چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
فرآوری شیر و تکنولوژی تولید محصولات شیری
نویسنده : تصویری، فاطمه,فرشادفر، شعله,جباری، حمیدرضا
شماره کنگره : ۴ف۴ف/۵/SF۲۵۰
شابک : ۹۶۴-۹۶۴۴۶-۲-۸
رده دیویی : ۶۳۷
تاریخ نشر : ۸۵۰۶۰۶
تعداد صفحه : ۴۴۷
نوبت چاپ : ۱
در اين كتاب ضمن معرفي اجمالي شير و تركيب اجزاي آن، خواص فيزيكي شير بررسي گرديده و در پي ان، روشها و تجهيزات مورد نياز شير به منظور فرآوري شير، و سپس محصولات لبني نظير خامه، كره، پنير، ماست و بستني معرفي شده است. مطالب بعدي، معرفي محصولات لبني نسبتا جديدتر از جمله شير غليظ شده و شيرخشك است. افزون بر آن، فصلي از كتاب به فرآوري آب پنير و توليد محصولات جانبي از آن اختصاص دارد. در ادامه برخي تجهيزات و واحدهاي مهم اين صنعت نظير تبيخيركنندههاي فيلم ريزشي، خشككنهاي پاششي، خشككن بستر سيالي و كريستاليزر آب پنير معرفي شده است. ضمايم اين كتاب شامل بررسي اثر حرارت آزمايشهاي شيرخشك، نمودارهايي به منظور تعيين خواص فيزيكي شير، و تاثير جنس تجهيزات مورد استفاده در صنايع لبني پركيفيت شير و فراوردههاست.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست