشان در مدرسه حضور فعال دارند. هنگامی كه مرتباً در تحصیل فرزندتان مشاركت می كنید پیام محكمی به او می دهید كه «مدرسه مهم» است.»
درباره موضوع مدرسه فرزندتان، اعمال شما خیلی بلندتر از كلماتتان حرف می زنند.
كارشناس دوره ابتدایی
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست