پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا
اعمال پروتئین در غذا
- پروتئينها موجب پايدارى مواد غذائى مىشوند، مثل تشکيل کَف. کَف هنگامى تشکيل مىشود که گاز در يک محيط مايع منتشر شود. براى مثال، کَف با داخل کردن هوا در سفيده تخممرغ، ژلاتين و خامه توليد مىشود. اگر کَف حرارت داده شود، پروتئين دناتوره شده و کف پايدار مىشود. |
- پروتئينها مىتوانند دناتوره و منعقد شوند، مثلاً در طى عمل پختن، تخممرغ خام به تخممرغ سرخ شده يا کاملاً پخته تبديل مىشود و باکترىهاى مضر کشته مىشوند تا پاتوژنهاى غذازاد منهدم گردند. |
- بافت مواد غذائى پروتئينى بهخاطر خاصيت آمفوتريک آنها مىتواند تغيير يابد. مثلاً شير دَلَمه مىشود و پنير مىسازد. |
همچنین مشاهده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست