شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا
نحوه نگهداری غذاها در یخچال
- درجه سرمای یخچال را هر از گاه کنترل کنید تا همواره بین صفر تا ۴ درجه باشد.
- از قرار دادن مواد غذائی بیش از حد ظرفیت در داخل یخچال خودداری کنید.
- قبل از گذاشتن سبزی در یخچال آن را بشوئید.
- غذاهائی که در یخچال قرار میدهید باید سالم و تمیز باشد.
- میوهجات و مواد غذائی کپک زده موجب آلودگی یخچال میشود، در صورت مشاهده چنین موردی آنها را از یخچال خارج نموده، ظروف و یخچال آلوده را ضدعفونی کنید.
- میکروبهای سرما دوست در یخچال هم رشد میکنند، از گذاران غذاهای آلوده در یخچال خودداری کنید.
- از گذاشتن غذاهای گرم و داغ در یخچال خودداری کنید.
- گوشتی را که به صورت منجمد تهیه میکنید باید به همان صورت در فریزر نگهداری کنید.
- از انجماد دوباره گوشت خودداری کنید.
- غذاهای گوشتی را نباید در دمای محیط نگهداری کرد.
- غذاهای گوشتی پخته شده را برای مصرف بعدی حتماً در یخچال نگهداری کنید.
محل و مدت زمان نگهداری مواد غذائی در داخل یخچال
در خریدهای هفتگی، محصولاتی وارد منزل میشوند که طبق پیشبینی قبلی، باید ظرف مدت زمان کوتاه یا بلند مودر استفاده قرار گیرند، قبلاً راهنمای زمانی برای نگهداری صحیح مواد خوارکی آمده است:
کیوی: نارس آن در دمای محیط حتی تا یک هفته
سیب: در محیط خنک یا طبقه پائین یخچال به مدت یک هفته یا بیشتر
پرتقال: در دمای محیط یا داخل یخچال
گریپ فروت: مثل پرتقال
خیار: ۳ تا ۴ روز در یخچال
گیلاس: ۳ تا ۴ روز داخل یخچال
هلو: رسیده آن ۱ تا ۲ روز داخل یخچال
انگور: ۳ تا ۴ روز داخل یخچال
خرمالو: نارس آن در خارج از یخچال و در سبد چوبی نگهداری شود.
موز: رسیده آن ۲ تا ۳ روز در یخچال و نارس آن در خارج
توتفرنگی: در یخچال و داخل ظرف سربسته به مدت ۲ تا ۳ روز
کاهو: داخل ظروف سربسته در یخچال به مدت ۲ تا ۳ روز
بادنجان: ۳ تا ۴ روز در یخچال
سیبزمینی: در محیطی تاریک و خنک و دارای تهویه
گوجهفرنگی: داخل کیسه پلاستیک یا کشوی یخچال
کرفس: در کیسه پلاستکی داخل یخچال به مدت ۲ تا ۳ روز
کدو تنبل: در محیطی خشک و خنک برای چند هفته. برش زده آن ۲ تا ۳ روز در یخچال
کدو سبز: تا یک هفته در یخچال
آرد: داخل ظرف سربسته و شیشهای به دور از نور و حرارت و احیاناً داخل یخچال
نان: داخل کیسه یا سفره پارچهای
برنج: مانند آرد
ماکارونی: اگر بازاری است در محیط خشک و خنک بهمدت چند ماه، نوع تازه و خانگی آن فقط ۲۴ ساعت داخل یخچال
حبوبات: در شیشههای سربسته و دور از نور و حرارت
تخممرغ: در زمستان حتی بیرون از یخچال و در جای خنک میتوان تا ۱۲ روز نگهداشت. در تابستان داخل یخچال تا ۶ روز
گوشت: در یخچال حداکثر ۲ روز، در فریزر حداکثر تا ۳ ماه
- از قرار دادن مواد غذائی بیش از حد ظرفیت در داخل یخچال خودداری کنید.
- قبل از گذاشتن سبزی در یخچال آن را بشوئید.
- غذاهائی که در یخچال قرار میدهید باید سالم و تمیز باشد.
- میوهجات و مواد غذائی کپک زده موجب آلودگی یخچال میشود، در صورت مشاهده چنین موردی آنها را از یخچال خارج نموده، ظروف و یخچال آلوده را ضدعفونی کنید.
- میکروبهای سرما دوست در یخچال هم رشد میکنند، از گذاران غذاهای آلوده در یخچال خودداری کنید.
- از گذاشتن غذاهای گرم و داغ در یخچال خودداری کنید.
- گوشتی را که به صورت منجمد تهیه میکنید باید به همان صورت در فریزر نگهداری کنید.
- از انجماد دوباره گوشت خودداری کنید.
- غذاهای گوشتی را نباید در دمای محیط نگهداری کرد.
- غذاهای گوشتی پخته شده را برای مصرف بعدی حتماً در یخچال نگهداری کنید.
محل و مدت زمان نگهداری مواد غذائی در داخل یخچال
در خریدهای هفتگی، محصولاتی وارد منزل میشوند که طبق پیشبینی قبلی، باید ظرف مدت زمان کوتاه یا بلند مودر استفاده قرار گیرند، قبلاً راهنمای زمانی برای نگهداری صحیح مواد خوارکی آمده است:
کیوی: نارس آن در دمای محیط حتی تا یک هفته
سیب: در محیط خنک یا طبقه پائین یخچال به مدت یک هفته یا بیشتر
پرتقال: در دمای محیط یا داخل یخچال
گریپ فروت: مثل پرتقال
خیار: ۳ تا ۴ روز در یخچال
گیلاس: ۳ تا ۴ روز داخل یخچال
هلو: رسیده آن ۱ تا ۲ روز داخل یخچال
انگور: ۳ تا ۴ روز داخل یخچال
خرمالو: نارس آن در خارج از یخچال و در سبد چوبی نگهداری شود.
موز: رسیده آن ۲ تا ۳ روز در یخچال و نارس آن در خارج
توتفرنگی: در یخچال و داخل ظرف سربسته به مدت ۲ تا ۳ روز
کاهو: داخل ظروف سربسته در یخچال به مدت ۲ تا ۳ روز
بادنجان: ۳ تا ۴ روز در یخچال
سیبزمینی: در محیطی تاریک و خنک و دارای تهویه
گوجهفرنگی: داخل کیسه پلاستیک یا کشوی یخچال
کرفس: در کیسه پلاستکی داخل یخچال به مدت ۲ تا ۳ روز
کدو تنبل: در محیطی خشک و خنک برای چند هفته. برش زده آن ۲ تا ۳ روز در یخچال
کدو سبز: تا یک هفته در یخچال
آرد: داخل ظرف سربسته و شیشهای به دور از نور و حرارت و احیاناً داخل یخچال
نان: داخل کیسه یا سفره پارچهای
برنج: مانند آرد
ماکارونی: اگر بازاری است در محیط خشک و خنک بهمدت چند ماه، نوع تازه و خانگی آن فقط ۲۴ ساعت داخل یخچال
حبوبات: در شیشههای سربسته و دور از نور و حرارت
تخممرغ: در زمستان حتی بیرون از یخچال و در جای خنک میتوان تا ۱۲ روز نگهداشت. در تابستان داخل یخچال تا ۶ روز
گوشت: در یخچال حداکثر ۲ روز، در فریزر حداکثر تا ۳ ماه
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل رئیس جمهور لبنان دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت رئیسی مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران هواشناسی خراسان رضوی پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو چین مالیات قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو تعطیلی شنبه دلار طلا
زری خوشکام لیلا حاتمی علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال سینما موسیقی دفاع مقدس
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین حماس آمریکا جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان ترکیه یمن نوار غزه
فوتبال ایران پرسپولیس استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر سپاهان جام حذفی لیگ برتر انگلیس بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی آلزایمر گوگل آیفون اپل باتری سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
فشار خون بارداری پوست دیابت کاهش وزن سرماخوردگی