دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
نکاتی برای بانوان باردار
معمولا بیست تا سی در صد از خانمها در زمان بارداری دچار استفراغ میگردند كه این حالت به اشكال خفیف یا شدید بوده و یك درصد هم بند نیامدنی است و در هفتههای ۱۴ تا ۱۶ رخ میدهد. برای درمان این حالت، بانوان میتوانند از میوهها و سبزیهای تازه _لبنیات _آجیل و دانههای روغنی_ گوجه یا آلوی برقان_ تره_ترب و برگ آن_ سیر_ ترشك_لواشك_ قره قروت_ لیمو ترش_ زرده تخممرغ خانگی _ جگر گوسفند _جوانه گندم یا روغن آن_روغن عصاره غلات _مخمر آبجو و همه خوراكیهای دارای ویتامین (ب) استفاده كنند. بهترین زمان برای خانمها جهت باردار شدن، پانزده روز قبل از قاعدگی بعدی خواهد بود. در این وقت، زنان باید از غذاهای فسفردار و پر از ویتامین بهخصوص از جوانه گندم استفاده كنند .زیرا مواد آن در سلامتی كودك نقش مهمی دارد. بهطور كلی خوردن غذاهائی كه دارای ویتامین E۱ میباشند اولین موردی است كه زن حامله باید به آن توجه کند. اهمیت خوراك مادر بستگی به انواع ویتامینهای مورد نیاز بدن دارد. اما در طول مدت بارداری اضافه وزن آنها نباید از ۸ تا ۹ كیلو تجاوز كند. خون مواد مورد نیاز را از بافتهای بدن مادر میگیرد و در دسترس كودك قرار میدهد. بنابراین باید این مواد حتما در بدن مادر وجود داشته باشند. تحقیقات نشان داده مادرانی كه در دوره آبستنی غذای كافی و كامل خوردهاند، وضع حمل آسانتری داشتهاند. از مصرف گوشت قرمز خودداری كنید و یا خیلی كم بخورید و از گوشت مرغ و ماهی استفاده كنید. شبها زود غذا بخورید تا سبك و راحت بخوابید. در هفته یك شب مقداری روغن بادام خالص یا روغن زیتون تصفیه شده میل كنید. در دوران آبستنی اگر میل به ترشی داشتید ، آلو زرد_آلو سیاه_گوجه درختی _زرشك _آب لیمو _آب نارنج_آب پرتقال_آش آبغوره _آش سماق و امثال اینها میل كنید. مس از جمله موادی است كه زنان حامله به آن احتیاج دارند و معمولا به کمبود مس دچار میشوند . سبزیجات _مغزگردو_خورش فسنجان و كله جوش دارای مقدار زیادی مس هستند. همچنین برای تامین كلسیم بدن از میوهها و سبزیها و غلاتی كه سرشار از كلسیم هستند استفاده كنید. مصرف عدس_نخود _لوبیای سبز و تازه _اسفناج_ انگور_ پرتقال _توت فرنگی_طالبی گرمك_خربزه_آب سیب _هلو_خربزه شیرین به زنان باردار توصیه میشود. از انواع مرباها استفاده كنید .مصرف كمپوت گلابی و سیب و هلو و زرد آلو بسیار مفید است. بهترین و سالمترین غذا برای زنان حامله شیر_عسل_ماست شیرین _پنیر_شیر برنج_انواع میوهها و سبزیهای تازه _از چربیها كره و سر شیر _روغن زیتون و كنجد میباشد. اغلب زنان حامله دچار یبوست میشوند كه مصرف مسهل برای آنان خطر دارد. اما مصرف آلوی پخته یا خیس كرده و یا كمپوت آن و برخی ملینهای گیاهی تجویز و توصیه میشود.
منبع : سایت ایران دکتر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی مجلس دولت صادق زیباکلام انتخابات دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم حجاب
هواشناسی تهران بارش باران شهرداری تهران قتل حج تمتع سیل سازمان هواشناسی سلامت پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو قیمت دلار سایپا قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی مسکن دلار گاز بورس حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب عربستان نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران دفاع مقدس تئاتر سریال
خورشید دانشگاه تهران کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر رئال مادرید بازی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس هوادار
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری تبلیغات دبی ایلان ماسک ناسا اپل
ویتامین خواب کودک تجهیزات پزشکی شیر کاهش وزن افسردگی فشار خون درمان ناباروری بارداری سلامت روان