پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا


بهکام - شماره ۳۶، خرداد ۱۳۸۳


▪ سرآغاز : ص۲
▪ یادداشت سردبیر : فرحناز سمیعی : ص۳
▪ اخبار : ص۴
▪ کانون صنایع غذایی : ص۶
▪ انجمن شیرینی و شکلات : ص۹
▪ انجمن فرآورده های گوشتی : ص۱۷
▪ ماتریس امنیت غذایی : ص۲۱
▪ چای : ص۲۲
▪ لاکتیتول : ص۲۵
▪ شیرین کننده ها : ص۲۷
▪ گفت و گو : ص۲۸
▪ موزار لا : ص۳۰
▪ حقوق کودکان : لیلا عزالدین : ص۳۲
▪ پیشگیری از چاقی : ندا هنرور : ص۳۵
▪ کاهو : ص۳۶
▪ شما همانید که می خورید : هانا ناصر زاده : ص۳۸
▪ غذای ملل : ملاحت کامیار : ص۴۰
▪ تغذیهٔ سالم در بهار : برگردان:دکتر احمد صبوری ، میترا خاتون آبادی : ص۴۲
▪ تغذیه در تنیس : پرویز امانیان : ص۴۴
▪ بانک اطلاعات : ص۴۵
▪ بخش انگلیسی : ص۴۸
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)