سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
سوفله اسفناج با ژامبون
ـ مواد لازم: |
اسفناج: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۱ قاشق سوپخوری |
سس بشامل: ۱ فنجان |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
کالباس: ۲۵۰ گرم |
کره: ۱۰۰ گرم |
پنیر گرویر: ۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ: ۴ عدد |
سفیده تخم مرغ: ۶ عدد |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
ساقههای اسفناج را میگیریم و برگهای آن را بهدقت میشوئیم و اسفناج را به دو تا سه لیوان آب و یک قاشق مربا خوری جوش شیرین و کمی نمک مخلوط میکنیم و روی حرارت در ظرف در باز قرار میدهیم و میگذاریم اسفناج جوش بیاید، گاهی اسفناج را بههم میزنیم تا پخته شود (برای پختن اسفناج بعد از جوش آمدن یکربع ساعت کافی است) بعد اسفناج را در صافی میریزیم و فشار میدهیم تا آب اضافی آن گرفته شود، آنگاه کره را در ظرفی که بهتر ست لعابی باشد میریزیم و روی آتش ملایم میگذاریم و یک قاشق غذاخوری آرد داخل کره میریزیم و بههم میزنیم تا آرد کمی سرخ شود سپس اسفناج را با آرد سرخ شده مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب اسفناج کاملاً کشیده شود، بعد اسفناج را از روی آتش بر میداریم و ژامبون را به قطعات کوچک میبریم با اسفناج مخلوط میکنیم و سس بشامل را نیز میریزیم و بههم میزنیم زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم، زرده را جداگانه میزنیم تا کف کند و سفیده را آنقدر میزنیم تا کاملاً سفت بشود بهطوری که از تخم مرغ زنی نریزد. در این موقع ته یک ظرف نسوز را که متناسب با مقدار مایه است چرب میکنیم و نصف از پنیر را ته ظرف میپاشیم و مایه اسفناج و ژامبون و بشامل را با زرده تخم مرغ مخلوط میکنیم و سفیده را میریزیم و مایه را در ظرف آماده شده که پنیر پاشیدهایم میریزیم و بقیه پنیر را روی سوفله میپاشیم. |
سوفله را میتوانیم در حرارت مستقیم یا به طریق - بن ماری - بپزیم در صورت طبخ به طریق بن ماری ظرف سوفله را در ظرف آب قرار میدهیم بهطوری که نصف ظرف در آب قرار بگیرد بعد ظرف آب را میگذاریم داخل فر و حرارت را به ۳۵۰ درجه بالا میبریم. نیم ساعت تا سه ربع سوفله در فر باید بماند بدون اینکه در فر را باز کنیم، سوفله باید پف کند و بالا بیاید ولی خشک نشود و بلافاصله بعد از آماده شدن باید مصرف شود. در صورت طبخ با حرارت مستقیم ظرف سوفله را روی اولین پنجره فر از طرف پائین قرار میدهیم. |
همچنین مشاهده کنید
- ساندویچ پنیر و خامه
- ساندویچ جگر
- فوندوی گوجه فرنگی
- ساندویچ مرغ با مغز بادام
- سوفله بادنجان
- ساندویچ پنیر و سبزی
- پیتزای پنیر
- ساندویچ زبان
- سوفله اسفناج با ژامبون
- ساندویچ پنیر و تخم مرغ سفت
- سوفله سبزی و گل کلم
- ساندویچ مرغ با سس مایونز
- فلافل بندری
- پیتزای ساردین
- سوفله مرغ یا ماهی
- چیبس کرم پنیر
- ساندویچ ماهی آزاد و مغز گردو
- ساندویچ پنیر و گردو
- ساندویچ خاویار
- ساندویچ مرغ و بادام
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
هواشناسی تعطیلی مدارس تعطیلی ادارات تهران هلال احمر پلیس سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد آموزش و پرورش
پیام تسلیت یارانه ایران خودرو بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان
لیلا حاتمی شهید رئیسی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه اسرائیل روسیه چین آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت