چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
میراث فوکودا برای آسو
حزب حاکم توکیو درتلاش است تا به هر نحو ممکن بقای خود را در معادلات سیاسی توکیو تضمین نماید.هرچند حزب دموکراتیک که اصلی ترین حزب مخالف دولت است از انسجام مناسبی برخوردار نیست و مردم زاپن علاقه ای به حضور رهبران این حزب در مسند قدرت ندارند،اما حزب حاکم نیز محبوبیت خود را در بین مردم ژاپن از دست داده است.این در حالیست که پس از استعفای فوکودا،برخی تحلیلگران تصور می کردند که اقبال مردم ژاپن نسبت به تارا آسو بیشتر شود.اما گویا فوکودا میراث “عدم محبوبیت خود”را به آسو انتقال داده است.
براساس آخرین نظرسنجی تلویزیون سراسری ژاپن (ان.اچ.کی)، میزان رضایت از دولت تارا آسو نخست وزیر جدید ژاپن که ماه گذشته میلادی ( سپتامبر) رهبری این کشور را در اختیار گرفت، کاهش یافته است.
به گزارش ایرنا به نقل از ان.اچ.کی، در این نظرسنجی میزان رضایت از دولت آسو با دو درصد کاهش نسبت به نظرسنجی پیشین این شبکه تلویزیونی که پس ازروی کار آمدن وی انجام شده بود، به ۴۶ درصد رسید و میزان عدم رضایت از دولت وی با چهار درصد افزایش به۴۴درصد رسیده است.
در این نظرسنجی ۳۴ درصد از شهروندان ژاپنی در پاسخ به این سووال که چه انتظاری از دولت آسو دارند، گفته اند، رسیدگی به وضع بیمه تامین اجتماعی و مراقبتهای پرستاری از سالمندان این کشور و۳۴ درصد نیز گفتهاند که بکارگیری اقدامات اقتصادی در این کشور و ۱۱ درصد نیز خواستار بهبود مجدد اوضاع اقتصادی مردم شده اند. در پاسخ به این سووال که اولویت کار دولت آسو باید بر چه موضوعاتی، انحلال مجلس نمایندگان و برگزاری انتخابات مجدد در این کشور و یا بکار گیری اقدامات برای انگیزههای اقتصادی استوار باشد ، ۴۷درصد گفته اند که باید بکارگیری اقدامات اقتصادی در اولویت برنامههای دولت آسو باشد، ۲۱ درصد انحلال مجلس نمایندگان و ۲۷درصد گفتهاند که نمیتوانند اولویت آن را مشخص کنند.
بر اساس این نظرسنجی و در پاسخ به این سووال که چه زمانی باید مجلس نمایندگان ژاپن منحل و انتخابات سراسری در این کشور برگزار شود ، ۲۸ درصد گفتهاند که این اقدام باید در بهار آینده و پس از تصویب بودجه سال مالی۲۰۰۹ میلادی ژاپن انجام شود ، در حالی که ۲۴درصد معتقدند این مجلس باید در جریان نشست جاری مجالس این کشور (دیت) منحل شود و۲۲ درصد نیز معتقدند که تا پایان دوره فعالیت این مجلس در سپتامبر سال آینده میلادی (شهریور ۸۸) نیازی به انحلال مجلس وجود ندارد.
در هر صورت،مردم ژاپن انتظار دارند تا چهره ای متفاوت را از نخست وزیر جدید خود ببینند.استعفای سه نخست وزیر در طول سالهای اخیر سبب ایجاد بی ثباتی سیاسی در توکیو شده است.به نظر می رسد این بی ثباتی تا زمان تدوین سیاستهایی مشخص توسط حزب حاکم همچنان ادامه پیدا کند.
نسرین خانکشی زاده
منبع : روزنامه رسالت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست