شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
میگو پلو
ـ مواد لازم: |
برنج: ۵۰۰ گرم |
میگو تاره: ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
آب گوشت: ۱ فنجان |
کره: ۱۵۰ گرم |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
پودر کاری: ۱ قاشق سوپخوری |
خامه: ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ پخته: ۴ عدد |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برنج را با ۱۰۰ گرم روغن و کمی نمک به شکل کته ساده طبخ میکنیم بعد به طریق زیر سس این خوراک را آماده مینمائیم. آرد را با ۵۰ گرم کره کمی سرخ میکنیم رب گوجه فرنگی را در آبگوشت حل کرده حرارت زیر آرد را ملایم مینمائیم و آب گوشت را کم کم داخل آرد سرخ کرده میریزیم بههم میزنیم تا سس کاملاً لطیف شود. کمی نمک و پودر کاری را اضافه میکنیم بعد ۲ تا ۳ جوش در صورتیکه سس کمی غلیظ بود کمی آب میریزیم و میگوهای آماده شده را اضافه میکنیم. |
ظرف گرد قشنگی را انتحاب میکنیم میگو را از روی آتش بر میداریم خامه را با آن مخلوط میکنیم. و آن را وسط ظرف میریزیم و برنج را به شکل دایره دور میگو میکشیم و تخم مرغها را چهار قاچ کرده و اطراف برنج را با تخم مرغ و چند برگ جعفری تزئین مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انگلیس دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی