یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
از غذای خود بهترین استفاده را بکنید

مترجم : رحمانی - خدیجه... [و دیگران] -
ویراستار : پورثانی - مریم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۹/۱۰
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۳۴۰-۰-X
در این کتاب, اطلاعات پایه و کاربردی در زمینه شناخت و نحوه استفاده از مواد غذایی از سوی فائو (FAO)عرضه شده است .مهمترین عناوین کتاب از این قرار است :مواد مغذی موجود در غذاها و منابع غذایی مواد مغذی, رعایت تنوع و تعادل, نیازهای تغذیهای دوران مختلف بارداری, کنترل وزن, راههای افزایش یا کاهش وزن, کیفیت مواد غذایی, راههای پیشگیری از آلودگی مواد غذایی, ذخیره, و حمل و نقل مواد غذایی .مباحث کتاب با تصاویر متعدد همراه است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست