جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024

دکتر میثم شکری ساز، در تاریخ 29 فروردین ماه در سال 1365 در شهر اصفهان متولد شد. ایشان که دارای مدرک دکتری کارآفرینی است، بیشتر در این حوزه، نام آشنا است. به دلیل تلاش های بی شائبه ای که در این حوزه انجام داده است، تا کنون توانسته دوبار تندیس کارآفرین برتر را دریافت کند. میثم شکری ساز کارآفرینی را از دیدگاه خاص خود تعبیر کرد. اما چگونه؟ در ادامه با ایشان و خدمات ارزنده ای که در حوزه کارآفرینی و آموزش انجام داده است، صحبت خواهیم کرد...

بیوگرافی میثم شکری ساز کارآفرین جوان

مروری بر سوابق تحصیلی میثم شکری ساز
برای توضیح بیشتر درباره بیوگرافی میثم شکری ساز، بد نیست از سوابق تحصیلی اش شروع کنیم. ایشان دارای مدرک کارشناسی مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی، کارشناسی ارشد در رشته مدیریت MBA از دانشگاه Steinbeis Berlin آلمان، کارشناسی ارشد، رشته مدیریت MBA از دانشگاه صنعتی امیر کبیر است. علاوه بر این در حال حاضر وی دانشجوی دکتری کارآفرینی هم هست.
با مشاهده سوابق تحصیلی ایشان در می یابیم که موفقیت شان بی دلیل هم نبوده. تا زمانی که شما دست از آموختن نکشید، مسیر موفقیت تان هموار خواهد بود، و این دقیقا همان نکته طلایی است که میثم شکری ساز، به آن پی برده است. در کنار تحصیل در رشته های فوق، ایشان همواره دغدغه کار جوانان را داشته و سعی کرده با علمی که می آموزد برای بهتر شدن شرایط کار و رفاه جوانان تلاش کند.
همین ویژگی شخصیتی وی باعث شد در طی سال ها، بارها و بارها در حوزه های مختلف از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آید. برای مثال در سال 1396 به عنوان مدیر برتر فناوری اطلاعات کشور معرفی شود. علاوه بر این، ایشان در سه سال متوالی (سال های 1396-97-98) تندیس ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان را از وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران دریافت کرد. ایشان همچنین از سوی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور اصفهان به پاس خدمات ارزنده آموزشی اش، مورد تقدیر قرار گرفته است.

بیوگرافی میثم شکری ساز کارآفرین جوان

ویژگی های شخصیتی میثم شکری ساز که باعث موفقیت او شد
در ادامه توضیح درباره بیوگرافی میثم شکری ساز، مروری خواهیم کرد بر زندگی شخصی و ویژگی های شخصیتی ایشان. میثم شکری ساز، سال های تحصیلی خود را درشرایطی پشت سر می گذاشت که همیشه شاهد نگرانی ها و شکایت های جوانان از بیکاری بود. همین موضوع باعث شد، ایشان در طول تحصیلات خود، همواره دغدغه کار جوانان را داشته باشد. این روحیه خیر خواهی و ویژگی شخصیتی رهبری، که در وی نهفته بود، رفته رفته او را بر این داشت که گام های بلندی در این راستا برای جوانان هم سن و سالش بردارد. امروز، ایشان مدیر عامل هولدینگ بزرگ پارس پندار نهاد هستند و در زمینه آموزش مجازی و حضوری فعالیت گسترده ای دارند. تا آنجا که بالغ بر 200 جوان مستعد و توانمند زیر چتر حمایتی ایشان مشغول کار و کسب درآمد و البته یادگیری هستند.
از طرفی ویژگی علم آموزی و سیری ناپذیری این روحیه در او، عاملی بود تا دست از آموختن برندارد و هر کجا در طی این مسیر به چالش می رسید، همین آموختن ها و پیگیری های وی در یادگیری، باعث می شد تمامی موانع را کنار بزند و هرگز از پای نایستد. از دیگر ویژگی های برتر ایشان می توان به توانایی برنامه ریزی و هدف گذاری اشاره کرد.
از آنجایی که میثم شکری ساز همه تلاش خود را برای رسیدن به اهدافش می کرد، توانست در زمینه برنامه ریزی و هدف گذاری نیز، علم و آگاهی قابل توجهی کسب کند. اصل اول و مهم برای دست یابی هر هدفی، برنامه ریزی برای آن است. از همین روی با علم آموزی گسترده در این زمینه، شیوه نوینی از هدف گذاری را معرفی کرد تا آنجا که امروزه کارگاه هدف گذاری میثم شکری ساز، یکی از پر طرفدارترین کارگاه های وی می باشد.
خوشبختانه، میثم شکری ساز دریافته است، ذکات علم خود را باید با آموزش به دیگر جوانان علاقه مند، بپردازد. این یک فرصت ارزشمند برای جوانانی است که می خواهند قدم در راه وی بگذارند و از تجربیات او استفاده کنند. از همین جهت، دوره های میثم شکری ساز با موضوعات مختلف و متنوعی در حوزه های مدیریتی، فروش و بازاریابی و انگیزشی و هدفگذاری همواره در حال اجرا است و طرفداران خاص خود را دارد.
پس به جرات می توان گفت، میثم شکری ساز آموزش را نیز در اولویت های خود قرار داده است و با عشق تلاش می کند اصولی که هر جوان ایرانی باید برای موفقیت در این جامعه بیاموزد را در اختیار آن ها قرار دهد. ما همیشه عادت داریم، فقط موفقیت های افراد را ببینیم و توجهی به مسیری که افراد برای رسیدن به این موفقیت ها طی کرده اند، نداریم. همین باعث می شود، معمولا شانس و شاید پول را عامل موفقیت بدانیم. در صورتی که با نگاهی به زندگینامه افراد موفق به سادگی می بینیم که همه آن ها نقاط تاریک، شکست و بی پولی را نیز پشت سر گذاشته اند. اما آنچه باعث شده آن ها موفق شوند، تنها یک چیز بوده است: نا امید نشدن و به تلاش ادامه دادن....