دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
سس ایتالیائی
ـ مواد لازم: |
پیاز: ۲ فنجان |
آب گوجه فرنگی: ۲ فنجان |
سیر: ۳ عدد |
آب گوشت: ۲ فنجان |
برگ دهمست: ۱ عدد |
برگ بو: ۰.۵ قاشق مربا خوری |
رب گوجه فرنگی: ۳ فنجان |
فلفل سیاه: ۰.۵ قاشق مربا خوری |
نمک: ۰.۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
پیاز و سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا قهوهای رنگ شود، آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سیاه را بر آن افزوده روی آتش بگذارید و تا دو ساعت مدام هم بزنید. در صورت لزوم مجدداً آب به آن اضافه کنید. سپس برگ بو را در آن ریخته تا ۱۵ دقیقه دیگر سس را بپزید تا خوب سفت شود. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران بالگرد رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت
هلال احمر تهران پلیس سیل هواشناسی سلامت مشهد سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی خراسان رضوی
هوش مصنوعی دلار قیمت دلار خودرو یارانه بورس حقوق بازنشستگان قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا بازار خودرو مالیات
سینمای ایران سینما تلویزیون لیلا حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب علی حاتمی کتاب فیلم
قرآن ایلان ماسک مریخ
روسیه جمهوری اسلامی ایران اتحادیه اروپا رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس استقلال منچسترسیتی فدراسیون فوتبال لیگ برتر بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس اشکان دژاگه
گوگل هواپیما آیفون اپل تبلیغات اینترنت نمایشگاه ایران هلث
سازمان غذا و دارو سیگار سرطان استرس کاهش وزن سلامت روان دیابت ویتامین