خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱ ساعت قبل

پیشنهاد ترامپ برای لغو کامل تحریم‌ها؟ | آخرین خبر از ۶ میلیارد دلار ایران در قطر | ایران در ترور دانشمند هسته‌ای اسرائیل نقش داشته است؟

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان درباره وضعیت منطقه و مقاومت گفت: فعالیت رژیم صهیونیستی چیزی جز شرارت و کشتار نیست، مقاومت امری ریشه دار است و تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد به حیات خودش ادامه می‌دهد.
پیشنهاد ترامپ برای لغو کامل تحریم‌ها؟ | آخرین خبر از ۶ میلیارد دلار ایران در قطر  | ایران در ترور دانشمند هسته‌ای اسرائیل نقش داشته است؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی با اصحاب رسانه، پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شد.

بقائی در ابتدا درباره جنایات رژیم صهیونیستی گفت: کماکان منطقه ما با معضل همیشگی درگیر است و آن ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به انحای مختلف است. ادامه بازداشت‌ها و قتل فلسطینی‌ها، همه مصداق‌هایی است از جنایت علیه بشریت و در راستای همان برنامه‌ای که گزارشگر سازمان ملل از پروژه محو فلسطین نام برده است. این جنایات مسئولیت تک تک انسان‌ها را بیشتر می‌کند برای مهار کردن جنایات رژیم صهیونیستی.

عملیات‌های پرچم دروغین برای بدنام سازی مخالفان رژیم صهیونیستی

وی درباره عملیات‌های پرچم دروغین برای بدنام سازی مخالفان رژیم صهیونیستی گفت: اینکه رژیم صهیونیستی سابقه طولانی در طراحی و اجرای عملیات پرچم دروغین دارد تردیدی نیست و خیلی‌ها اثبات شده است. جریانی که تحت عنوان پرونده لاوان در سال ۱۹۵۴ در مصر معروف است، رژیم با سوءاستفاده از یهودیان مصری مجموعه بمب گذاری‌ها علیه منافع آمریکا و انگلیس و علیه کتابخانه‌ها و دفاتر پستی انجام داد و هدف این بود حضور نیروهای انگلیسی در مصر را حفظ کند، این یک مورد کاملا روشن است.

تا سال ۲۰۰۵ رژیم صهیونیستی انکار می‌کرد ولی رسما در آن سال افراد زنده مانده مورد تقدیر قرار گرفتند و خود افراد اعتراف کردند. بهترین ابزار برای مقابله با آنان افشا کردن است.

هیچ مداخله‌ای در جنگ اوکراین نداشته و نداریم

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به بیانیه شورای اروپا مبنی بر همدستی ایران در جنگ اوکراین گفت: ادعای تکراری بیش نیست. ما از ابتدای درگیری اوکراین اعلام کردیم که باید مشکلات از طریق گفتگو حل و فصل شود و هیچ مداخله‌ای نداشته و نداریم. اینکه کشوری رابطه با روسیه داشته باشد و انتظار داشته باشند روابطش را قطع کند کاملا غیرمنطقی است.

رابطه ایران و روسیه به هیچ عنوان به منزله ضدیت با کشورهای دیگر نیست. کشورهای اروپایی باید به رفتار خود نگاه کنند و فکر کنند چرا به دلیل رفتارهای خصمانه ناتو، امنیت اروپا در معرض مخاطره قرار گرفت. باید آنان در مورد عملکردشان پاسخگو باشند و روند اتهام زنی به دیگران را متوقف کنند.

روابط ایران و روسیه بسیار گسترده است

وی درباره سفر عراقچی به مسکو و همزمانی با دیدار لاریجانی با مقام روسی در تهران گفت: این ملاقات با سفر آقای عراقچی صرفا همزمانی بوده است. روابط ایران و روسیه بسیار گسترده است و رفت و آمد هیات‌ها از هر دو طرف کاملا طبیعی است. اینکه ترافیک دیپلماتیک داشته باشیم امر طبیعی است.

سفر آقای عراقچی در ادامه رایزنی‌های مستمر ایران و روسیه بوده است. در جریان دیدار با آقای لاوروف طیفی از موضوعات دوجانبه و بین‌المللی مورد رایزنی قرار گرفت. ما شراکت راهبردی با روسیه داریم و هر دو طرف مصمم هستند از ظرفیت‌های این موافقتنامه به نحو احسن استفاده کنند.

بدعهدی آمریکا درباره دارایی‌های ایران در قطر

بقائی درباره دارایی‌های ایران در قطر گفت: موضوع ۶ میلیارد دلار دارایی ایران در قطر یکی از صدها نمونه بدعهدی آمریکاست؛ در جریان تفاهم صورت‌گرفته قرار بود اموال متعلق به مردم ایران در دسترس جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد، اما طرف آمریکایی نقض عهد کرد و این نقض عهد تا امروز ادامه دارد.

مقاومت امری ریشه دار است

وی درباره وضعیت منطقه و مقاومت گفت: فعالیت رژیم صهیونیستی چیزی جز شرارت و کشتار نیست، البته اینها همه نشان می‌دهد که رژیم خودش را متعلق به منطقه نمی‌داند. کشتارها همه گویای وحشت رژیم از تنهایی است.

مقاومت امری ریشه دار است، مقاومت در امر فطری است و تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد به حیات خودش ادامه می‌دهد. فراز و فرودها نباید باعث شکل گیری توهمی شود که مقاومت از بین رفته است. ما با وضعیت غیرطبیعی در منطقه مواجه هستیم و آن ادامه جنایات و کشتار رژیم صهیونیستی است.

واکنش به اتهام دست داشتن ایران به قتل دانشمند هسته‌ای صهیونیستی

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به اتهام رژیم صهیونیستی در دست داشتن ایران به قتل دانشمند هسته‌ای صهیونیستی گفت: جنایتکاران همه را به خوی خود می‌پندارند. رژیم چون صهیونیستی خودش سابقه در ترور شهروندان دیگر کشورها دارد، هر وقت اتفاقی می‌افتد دنبال مقصر می‌گردد.

به هیچ عنوان قابلیت‌های دفاعی ایران امری نیست که بشود درباره آن صحبت کرد

وی در واکنش به گزارش رسانه‌ای مبنی بر اهداف سفر نتانیاهو به آمریکا و اقناع آمریکا برای حمله به ایران گفت: چند نکته عرض می‌کنم. برنامه موشکی ایران برای دفاع از کیان ایران توسعه داده شده نه برای مذاکره. برای همین به هیچ عنوان قابلیت‌های دفاعی ایران امری نیست که بشود درباره آن صحبت کرد.

نکته بعدی اینکه ما با نفاق آشکار مواجه هستیم. برنامه دفاعی ایران تهدید تلقی می‌شود اما سیل سلاح‌ها به رژیمی که کشتار می‌کند، نشانه تباهی واضح است که آمریکا و حامیان رژیم باید پاسخگو باشند. فضاسازی رسانه‌ای جنگی است که رژیم و آمریکا آغاز کرده‌اند. ما روی کار خود متمرکز هستیم و نیروهای ما قادر به دفاع هستند. نیروهای مسلح و ملت ما متمرکز به کار خود ادامه خواهند داد.

ماس‌ها با آژانس ادامه دارد

بقائی درباره مذاکرات با آژانس و اظهارات گروسی گفت: تماس‌ها با آژانس ادامه دارد. مادامی که عضو معاهده منع اشاعه هستیم و موافقتنانه جامع پادمان را به آن ملتزم هستیم، می‌دانیم چگونه تعهدات خود را اجرا کنیم. اظهاراتی که گروسی مطرح می‌کند باید از باعث و بانی وضعیت فعلی بپرسد. ما در شرایطی هدف قرار گرفتیم که بیشترین بازرسی از ما می‌شد. آیا ما باعث وضعیت فعلی شدیم یا طرف‌هایی که حمله کردند؟ شیوه نامه‌ای برای دسترسی به تاسیسات آسیب دیده وجود ندارد. ما با آژانس برای این امر وارد مذاکره شدیم اما طرف‌های اروپایی با اقدامشان مانع شدند. تکرار این موضوع نشان می‌دهد که مدیرکل آژانس دنبال استفاده‌های سیاسی است.

وی افزود: دلیلی برای شکل گیری بحران نیست. ایران عضو ان پی تی است و تعهداتش را اجرا کرده است. ما بیشترین بازرسی را از ناحیه آژانس داشتیم. طرف مقابل به شمول آژانس باید پاسخگو باشند و به مسئولیت خود عمل نکردند، هنوز از یک محکومیت ساده خودداری کرده‌اند. این برای دلخوشی ما نیست برای اینکه دیگر چنین حملاتی علیه یک عضو آژانس تکرار نشود، باید حتما محکوم شود. مطالبه ما از آژانس و شخص خود مدیرکل هنوز پابرجاست. اینان باید جنایت‌ها علیه تاسیسات ایران را خیلی صریح محکوم کنند.

واکنش به اظهارات لاوروف در خصوص اسنپ بک در برجام

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در واکنش به اظهارات لاوروف در خصوص اسنپ بک در برجام گفت: چیزی که ما بحث می‌کنیم روایت نیست، بیان امر واقع است. در گزارش‌ها و کتاب‌هایی که چاپ شده به تفصیل توضیح داده شده است. در اینکه کدام روایت درست است تردیدی نیست که روایت مذاکره کنندگان ایرانی صحیح است. ادامه این بحث را به صلاح کشور نمی‌دانم. رابطه ما با روسیه رابطه بسیار خوب است و در همه حوزه‌ها دارای رشد است.

سند همکاری ۳ ساله بین وزارت‌خارجه‌های ایران و روسیه

بقائی درباره امضای سند همکاری ۳ ساله بین وزارت‌خارجه‌های ایران و روسیه گفت: ما با خیلی از کشورها مشورت‌های دوره‌ای و منظم بین وزارت خارجه‌ها داریم. این سندی که امضا شد شروع یک روند جدید بعد از خاتمه سند ۳ ساله قبلی بود. این سند اهمیتش مصاعف است به این جهت که از سوی موافقتنامه جامع راهبردی پشتیبانی می‌شود. این سند مبنای خوبی برای تقویت رایزنی‌ها بین ایران و روسیه خواهد بود و برای هر دو طرف بسیار مهم است.

نگرانی مجدد برای شکل گیری داعش

وی درباره نگرانی مجدد برای شکل گیری داعش با توجه به حملات به سوریه و اقدامات در استرالیا گفت: این را باید از طرف‌هایی پرسید که اذعان کردند شکل گیری داعش توسط دولت سابق آمریکا بود، این را رئیس جمهور فعلی آمریکا صراحتا اعلام کرد. دوم باید از کسانی پرسید که پاداش به تروریسم و جریان‌های افراطی دادند. ما در آستانه ششمین سالگرد شهادت حاج قاسم هستیم و اگر رشادت‌های ایشان نبود داعش سطح ترور را در منطقه توسعه می‌داد. اینکه الان دوباره نگرانی‌هایی برای شکل گیری داعش ایجاد شده باید نگاه کرد که در این دو سال چه اتفاقی افتاده است. حملات رژیم در منطقه و کشتار و حملات به سوریه، زمینه را برای رشد تروریسم فراهم می‌کند. رژیم و آمریکا و طرف‌هایی که غیرمسئولانه در مسیر حمایت از تروریسم عمل کردند باید برای چنین شرایطی پاسخگو باشند.

واکنش به اظهارات وزیر دفاع ترکیه مبنی بر اقدامات ایران علیه پژاک

وی در واکنش به اظهارات وزیر دفاع ترکیه مبنی بر اقدامات ایران علیه پژاک گفت: من این صحبت‌ها را از رسانه‌ها شنیدم و اظهارنظر رسمی اکنون نمی‌توانم داشته باشم. یک چیز خیلی واضح است و آن اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکا طراحی ویژه‌ای برای ضربه زدن به کیان ایران ترتیب داده بودند. توطئه شومی علیه ملت ایران ترتیب داده شده بود و در این میان، بزرگی ملت ایران را نشان می‌دهد که نگذاشتند خدشه‌ای به تمامیت ارضی ایران وارد شود.

به گزارش تسنیم،‌ وزیر دفاع ترکیه گفته بود که گروه تروریستی پژاک تصور می‌کرد که در جنگ ۱۲ روزه ایران شکست خواهد خورد و آماده عملیات بود اما اینطور نشد. ما اطلاعات مربوط به پژاک را در اختیار ایران گذاشتیم و ایران بعد از جنگ ۱۲ روزه عملیات‌هایی علیه این گروه تروریستی داشت و به آنها ضربات مهمی زد.

پیشنهاد ترامپ برای لغو کامل تحریم‌ها در زمان حمله به ایران کذب محض است

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به اخبار رسانه‌های آمریکایی مبنی بر پیشنهاد ترامپ برای لغو کامل تحریم‌ها در زمان حمله به ایران گفت: کذب محض است.

رژیم صهیونیستی آمریکا را به جنگ‌های بی‌پایان کشانده است

وی درباره سند امنیت ملی آمریکا و حمایت گسترده از رژیم صهیونیستی در این سند گفت: در اینکه اسرائیل سال‌هاست سربار اقتصاد و سیاست در آمریکاست و هزینه مالی و حیثیتی جنایتش را بر آمریکا بار می‌کند تردیدی نیست. مردم منطقه دریافته‌اند که اقدامات اسرائیل توسط آمریکا مورد حمایت است، و آمریکا همدست این جنایات است. بنابراین اقدامات رژیم به پای آمریکا نوشته می‌شود.

اینکه گفته می‌شود مقامات آمریکا دنبال پایان جنگ‌ها هستند حرفی بیش نیست. رژیم صهیونیستی آمریکا را به جنگ‌های بی پایان و دشمنی با کشورهای منطقه کشانده است. رژیم می‌خواهد افکار عمومی غرب فرصتی نداشته باشند که هزینه‌ سازی‌های رژیم صهیونیستی را حتی تامل کنند.

منبع: تسنیم



دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ - 22 December 2025
سایت رکنا

کدام ویتامین‌ ها و مکمل‌ ها حال روحی شما را بهتر می‌ کنند؟ / پاسخ به پرسش های شما

قالیباف هیچ شناختی از وضعیت کشور و ریشه بحران تورمی ندارد
سایت رکنا

قالیباف هیچ شناختی از وضعیت کشور و ریشه بحران تورمی ندارد

رکنا سیاسی : مجلس و آقای رئیس آن باید بگویند اداره کشور بر اساس قانون است یا اراده؟ اگر اراده حاکم است پس مجلس چه‌کاره است؟ اگر قانون حاکم است پس نقش و مسئولیت مجلس در این حاکمیت چیست؟
         
اسرائیل اخیرا به آمریکا هشدار داده که تحرکات موشکی و دیگر اقدامات ایران ممکن است پوششی برای حمله غافلگیرانه به تل‌آویو باشد / منابع می‌گویند بزرگترین خطر، سومحاسبه‌ای در مورد قصد طرف دیگر است که ممکن است باعث حمله پیش‌دستانه ایران یا اسرائیل شود
سایت انتخاب

اسرائیل اخیرا به آمریکا هشدار داده که تحرکات موشکی و دیگر اقدامات ایران ممکن است پوششی برای حمله غافلگیرانه به تل‌آویو باشد …

به گفته سه منبع اسرائیلی و آمریکایی که در جریان این موضوع هستند، مقام‌های اسرائیلی آخر هفته گذشته به دولت دونالد ترامپ هشدار دادند که یک رزمایش موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ممکن است آماده‌سازی برای حمله‌ای علیه اسرائیل باشد.
فیروزآبادی: سران سه قوه موافق رفع فیلترینگ هستند/ خط سفید حق همه شهروندان است/70درصد درآمد فروش فیلترشکن به جیب خارجی ها می رود
سایت خبرآنلاین

فیروزآبادی: سران سه قوه موافق رفع فیلترینگ هستند/ خط سفید حق همه شهروندان است/70درصد درآمد فروش فیلترشکن به جیب خارجی ها …

فیروزآبادی درباره فیلترشکن ها خاطرنشان کرد: «باید گفت که اساساً فیلترشکن‌ها می‌توانند بیش از فیلترشکنی، سیستم کاربران را در معرض حملات سایبری قرار دهند و مورد سوءاستفاده دشمن واقع شوند. این ابزارها این قابلیت را پیدا می‌کنند که اطلاعات موجود در پایانه‌ها و داده‌های کاربران را به مبادی دیگر ارسال کنند.»
طلا رکورد تاریخی زد + تحلیل بازار
سایت اکوایران

طلا رکورد تاریخی زد + تحلیل بازار

در اولین روز بازگشایی بازارهای جهانی، انس طلا با اتکا به جریان پول و سیگنال‌های پررنگ تکنیکال، موفق شد از سقف تاریخی خود عبور کند؛ حرکتی که بیش از آن‌که خبری باشد، ریشه در ساختار بازار داشت.
فضاسازی اسرائیل برای حمله مجدد به ایران؟
سایت آفتاب نیوز

فضاسازی اسرائیل برای حمله مجدد به ایران؟

یک رسانه آمریکایی گزارش داد که رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، در تماس با فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام)، نسبت به تحرکات اخیر موشکی ایران ابراز نگرانی کرده است.
سیاست‌های کوتاه‌مدت، صنعت خودرو را به بحران اقتصادی و اجتماعی کشانده است
سایت دنیای خودرو

سیاست‌های کوتاه‌مدت، صنعت خودرو را به بحران اقتصادی و اجتماعی کشانده است

نوسانات شدید نرخ ارز، افزایش مداوم قیمت خودرو و ثبت‌نام‌های میلیونی در طرح‌های فروش خودروسازان، تنها نشانه‌های آشکار بحرانی هستند که سال‌هاست در صنعت خودرو انباشته شده و امروز خود را در قالب بی‌نظمی بازار، نارضایتی مصرف‌کننده و فرسایش تولید نشان می‌دهد.
برآورد کسری روزانه گاز حدود ۶۱۰ میلیون مترمکعب است
سایت تجارت نیوز

برآورد کسری روزانه گاز حدود ۶۱۰ میلیون مترمکعب است

عبداله باباخانی، کارشناس انرژی، عنوان کرد: با توجه به محدودیت عرضه، برآورد می‌شود سهم گاز صنایع سنگین حدود ۵۰ درصد، نیروگاه‌ها حدود ۷۰ درصد و تزریق به مخازن نفتی نزدیک به ۱۰۰ درصد کاهش یافته باشد. بر این مبنا، کسری روزانه گاز اکنون در حدود ۶۱۰ میلیون مترمکعب برآورد می‌شود.
بحران درآمد در یوتیوب فارسی؛ از لوکیشن تا کیفیت محتوا - سرمایه و بورس
سایت سرمایه و بورس

بحران درآمد در یوتیوب فارسی؛ از لوکیشن تا کیفیت محتوا - سرمایه و بورس

یوتیوبرهای فارسی‌زبان این روزها فعالیت روزانه خود را با شوکی تازه آغاز می‌کنند
افشاگری اعتماد از جلسات شبانه نمایندگان در ساختمانی در نزدیک بهارستان؛ مخالفان دولت برای استیضاح وزرا چه نقشه‌ای در سر دارند؟
سایت اعتماد آنلاین

افشاگری اعتماد از جلسات شبانه نمایندگان در ساختمانی در نزدیک بهارستان؛ مخالفان دولت برای استیضاح وزرا چه نقشه‌ای در سر دارند؟

پیگیری‌های «اعتماد» نشان می‌دهد که در برخی جلسات شبانه در ساختمانی نزدیک بهارستان حتی نسخه‌های جایگزین وزرا مشخص شده‌اند.
         
سایت ورزش ۳

سوپرگل استثنایی: قیچی برای تاریخ!

روش درست مصرف آنتی‌بیوتیک در زمان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا چگونه است؟
سایت اعتماد آنلاین

روش درست مصرف آنتی‌بیوتیک در زمان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا چگونه است؟

روزنامه اعتماد نوشت: شکل رایج مصرف نادرست آنتی‌بیوتیک‌ها عدم استفاده از آنها در کل دوره تجویز آنتی‌بیوتیک است، معمولا به این دلیل که بیمار احساس بهبودی می‌کند، مصرف آنتی‌بیوتیک را قطع می‌کند، این در حالی است که ممکن است ارگانیسم عفونی در بدن بیمار به‌طور کامل از بین نرفته باشد.
شب یلدا برای کسانی مهم شده که قبل‌تر دوستش نداشتند!
سایت برترینها

شب یلدا برای کسانی مهم شده که قبل‌تر دوستش نداشتند!

می‌دانیم یلدا پایدار خواهد ماند، همان‌طور که نوروز مانده است. این مناسبت‌ها فقط به تقویم وابسته نیستند، بلکه از دل زندگی مردم بیرون آمده‌اند و به همین دلیل هم دوام آورده‌اند.
         
سایت تابناک

خیابانی در شب یلدا هم دست از سر مردم برنداشت

تعاونی‌ها زیر آوار فساد و ناکارآمدی
روزنامه هفت صبح

تعاونی‌ها زیر آوار فساد و ناکارآمدی

‌ده‌ها هزار میلیارد ریال خسارت تعاونی‌ها، متقاضیان را بدون خانه و با تورم شدید مواجه کرده است
تهدید نامرئی آزادی؛ هوش مصنوعی و تثبیت قدرت در دستان غول‌های فناوری
سایت عصرایران

تهدید نامرئی آزادی؛ هوش مصنوعی و تثبیت قدرت در دستان غول‌های فناوری

در آینده‌ای نه‌چندان دور، هوش مصنوعی می‌تواند جایگزین عاملیت و اراده انسانی در اداره سیاره زمین شود- برنی سندرز
سایت رکنا

فیلم اعتراف عجیب یک دزد برای روبودن تخم مرغ های طلایی / جاسازهای عجیب طلا در خانه های ایرانی

پنج تحول سرنوشت‌ساز بازارهای مالی جهان در ۲۰۲۵
سایت اقتصادآنلاین

پنج تحول سرنوشت‌ساز بازارهای مالی جهان در ۲۰۲۵

سهامداران در سراسر جهان سال ۲۰۲۵ را با بازدهی‌های چشمگیر به پایان می‌برند؛ سالی که با اوج‌گیری بازارهای سهام، تغییر مسیر نرخ‌های بهره، تزلزل اعتماد به آمریکا و جابه‌جایی کانون توجه سرمایه‌گذاران همراه بود و پنج تحول مهم مالی را رقم زد.
سقوط هلیکوپتر شهید رئیسی حادثه بود یا ترور؟
سایت نامه نیوز

سقوط هلیکوپتر شهید رئیسی حادثه بود یا ترور؟

روایت کتاب مورد ادعای علم‌الهدی درباره نقش موساد چه می‌گوید؟
نگاهی تحلیلی به پیامدهای درخواست کاهش بُرد موشکی توسط آمریکا و هم‌پیمانانش - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

نگاهی تحلیلی به پیامدهای درخواست کاهش بُرد موشکی توسط آمریکا و هم‌پیمانانش - دیپلماسی ایرانی

فریدون علی‌مازندرانی، حسن فتاحی و مصطفی روستایی در یادداشت مشترکی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسند: توسعه‌ی موشک‌های بالستیک/ پرتابیک و کروز نه تنها یک انتخاب نظامی،...
ادعای جدید علم‌الهدی/ رئیسی ترور شده است؟ + جزئیات
سایت اکوایران

ادعای جدید علم‌الهدی/ رئیسی ترور شده است؟ + جزئیات

کانال ایتا احمد علم الهدی امام جمعه مشهد در مطلبی با بازنشر بخشی از خطبه های نماز جمعه وی نوشته است: وقتی مردم کشور ما دل هایشان به واسطه مقاومت و ایستادن در مقابل دشمن متوجه رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی شد، ایشان را متاسفانه با یک حرکت ناجوانمردانه‌ای ترور کردند
وزیری که نسخه گرانی می‌پیچد/ پیام تغییر در دیپلماسی؟/  دیگر وقت اولتیماتوم به دولت نیست
سایت الف

وزیری که نسخه گرانی می‌پیچد/ پیام تغییر در دیپلماسی؟/ دیگر وقت اولتیماتوم به دولت نیست

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال‌کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند‌ ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی «الف» با رصد اخبار، رویدادهای مهم و همچنین تحلیل‌های صورت‌گرفته، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| آیین جشن چله در مجموعه جهانی تخت جمشید

میگنا - اثر پنهان ویدیوهای کوتاه بر مغز کودکان
سایت میگنا

میگنا - اثر پنهان ویدیوهای کوتاه بر مغز کودکان

ریسرچ گیت نوشت: انجمن روانشناسی آمریکا طی یک گزارش هشدار داد که کودکان در حال «تغذیه ذهنی منفی» هستند.
چرا نتانیاهو به دنبال متقاعد کردن ترامپ برای حمله دوباره به ایران است؟
سایت آخرین خبر

چرا نتانیاهو به دنبال متقاعد کردن ترامپ برای حمله دوباره به ایران است؟

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست جنگ 12روزه منجر به بازدارندگی متقابل شد، وضعیتی که ایران می‌تواند با آن کنار بیاید، اما برای نتانیاهو و میراث او غیرقابل تحمل است. بازار نتانیاهو دوباره خواستار جنگ بیشتر با ایران شده است سفر دوباره پرماجرا به
منیر فرمانفرمائیان که بود؟
خبرگزاری ایسنا

منیر فرمانفرمائیان که بود؟

منیر فرمانفرمائیان را می‌توان هندسه‌گراترین هنرمند معاصر ایران دانست؛ هنرمندی که در دل مدرنیسم آمریکا بالید اما ریشه‌های هنر ایرانی را به زبان جهانی بازآفرینی کرد. او نه‌تنها در تاریخ هنر معاصر، بلکه در بازار هنر ایران نیز نقشی تعیین‌کننده داشت؛ آثاری که امروز از گران‌ترین و پرتقاضاترین نمونه‌های هنر …
چرا خودرو به مدار دارایی بازگشت؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چرا خودرو به مدار دارایی بازگشت؟

بازار خودرو‌ بار دیگر به یکی از عرصه‌های بروز نااطمینانی اقتصادی در کشور تبدیل شده‌است؛ بازاری که در آخرین ثبت‌نام خودرو با ثبت تقاضای بیش از ۱۰‌میلیون نفر، به‌عنوان یک «پناهگاه دارایی» مورد‌توجه قرار گرفته‌است. «دنیای‌اقتصاد» علاوه‌بر گزارش‌های تحلیلی چند روز پیش در مورد التهابات بازار خودرو، این‌بار …
         
بازار مسکن در ۵۰ نمودار: مقایسه دشواری خرید ملک در ایران با سایر کشورها
روزنامه تعادل

بازار مسکن در ۵۰ نمودار: مقایسه دشواری خرید ملک در ایران با سایر کشورها

تحلیل قرعه‌ کشی ۱۰ میلیونی ایران‌خودرو؛ شش راهکار برای آرامش بازار خودرو
سایت فرارو

تحلیل قرعه‌ کشی ۱۰ میلیونی ایران‌خودرو؛ شش راهکار برای آرامش بازار خودرو

بررسی دلایل هجوم ۱۰ میلیون نفری به قرعه‌ کشی ایران‌خودرو در آذر ۱۴۰۴ و راهکارهای عملیاتی مثل عرضه در بورس کالا، مالیات بر عایدی سرمایه و اصلاح قیمت‌گذاری که می‌توانند به تعادل بازار کمک کنند
پیامدها و واکنش‌های لازم در صورت حمله و تغییرات در ونزوئلا
خبرگزاری برنا

پیامدها و واکنش‌های لازم در صورت حمله و تغییرات در ونزوئلا

برنا - گروه بین‌الملل: در تحلیل هر رخداد ژئوپلیتیک، به‌ویژه رخدادی که در مقیاس یک حمله نظامی ایالات متحده به کشوری چون ونزوئلا یا حتی کلمبیا تصور می‌شود، نخست باید از سطح ظاهر وقایع عبور کرد و به لایه‌های زیرین معنا، یعنی همان «افق تاویل» رسید. در این افق، آنچه رخ می‌دهد صرفا عملیات نظامی نیست؛ بازتولید …
مهاجران زن در دنیا؛ از قاچاق انسان تا کارگری بی‌مزد
سایت اکوایران

مهاجران زن در دنیا؛ از قاچاق انسان تا کارگری بی‌مزد

تازه‌ترین گزارش سازمان ملل متحد آخرین وضعیت زنان مهاجر در دنیا را تشریح کرده است.
از بازار مسکن چه خبر؟ یک کارشناس: جهش بازارهای موازی، مسکن را به بن‌بست رسانده
سایت اعتماد آنلاین

از بازار مسکن چه خبر؟ یک کارشناس: جهش بازارهای موازی، مسکن را به بن‌بست رسانده

یک کارشناس بازار مسکن درباره تشریح آخرین وضعیت بازار مسکن در شرایط کنونی گفت: در شرایط کنونی شاهد رشد سریع بازارهای موازی مسکن از جمله بازار ارز، طلا و بورس هستیم. بازار مسکن نیز طی سال گذشته بخش قابل‌توجهی از تورم را پیش‌خور کرده و به دنبال جهش‌های شدید قیمتی و فضای روانی حاکم، به نقطه‌ای رسیده که چه …
    
مصوبه دولت جلوی شهرداری مجدد زاکانی را گرفت / عضو نزدیک به زاکانی در شورای شهر: انتخاب مردم را محدود نکنید
سایت انتخاب

مصوبه دولت جلوی شهرداری مجدد زاکانی را گرفت / عضو نزدیک به زاکانی در شورای شهر: انتخاب مردم را محدود نکنید

بر اساس قانون انتخاب شهردار مصوبه شهریور ۱۴۰۴، بسیاری از افراد امکان انتخاب به عنوان شهردار تهران را نخواهند داشت.
عینک دودی؛ آخخخخخخخخخخخخخخخ تو شب یلدای منی
سایت فرارو

عینک دودی؛ آخخخخخخخخخخخخخخخ تو شب یلدای منی

خلاصه که از دلِ این آسایشگاهِ اعصاب و روان، شب یلدایتان مبارک باشد. امشب یک دقیقه بیشتر به عنوان کله‌سیاه خاورمیانه‌ای در این زمانه خطیر زندگی می‌کنیم. آجیل و هندوانه و انار گران است. کله‌ها خراب و اعصاب ضعیف. بیایید در این شرایط به هم گیر ندهیم تا این هم بگذرد.
فرید زکریا؛ چگونه ترامپ جنگ جهانی بعدی را رقم می‌زند؟
سایت اکوایران

فرید زکریا؛ چگونه ترامپ جنگ جهانی بعدی را رقم می‌زند؟

فرید زکریا در تحلیل خود به تبعات استراتژی امنیت ملی جدید آمریکا پرداخته است؛ اتفاقی که می‌تواند به بی‌ثباتی جهانی منجر شود.
پیش بینی قیمت طلای جهانی / بازآرایی تحرک پول‌های هوشمند در بازار طلا
سایت تجارت نیوز

پیش بینی قیمت طلای جهانی / بازآرایی تحرک پول‌های هوشمند در بازار طلا

قیمت طلا پس از ثبت موج صعودی قدرتمند تا محدوده 4,375 دلار، وارد فاز نوسان محدود و اصلاحی شده و همچنان بالاتر از سطوح کلیدی ساختار قبلی معامله می‌شود. رفتار قیمت نشان می‌دهد، فشار فروش تهاجمی در بازار وجود ندارد و جریان نقدینگی هوشمند، در حال بازآرایی موقعیت‌های جدید است.
حرکت آهسته و پیوسته نقره در 1.5 سال گذشته / اونس نقره 148 درصد جهش کرد
سایت تجارت نیوز

حرکت آهسته و پیوسته نقره در 1.5 سال گذشته / اونس نقره 148 درصد جهش کرد

نقره از شروع دوران ریاست ‌جمهوری مسعود پزشکیان (از ۷ مرداد ۱۴۰۳ تا کنون)، یکی از پر بازده‌ترین دارایی‌ها در بازار داخلی ایران بوده است. این فلز سفید در مدت یادشده، رشد ۴۶۱ درصدی را تجربه کرده است. رشد قیمت نقره علاوه بر اینکه به نوسانات قیمت دلار در بازار داخلی گره خورده، از اونس جهانی نقره نیز به شدت …
رضا عطاران، رامبد جوان، شهاب حسینی، پریناز ایزدیار, «پیرپسر»ها و ...«حافظ» دار شدند
خبرگزاری ایسنا

رضا عطاران، رامبد جوان، شهاب حسینی، پریناز ایزدیار, «پیرپسر»ها و ...«حافظ» دار شدند

جشن دنیای تصویر برای معرفی برگزیدگان و اهدای تندیس‌های «حافظ» در بخش سینما و تلویزیون برگزار شد.
از حق سوگواری تا خواست آزادی
سایت هم میهن

از حق سوگواری تا خواست آزادی

بیش از 50 شهروند و فعال مدنی در جریان مراسم یادبود خسرو علی‌کردی، وکیل شریف و مدافع حقوق بشر، در مشهد بازداشت شدند.
اکونومیست: رئیس‌جمهور چین بزرگ‌ترین برنده سال ۲۰۲۵ بود
سایت آخرین خبر

اکونومیست: رئیس‌جمهور چین بزرگ‌ترین برنده سال ۲۰۲۵ بود

انتخاب/متن پیش رو در انتخاب منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست اکونومیست نوشت: سروصدای بزرگ سال ۲۰۲۵ مربوط به رئیس‌جمهور دونالد ترامپ بوده است. او با صدور سیلی از فرمان‌های اجرایی، به هدفی پس از هدف دیگر حمله کرد. با کمک ایلان ماسک، کوشید بوروکراسی فدرال را از هم بپاشد. در «روز آز
         
مقامات اسرائیلی نگران هستند که ایران در حال بازسازی سایت‌های غنی‌سازی هسته‌ای باشد/ مقامات اسرائیلی: ممکن است رئیس‌جمهور آمریکا اشتیاق کمتری به اقدام نظامی جدید نشان دهد، اگر....
سایت اکوایران

مقامات اسرائیلی نگران هستند که ایران در حال بازسازی سایت‌های غنی‌سازی هسته‌ای باشد/ مقامات اسرائیلی: ممکن است رئیس‌جمهور …

مقام‌های اسرائیلی همچنین نگران هستند که ایران در حال بازسازی سایت‌های غنی‌سازی هسته‌ای باشد که آمریکا در ماه ژوئن آن‌ها را بمباران کرده بود. با این حال، آن‌ها افزودند که بازسازی تأسیسات تولید موشک‌های بالستیک و ترمیم سامانه‌های پدافند هوایی فلج‌شده ایران را تهدیدی فوری‌تر می‌دانند.
انقراض اجتماعی قدرت سیاسی
روزنامه شرق

انقراض اجتماعی قدرت سیاسی

جامعه متکثر ایرانی را شاید نتوان با هیچ جامعه دیگری مقایسه کرد. نه تکثر یک لیبرالیسم اباحه‌گرای کامل را می‌پذیرد و نه یک فضای بسیار بسته مانند کره شمالی یا چین را. در هر صورت این جامعه تحصیل‌کرده اقتضای ویژه خویش را می‌طلبد و نیازمند آن است که قدرت سیاسی همواره از دل آن بجوشد؛ یعنی سازوکارهای نهادی تعبیه …
سایت هم میهن

حضور امیرحسین قیاسی و همسرش در جشن حافظ+فیلم

تجرد قطعی در ایران ۷ برابر شد
سایت هم میهن

تجرد قطعی در ایران ۷ برابر شد

اینکه تجرد قطعی می‌تواند یک انتخاب آگاهانه و فردی باشد، از سوی تجرد پذیرفته می‌شود؛ اما افزایش چشمگیر آن در چهار دهه اخیر، زنگ هشدار تازه‌ای درباره پیامدهای جمعیتی، اقتصادی و اجتماعی در ایران به صدا درآورده است.
مسئول فضاحت ارزهای صادراتی، بانک مرکزی است
روزنامه توسعه ایرانی

مسئول فضاحت ارزهای صادراتی، بانک مرکزی است

رامتین موثق از زمان مطرح شدن عدم بازگشت میلیاردها دلار ارز حاصل از صادرات، این مسئله هرروز ابعادی جدیدتر به خود می گیرد. این موضوع در شرایط فعلی که
سایت تابناک

ویدیوهای جنجالی درباره قیمت واقعی خودروی داخلی

هشدار آماری بانک مرکزی درباره تامین ارز
سایت هم میهن

هشدار آماری بانک مرکزی درباره تامین ارز

آخرین آمار بانک مرکزی از کاهش قابل توجه تامین ارز واردات حکایت دارد؛ روندی که در مقایسه با سال گذشته، با وجود بازه زمانی طولانی‌تر، بیش از دو میلیارد دلار کاهش نشان می‌دهد و از نگاه کارشناسان، متأثر از شرایط سیاسی و فشارهای بین‌المللی از جمله مکانیسم ماشه است.
خروج ایران از رقابت های جهانی و منطقه‌ای
روزنامه ستاره صبح

خروج ایران از رقابت های جهانی و منطقه‌ای

قاسم مومنی در رابطه با نگاه غرب به فعالیت هسته ای ایران گفت: پرونده هسته ای ایران درحالی منجر به وقوع جنگ 12 روزه شد که امروز عربستان و امارات در حال توسعه فناوری هسته ای هستند. تنها تفاوت مجوز غرب است که در مورد ایران با وجود نظارت های پی در پی با تردید و مشروط بود ولی به دلیل روابط خوب عربستان و امارات …
کنترل ترافیک با دوربین‌های کور
روزنامه دنیای اقتصاد

کنترل ترافیک با دوربین‌های کور

فقط 3 دوربین از هر 100 دوربین ترافیکی در خیابان‌های تهران، فعال یا روشن است؛ به‌طوری‌که 1450 فقره از دوربین‌ها به‌خاطر آنچه «نبود تجهیزات به‌روزرسانی» عنوان می‌شود، قادر به رهگیری تخلفات نیستند. این عدم کارآیی، عدم کنترل هوشمند جریان تردد خودروها و موتورسیکلت‌ها در خیابان‌، باعث «عبورامن» از مقررات …
از پراید تا کافه؛ شکاف نگاه‌ها با زندگی واقعی
سایت آخرین خبر

از پراید تا کافه؛ شکاف نگاه‌ها با زندگی واقعی

شرق/متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست داستان از جایی شایان تأمل می‌شود که سفرهای انتخاباتی سعید جلیلی، با وجود عبور از خرداد ۱۴۰۳، هنوز متوقف نشده است. سفرهایی که حالا دیگر نه رسما انتخاباتی‌ هستند و نه شفاف، بلکه با عنوان نشست‌ها و دیدارهای استانی، به هر بهانه‌