چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
تنوع منابع پروتئینی حیوانی
بزرگترين منابع پروتئينى حيوانى عبارتند از: شير، گوشت، تخممرغ و ماهي. صرفنظر از تفاوتى که بين منابع پروتئينى ذکر شده وجود دارد، کشورهاى مختلف جهان نيز از منابع فوق به مقادير متفاوتى استفاده مىکنند؛ مثلاً در مورد شير بيشترين مصرف روزانه هر فرد با ۸۹۹ گرم فنلاند و کمترين مصرف روزانه ۲ گرم اندونزي؛ در مورد گوشت شامل مرغ و گوشت قرمز بيشترين مصرف روزانه هر فرد با ۳۱۰ گرم اروگوئه و کمترين مصرف با ۴ گرم هندوستان؛ در مورد تخممرغ بزرگترين مصرف روزانه با ۵۸ گرم اسرائيل و کمترين مصرف با يک گرم در کشورهاى موزامبيک، نيجيريه، هندوستان و در مورد ماهى بيشترين مصرف روزانه هر فرد در کشورهاى افغانستان، سوريه، و بوليوى گزارش شده است. |
همچنین مشاهده کنید
- اهمیت دامپروری و تولیدات دامی
- انواع دام
- اهمیت دام
- ژنتیک و اصلاح دام (۲)
- تنوع منابع پروتئینی حیوانی
- خصوصیات دستگاه گوارش (Digstive Tract) نشخوارکنندگان (Ruminant) (۲)
- ژنتیک و اصلاح دام
- خصوصیات دستگاه گوارش (Digstive Tract) نشخوارکنندگان (Ruminant)
- تولیدمثل(Reproduction )- تلقیح مصنوعی (Artifical Insimination) نشخوارکنندگان
- تغذیه نشخوارکنندگان
- تاریخچه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست