سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی‌ کاکائویی‌


شیرینی‌ کاکائویی‌
● مواد لازم
▪ كره‌: دو فنجان‌ سرخالی‌
▪ تخم‌مرغ‌: دو عدد
▪ وانیل‌: دو قاشق‌ چایخوری‌
▪ كاكائو: یك‌ فنجان‌ سرخالی‌
▪ جوش‌شیرین‌: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ نمك‌: نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ شكر: دو فنجان‌
▪ آرد الك‌شده‌: دو فنجان‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا كره‌ و شكر را خوب‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا مخلوطشوند، سپس‌ تخم‌مرغ‌ و وانیل‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ وهمه‌ را با یكدیگر مخلوط می‌كنیم‌. آنگاه‌ آرد،كاكائو، جوش‌شیرین‌ و نمك‌ را هم‌ به‌ مخلوطآماده‌ شده‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ و مایه‌ را، كه‌ حالا به‌شكل‌ خامه‌ درآمده‌، هم‌ می‌زنیم‌.
در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید كمی‌ گردو و بادام‌خردشده‌ را هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید. زمانی‌ كه‌ مایه‌آماده‌ شد، آن‌ را به‌ صورت‌ گلوله‌گلوله‌درمی‌آوریم‌ و روی‌ سینی‌ شیرینی‌پزی‌ چرب‌نشده‌ می‌ریزیم‌ و در حرارت‌ ۳۵۰ درجه‌ به‌ مدت‌۸ تا ۹ دقیقه‌ قرار می‌دهیم‌ تا بپزد. زمانی‌ كه‌شیرینی‌ كمی‌ پف‌ كرد، آن‌ را در فر می‌گذاریم‌ تاكمی‌ به‌ همان‌ حال‌ باقی‌ بماند و مقداری‌ خنك‌شود. سپس‌ شیرینی‌ها را بر روی‌ یك‌ سینی‌می‌چینیم‌.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید