جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
شير پاستوريزه
شير پاستوريزه مناسبتر از شير تازهٔ دام براى تغذيه شيرخوار است. هدف از پاستوريزه کردن شير، کاهش تعداد ميکروبهاى موجود در آن و تغييراتى است که شير براى شيرخوار گواراتر و سهلالهضمتر شود. |
شير پاستوريزه را بايد در يخچال نگهدارى کرد و نبايد بيشتر از ۴۸ ساعت بعد از تاريخ تهيه نگهدارى شود، زيرا تعداد قابل توجهى ميکروب در آن مشاهده خواهد شد. شير پاستوريزه را براى مصرف شيرخواران زير يک سال بايد مدت ۲۰ دقيقه جوشانيد و در مدت جوشانيدن شير را به هم زد تا از رسوب مواد پروتئى نى و املاح درته ظرف جلوگيرى شود. |
ارزش غذائى شير پاستوريزه تقريباً دست نخورده است و همراه با قطره مولتى ويتامين تکميلى در تغذيهٔ شيرخواران محروم از شير مادر مىتواند مورد استفاده قرار گيرد. توجه داشته باشيد در هنگام استفاده از شير پاستوريزه براى شيرخوار، شير را طبق جدول رقیق کردن شیر پاستوریزه برای شیرخوار رقيق کنيد. |
همچنین مشاهده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست