پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا


آنتی‌اکسیدان‌ها در تغذیه, سلامت و بیماری


آنتی‌اکسیدان‌ها در تغذیه, سلامت و بیماری
نویسنده : گاتریج - جانهالی‌ول - بری
مترجم : رشیدی - آرشکاراندیش - مجید
ویراستار : پورثانی - مریم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۶/۳۰
رده دیویی : ۵۴۵.۲۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۱۲-۱

نگارنده مبانی علمی رادیکال‌های آزاد, آنتی اکسیدان‌ها و تاثیر آنها بر تغذیه, سلامت و بیماری انسان را با این مختصات تشریح می‌کند .((اکسیژن :نفس زندگی, یا اولین اکسید کننده سمی هوا)), ((فلزات و اکسیژن :تنفس, اکسید شدن و مسمومیت اکسیژنی)), ((آنتی اکسیدان‌ها :اکسیر حیات یا افیون رسانه‌ها)), ((ویتامین‌ها و مواد مغذی آنتی اکسیدان)), ((استرس اکسیداتیو)), ((رادیکال‌های آزاد و آنتی اکسیدان‌ها در روند سالخوردگی و بیماری)) و ((رادیکال‌های آزاد و بیماری قلب و عروق)) .