چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
پاستیل ژله ای
● مواد لازم :
▪ پکتین ۱۰ گرم
▪ پودر تارتار ۱۰ گرم
▪ گلوکز مایع ۱۰۰ گرم
▪ شکر ۴۵۰ گرم
▪ آب ۵۰۰ میلی لیتر
▪ شکر اضافی ۱۲ گرم
▪ اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا پکتین را همراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود.
سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است.
در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم.
سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم دار( مخلوط شکر با کمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم.
بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم.
۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.
منبع : تو ماه دات کام
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور اصفهان رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی شورای نگهبان مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
تهران زلزله پلیس شهرداری تهران بارش باران قتل قوه قضاییه آموزش و پرورش وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت شهرداری
خودرو مالیات مسکن سایپا قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس رفح جنگ غزه آمریکا روسیه چین نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال ذوب آهن لیگ برتر سپاهان لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا مایکروسافت آیفون گوگل ایلان ماسک باتری فضا فضاپیما
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس رژیم غذایی کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون