سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا
راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی
نویسنده : خانقاهیابیانه - حمیدجلالی - محمداکبریان - محمودرضا
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۵۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۵/خ۲ر۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۹۸-۶۷-۳
کتاب حاضر راهنمایی است برای اجرا و استفاده روش نوین مدیریت و ایمنی بهداشت مواد غذایی HACCP در صنایع غذایی که در این فصل ها سامان یافته است: 'امنیت وایمنی مواد غذایی', 'جایگاه سامانه HACCP در مدیریت بهداشتی صنایع غذایی', 'پیشنیازهای اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی', 'مخاطرههای بهداشتی مواد غذایی', 'اصول و مراحل طراحی سامانه HACCP نقش مراجع دولتی در اجرای سامانه HACCP' و 'برنامههای الگویی HACCP'. گفتنی است که 'سامانه اولیه HACCP به سفارش سازمان فضانوردی آمریکا (ناسا) و توسط شرکت پیلسبوری طراحی شد و هدف از آن تضمین کیفیت میکروبی مواد غذایی تهیه شده برای مصرف فضانوردان در سفرهای فضایی بود...'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور رهبر انقلاب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ محمود احمدی نژاد ستاد انتخابات کشور انتخابات 1403
هواشناسی ترافیک طرح ترافیک تهران شهرداری تهران مترو پلیس راهور سازمان هواشناسی بازنشستگان پلیس دستگیری خانواده
قیمت خودرو برق قیمت طلا حقوق بازنشستگان خودرو مالیات قیمت دلار دلار مسکن دولت سیزدهم بازار خودرو ایران خودرو
امام خمینی (ره) تلویزیون فضای مجازی سینما دحوالارض حوزه علمیه سینمای ایران رسانه ملی سریال
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل سوریه جنگ غزه آمریکا روسیه حماس لبنان ترکیه جو بایدن
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید رضا درویش باشگاه پرسپولیس جواد نکونام لیگ برتر کیلیان امباپه لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی موبایل تبلیغات همراه اول باتری مریخ اینترنت مایکروسافت
استرس قهوه گرمازدگی افسردگی خودکشی