شنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 25 May, 2024
مجله ویستا
شير پاستوريزه
شير پاستوريزه مناسبتر از شير تازهٔ دام براى تغذيه شيرخوار است. هدف از پاستوريزه کردن شير، کاهش تعداد ميکروبهاى موجود در آن و تغييراتى است که شير براى شيرخوار گواراتر و سهلالهضمتر شود. |
شير پاستوريزه را بايد در يخچال نگهدارى کرد و نبايد بيشتر از ۴۸ ساعت بعد از تاريخ تهيه نگهدارى شود، زيرا تعداد قابل توجهى ميکروب در آن مشاهده خواهد شد. شير پاستوريزه را براى مصرف شيرخواران زير يک سال بايد مدت ۲۰ دقيقه جوشانيد و در مدت جوشانيدن شير را به هم زد تا از رسوب مواد پروتئى نى و املاح درته ظرف جلوگيرى شود. |
ارزش غذائى شير پاستوريزه تقريباً دست نخورده است و همراه با قطره مولتى ويتامين تکميلى در تغذيهٔ شيرخواران محروم از شير مادر مىتواند مورد استفاده قرار گيرد. توجه داشته باشيد در هنگام استفاده از شير پاستوريزه براى شيرخوار، شير را طبق جدول رقیق کردن شیر پاستوریزه برای شیرخوار رقيق کنيد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری شهدای خدمت ایران سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی رئیسی ابراهیم رئیسی حسین امیرعبداللهیان شهادت رهبر انقلاب
تهران مشهد آتش سوزی کنکور فضای مجازی سازمان هواشناسی زمین پلیس سیل قتل وزارت بهداشت شهرداری تهران
دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بورس حقوق بازنشستگان یارانه بازار خودرو تورم مسکن سهام عدالت
سینما نیلوفر امرایی تلویزیون جشنواره کن فیلم دفاع مقدس اصغر فرهادی سینمای ایران سریال پایتخت خرمشهر سالار عقیلی مهران مدیری
وزارت علوم
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین اسرائیل جنگ غزه غزه آمریکا چین اوکراین حماس ترکیه ولادیمیر پوتین
پرسپولیس استقلال فوتبال استقلال خوزستان لیگ برتر جواد نکونام نساجی باشگاه پرسپولیس بارسلونا والیبال تیم ملی والیبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ موبایل ایلان ماسک اپل گوگل کهکشان ناسا جنگنده مایکروسافت آیفون
سلامت قهوه روغن ماهی زوال عقل قلب پزشک استرس افسردگی ویتامین دیسک کمر