چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
پودینگ هویج و برنج
ـ مواد لازم: |
هویج: ۱۲ عدد |
برنج: ۰.۷۵ فنجان |
شکر: ۲ قاشق مربا خوری |
چاشنی هندی: ۱ قاشق سوپخوری |
آب: ۳ فنجان |
کره: ۳ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ: ۳ عدد |
نمک: ۱.۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
هویج، برنج و نمک را مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا بهصورت پوره در آید. سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلاً با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد حسین امیرعبداللهیان
آیت الله رئیسی کنکور هواشناسی شهرداری تهران پیام تسلیت تهران سانحه بالگرد رئیسی امتحانات نهایی هلال احمر سیل قوه قضاییه
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بورس یارانه بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا
تلویزیون سینمای ایران سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل غزه روسیه رژیم صهیونیستی امیرعبداللهیان فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین عربستان
پرسپولیس استقلال مهدی قایدی فوتبال رئال مادرید والیبال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل سامسونگ گوگل ناسا تبلیغات موبایل فناوری
سلامت سرطان کاهش وزن مغز طول عمر آلزایمر خواب افسردگی مغز انسان