چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا
نخود فرنگی و مارچوبه
ـ مواد لازم: |
نخود فرنگی: ۲۵۰ گرم |
مارچوبه: ۱۰۰ گرم |
روغن کنجد: ۱ قاشق مربا خوری |
کنجد: ۱ قاشق مربا خوری |
عسل: ۲ قاشق مربا خوری |
زنجبیل: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
سرو و ته پوست نخود فرنگی را جدا کرده و انتهای مارچوبهها را با پوست کن نازک پوست بکنید و آنها را بهصورت مورب برش بزنید مارچوبهها را در آبجوش بپزید تا نرم شوند سپس آبکش کرده و با آب سد بشوئید نخود فرنگیها را نیز در قابلمه آبجوش ریخته و فرا آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا تازه شوند روغن کنجد و دانه کنجد را در ماهیتابه گرم کرده و نخود فرنگی، مارچوبهها، عسل و زنجبیل را بیافزایید و تفت دهید سپس سرو نمائید. |
همچنین مشاهده کنید
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران سعید جلیلی علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی قالیباف محمدباقر قالیباف مناظره
زلزله هواشناسی زمین لرزه آتش سوزی کاشمر تهران بیمارستان عربستان سازمان هواشناسی سیاست معدن شهرداری تهران
قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو بازار خودرو ایران خودرو بازنشستگان بورس بازار سرمایه قیمت سکه
تلویزیون رسانه ملی عید غدیر سینما سینمای ایران زنان سریال حج بازیگر موسیقی
شبکه های اجتماعی وزارت علوم باتری مریخ
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه روسیه غزه فلسطین آمریکا کره شمالی ترکیه چین اوکراین حزب الله لبنان
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال علیرضا بیرانوند لیگ برتر کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس سپاهان مس رفسنجان بازی
هوش مصنوعی سرعت اینترنت شورای عالی انقلاب فرهنگی ناسا اپل سامسونگ گوگل اینترنت تلگرام فیبرنوری
میوه دارو چای زرشک سازمان غذا و دارو مغز ویتامین کاهش وزن افسردگی آلزایمر