سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024
مجله ویستا
پیراشکی گوشت
ـ مواد لازم: |
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم |
تخممرغ پخته: ۲ عدد |
پیاز داغ عسلی: ۰.۵ فنجان |
جعفری ساطوریشده: ۰.۵ فنجان |
پاپریکا: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
فلفل: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
دارچین: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
پیاز: ۱ قاشق سوپخوری |
سس گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت را تفت میدهیم. پیاز داغ عسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد. پاپریکا، فلفل، نمک، دارچین، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم پس از پخته شدن بهطوری که آب گوشت کاملاً بر چیده و تمام شد تخممرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم. از روی آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیروشکی حاضر خواهد بود.خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده میکنیم.خمیر را به دانههای خیلی کوچک در میآوریم و آن را با دست باز میکنیم.مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم.در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم.حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود .از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم. |
همچنین مشاهده کنید
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان مناظره انتخاباتی سعید جلیلی ایران علیرضا زاکانی قالیباف حمید نوری محمدباقر قالیباف
زلزله بیمارستان معدن هواشناسی ریزش معدن پلیس راهور جاده چالوس شهرداری تهران شازند سیاست سیل وزارت بهداشت
تورم مسکن اقتصاد ایران حقوق بازنشستگان خودرو قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار دولت سیزدهم ایران خودرو همستر کامبت بورس
تلویزیون حج رسانه ملی سینمای ایران سریال کربلا موسیقی سینما دفاع مقدس
وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی ایکس
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه غزه فلسطین چین اوکراین ترکیه عربستان حزب الله لبنان یمن فرانسه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال کریستیانو رونالدو سپاهان جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس مس رفسنجان جام حذفی بازی لیگ برتر
همستر اینترنت اپل فیبرنوری تلگرام سامسونگ ناسا
کاهش وزن دیابت رژیم غذایی ویتامین مغز مراکز درمانی چاقی سنگ کلیه پیری