دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
فلفل فرنگی با سس
ـ مواد لازم: |
پیاز: ۲ فنجان |
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری |
اکلیل الجبل: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه: ۰.۲۵ قاشق سوپخوری |
فلفل فرنگی شیرین: ۴ فنجان |
سس گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری |
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق سوپخوری |
نمک: ۲.۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
روغن را در دیگچه آب نموده و پیاز را در آن سرخ کنید. قطعات فلفل فرنگی، سس گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و اکلیل الجبل را در آن ریخته روی آتش ملایم به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و موقعی که فلفل فرنگی نرم شد آن را از روی آتش برداشته رویش جعفری خرد کرده بپاشید و میل کنید. ضمناً اگر بخواهید میتوانید اکلیل الجبل را نریزید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی رئیسی بالگرد سقوط بالگرد رئیسی ایران سقوط بالگرد سقوط هلی کوپتر ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی
هلال احمر سردار رادان پلیس سیل تهران هواشناسی مشهد سیل مشهد بارش باران سلامت آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
بورس خودرو بازار سرمایه قیمت دلار دلار یارانه قیمت خودرو بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا مالیات
سینمای ایران سینما رادیو لیلا حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب علی حاتمی کتاب تلویزیون
قرآن
روسیه رژیم صهیونیستی ولادیمیر پوتین غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس چین اوکراین نوار غزه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر منچسترسیتی لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس
سامسونگ ناسا آیفون هواپیما اپل موبایل تبلیغات نمایشگاه ایران هلث گوگل
سرطان رژیم غذایی آلزایمر استرس کاهش وزن مغز انسان دیابت ویتامین سالمندی