سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا
شیرینی زبان با خمیر هزارلا
مواد لازم برای تهیه خمیر كره ای یا هزارلا :
آرد كاملا سفید ۳۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ یك عدد
روغن مایع یك قاشق سوپخوری
جوهرلیمو یك دوم قاشق چایخوری
وانیل یك دوم قاشق چایخوری
نمك یك قاشق چایخوری
آب خنك یك فنجان
طرز تهیه خمیر هزارلا :
در كاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف یك دستی به عمل بیاید. خمیر را یك ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد. روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر۲ سانتی متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یك سانتی متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتی متری باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنید. شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.
یادآوری: ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی ( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خواهران و دختران عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.
طرز تهیه شیرینی زبان :
خمیرهزارلا را به شكل مربع یا مستطیل به قطر ۵/۱ تا ۱ سانتی متر باز كرده و با قالب شیرینی زبان، خمیر را قالب می زنیم و با نوك كارد تیزی وسط خمیر را از طول برش ۲ سانتی می زنیم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روی حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن می افزاییم ) تزئین می كنیم و در سینی فرمی چینیم و آن را در وسط پنجره فر روی درجه ۴۰۰ فارنهایت، مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پف كرده و بپزند.
یادآوری: ۱- در صورتی كه جوهرلیمو خمیر بیش از حد معین شده مصرف شود، شیرینی زبان كج خواهد شد.۲- داغ بودن زیادی فر باعث سوخته شدن سطح شیرینی ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.
منبع : سایت گل پسر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور رهبر انقلاب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ محمود احمدی نژاد ستاد انتخابات کشور انتخابات 1403
هواشناسی ترافیک طرح ترافیک تهران شهرداری تهران مترو پلیس راهور سازمان هواشناسی بازنشستگان پلیس دستگیری خانواده
قیمت خودرو برق قیمت طلا حقوق بازنشستگان خودرو مالیات قیمت دلار دلار مسکن دولت سیزدهم بازار خودرو ایران خودرو
امام خمینی (ره) تلویزیون فضای مجازی سینما دحوالارض حوزه علمیه سینمای ایران رسانه ملی سریال
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل سوریه جنگ غزه آمریکا روسیه حماس لبنان ترکیه جو بایدن
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید رضا درویش باشگاه پرسپولیس جواد نکونام لیگ برتر کیلیان امباپه لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی موبایل تبلیغات همراه اول باتری مریخ اینترنت مایکروسافت
استرس قهوه گرمازدگی افسردگی خودکشی