یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

ویتامین ب۶


ویتامین ب۶
ویتامین ب۶ علاوه بر کاهش میزان هوموسیستین (اسید آمینه ای که سبب افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی می شود) به از بین رفتن و تجزیه چربی ها، کربو هیدرات ها و پروتئین کمک می کند و سبب می شود که این مواد سریع تر جذب شوند. علاوه بر این، ویتامین ب۶ برای تولید سلول های گلبول سرخ، آنتی بادی ها و عملکرد صحیح و طبیعی مغز مورد نیاز است. توصیه می شود روزانه ۱‎/۳ تا ۱‎/۷میلی گرم ویتامین ب۶ برای جلوگیری از کمبود آن وارد سیستم بدن شود. برای سلامتی بهتر و مبارزه با خطر ابتلا به بیماری ها توصیه می شود روزانه حداقل ۳‎/۷ میلی گرم ویتامین ب۶ دریافت شود.
● منابع
▪ یک فنجان غلات با شیر پخته شده (همراه با کشمش) ۰۲‎/ میلی گرم
▪ حدود ۸۵ گرم ماهی تن پخته، ۰‎/۹ میلی گرم
▪ یک عدد سیب زمینی متوسط، با پوست پخته شده، ۰‎/۶ میلی گرم
▪ ۱‎/۲ فنجان نخود کنسروی، ۰‎/۵ میلی گرم
▪ حدود ۸۵ گرم سینه مرغ کباب شده بدون پوست ۵۰‎/ میلی گرم
▪ یک عدد موز متوسط، ۰‎/۴ میلی گرم
▪ یک فنجان کلم بروکلی در آب پخته شده، ۰‎/۳ میلی گرم
▪ ۱‎/۴ فنجان تخمه آفتابگردان، ۰‎/۲ میلی گرم
▪ ۱‎/۲ فنجان سس گوجه، ۰‎/۱ میلی گرم
▪ یک فنجان هویج خام، ۰‎/۱ میلی گرم

معصومه پیروزبخت
منبع : روزنامه ایران