پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
ژیگو
ـ مواد لازم: |
گوشت مغز ران گوساله: ۲ کیلو |
سیر: ۲ عدد |
هویج: ۲ عدد |
نمک: قدری |
فلفل: قدری |
روغن: ۴ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت گوساله جوان را پاک مینمائیم. هویج و سیر را پوست کنده به درازا میبریم. هویج و سیر را داخل سوراخها قرار میدهیم. نمک فلفل به گوشت میزنیم. با نخ کلفتی گوشت را خوب میبندیم. روغن به روی گوشت مینمائیم. گوشت را در کاغذ آلومینیم میپیچیم در فر ۳۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت میگذاریم. |
گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده میگذاریم برای نیم ساعت دیگر روی گوشت خوب برشته و طلائی شود، هر ۵ دقیقه باید یک مرتبه روی گوشت را از روغنی که در ته ظرف است بریزیم تا روی گوشت خشک و تیره رنگ نشود. اگر بخواهیم گوشت ژیگو را به برشهای نازک ببریم حتماً باید سرد شود. |
اگر خواستیم گوشت را گرم و با سس سر میز ببریم با ید پس از خنکشدن و بریدن دو مرتبه برشها را در ظرفی چیده بگذاریم گرم شود و سس را برای روی آن آماده کنیم. سسی که برای این نوع گوشت تهیه میکنیم با ید سس قهوه ساده یا آبی که از گوشت خودش بهدست میآید و یا آب استخوان باشد. در انتخاب گوشت باید دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نمودیم باید مدت پخت بیشتری در نظر بگیریم. |
همچنین مشاهده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست