پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
آلبالو پلو با گوشت
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱۰۰۰ گرم |
آلبالو: ۲۰۰۰ گرم |
شکر: ۲۰۰۰ گرم |
گوشت بره: ۱۵۰۰ گرم |
روغن: ۲۰۰ گرم |
زعفران: ۱ قاشق مربا خوری |
بادام: ۵۰ گرم |
پسته: ۵۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
برنج را خیس میکنیم هسته آلبالو را میگیریم شکر را روی آلبالو میریزیم ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بهطوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت کمی غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به مرحله قوام آمدن برسد). مربا را از روی آتش برمیداریم و میگذاریم کاملاً سرد شود (بهتر است مربا را یکشب قبل آماده کنیم) گوشت بره تمیز کرده را با یکی دو عدد پیاز و مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد گوشت را تکه میکنیم و استخوانهای آن را میگیریم، برنج را آبکش میکنیم. آلبالو را از شربت در میآوریم شربت زیادی مربا را چند جوش میدهیم تا قوام بیاید و به مصرف شربت آلبالو میرسانیم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن را با نصف لیوان آب جوش ته دیگ میریزیم. نصف برنج توی آبکش را در دیگ می ریزیم سه چهار قاشق از مربا را کنار میگذاریم (این مربا به مصرف تزئیین روی دیس میرسد) بقیه آلبالوی از شربت خارج کرده را روی سطح برنج میریزیم نصف از بقیه برنج را روی آلبالو میریزیم و گوشت بره را روی آن قرار میدهیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم اصراف برنج را به شکل مخروط بالا میآوریم و خلال بادام را میشوئیم یک گوشه دیگ میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم و دیگ را روی آتش میگذاریم در آنرا میبندیم تا عرق بکند آب گوشت بره را از صافی رد میکنیم با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط مینمائیم و روی سطح برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم میکنیم در صورت دم کردن در فر یکساعت و ربع تا یکساعت و نیم با حرارت ۳۰۰ درجه باید برنج دم بکشد و در صورت دم کردن روی آتش حرارت زیر باید ملایم باشد چون ته دیگ آلبالو پلو زود میسوزد. |
در کشیدن آلبالو پلو باید دقت و سلیقه بهکار برد یکی دو کفگیر از روی برنج را برمیداریم با کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط میکنیم خلال پسته را میشوئیم خلال بادام را با کفگیر از دیگ خارج میکنیم و این دو خلال را با برنج زعفرانی مخلوط مینمائیم و برای روی دیس آنها را کنار میگذاریم قطعات گوشت بره را از دیگ خارج میکنیم و پلو را در دیگ مخلوط میکنیم و در دیس میکشیم قطعات گوشت را روی آن میچنیم مربائی که کنار گذاشتهایم با برنج زعفرانی مخلوط با خلال بادام و پسته را روی دیس میدهیم و کمی روغن داغ کرده با کره آبکرده روی دیس میدهیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه تهران روز معلم پلیس اصفهان سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو سایپا کارگران تورم
نمایشگاه کتاب سریال جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین نتانیاهو ترکیه یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تماس تصویری هواپیما تبلیغات اپل تلفن همراه گوگل همراه اول آیفون ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن دیابت بیماری قلبی مسمومیت داروخانه