پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
بره پلو
ـ مواد لازم: |
برنج: ۲ فنجان |
شکر: ۳۰ گرم |
جعفری ساطوری شده: قدری |
برگ مریم گلی: قدری |
گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم |
کشمش: ۶۰ گرم |
بادام: ۶۰ گرم |
آب گوشت: ۴ فنجان |
فلفل سیاه: ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل هندی: ۱ قاشق مربا خوری |
ادویه: ۰.۵ قاشق مربا خوری |
پیاز: ۳ عدد |
ـ طرز تهیه: |
پیه را در قابلمه آب نموده گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده سرخش کنید، سپس گوشت را از قابلمه بر داشته پیاز خرد شده را در آن ریخته آن را هم کمی در همان پیه، سرخ کرده و مغز بادام کوبیده و برنج را در آن ریخته مدت پنج دقیقه مخلوط فوق را بپزید و در طول این مدت مرتب همش بزنید، سپس ادویه جات، مویز، گوجه فرنگی خرد شده و آب با اندازه کافی ریخته و همش بزنید و روی آتش ملایم بپزید. |
همین که آب کاملاً به مخلوط فوق جذب گردید، گوشت گوسفند و مقداری مریم گلی و جعفری در آن ریخته و در یک محل گرم مدت ۱۷ الی ۲۰ دقیقه بگذارید. |
همچنین مشاهده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست