شنبه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۳ / 7 December, 2024
مجله ویستا

نان برنجی


نان برنجی
مواد لازم:
نیم كیلو آرد برنج نرم كه چند بار الك شده باشد
۲۵۰ گرم روغن جامد
۱۷۵ گرم پودر قند نرم
یك سوم پیمانه گلاب
یك عدد تخم مرغ
كمی هل كوبیده
پودر قند، روغن جامد و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و خوب با همزن می زنیم تا كاملاً نرم و لطیف شود. سفیده تخم مرغ را جداگانه با همزن می زنیم تا سفت و سفید شده از ظرف نریزد سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده و گلاب را نیز اضافه می كنیم. پس از مخلوط شدن مواد آرد برنج را اضافه می كنیم. خمیر را در یك كیسه نایلونی می ریزیم و می گذاریم دو ساعت بماند. یك ورق كاغذ روغنی را روی سطح صافی قرار داده خمیر را بر روی آن می گذاریم. یك عدد كاغذ روغنی را نیز روی خمیر می گذاریم و سپس خمیر را در زیر كاغذ با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز می كنیم. سپس خمیر را با قالب های دلخواه شكل داده می بریم. معمولاً شیرینی برنجی را به صورت شیرینی های گرد كوچك كه با قالب های چوبی مخصوص نقش گل گرفته اند درست می كنند. در صورتی كه بخواهید بدون قالب شیرینی برنجی را تهیه كنید می توانید خمیر را به صورت گلوله های كوچكی فرم دهید و سپس در دست كمی آن را پهن كرده و با یك شیء استوانه ای روی آن نقش بیندازید. یك برگ كاغذ روغنی در یك سینی فر قرار دهید و شیرینی ها را در سینی بچینید. روی شیرینی ها را با كمی پودر پسته یا سیاه دانه بیارایید و آنها را به مدت یك ربع تا ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت بپزید.
منبع : روزنامه شرق