آیا می‌دانید در هنگام انتخاب و خرید نهال یک اشتباه کوچک یا سهل انگاری می‌تواند عمر و سرمایه ۵ ساله شما را به هدر دهد؟ در دنیای باغبانی زمان، سرمایه برگشت ناپذیر است، پس با انتخاب و خرید نهال شناسنامه‌دار، تضمین شده و اصیل از رویال نهال موفقیت آینده و سرمایه‌گذاری بی‌خطر را برای خود تضمین کنید. خشت اول باغتان را با نهال‌های مرغوب و اصیل رویال نهال به درستی بچینید.

خرید نهال


شرکت تخصصی رویال نهال با بیش از ۳۰ سال فعالیت مستمر و موفق، بزرگترین مرکز تولیدی نهال است که توانسته گنجینه‌ای بزرگ و متنوع از نهال‌های مثمر و غیر مثمر پیوندی، شناسنامه‌دار، کمیاب، زینتی، وارداتی و ژنوتیپ را ایجاد کند. این کلکسیون متنوع و ارزشمند متعلق به همه باغداران عزیز است. پس می‌توانید از هر جای ایران بهترین‌ها را در کوتاه‌ترین زمان از رویال نهال بخواهید. نهالی که امروز از رویال خریداری میکنید، در واقع امپراطوری سبز فردای شما را می سازد‌‌.
شما در رویال نهال، نهال‌های لیبل‌دار را با تضمین ۱۰۰ درصدی اصالت، با بسته‌بندی حرفه‌ای و سیستم ارسال ایزوله و مناسب‌ترین قیمت خریداری می کنید‌‌ این خرید شروع همراهی ما با شما عزیزان است. این همراهی با مشاوره‌های رایگان از لحظه انتخاب تا اولین برداشت محصول ادامه‌دار خواهد بود. برای تبدیل رویای باغداری مدرن به واقعیت همین حالا اقدام کنید.

باغبانی مدرن و پولسازی به سبک حرفه‌ای‌ها با نهال‌های بی‌رقیب رویال نهال

اگر دوست دارید به سبک حرفه‌ای باغبانی مدرن و پولساز را آغاز کنید و به دنبال نهال‌های قدرتمند، شناسنامه‌دار و بی‌رقیب هستید به رویال نهال خوش آمدید. نهالستان بزرگ رویال نهال با تولید و عرضه انواع نهال‌های مثمر و غیر مثمر تجاری و اصلاح شده اصیل، از دل خاک ثروت سبز را برای شما معماری می‌کند.
در واقع رسالت رویال نهال فراتر از فروش نهال بوده و هدف عرضه نقشه موفقیت و پولسازی به شما باغداران زحمتکش است.
جهت خرید نهال و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید
09141811520
04445231520

زیرا رویال نهال با ترکیب تخصص، فناوری و تجربه از قدرت باروری، سودآوری و کیفیت ریشه‌های نهال خود آسوده خاطر است و اطمینان دارد اگر بهترین مراقبت از آن به عمل آید نتیجه آن موفقیت پایدار و درآمدهای کلان است.

خرید نهال

شروع باغداری مدرن با برترین نژادها

باغداری مدرن یعنی بالاترین باردهی، سریع‌ترین بازدهی، بیشترین تراکم کاشت، مقاومت حداکثری و هزینه‌های نگهداری پایین با نهال‌های تولید شده در رویال نهال....
باغداران عزیز میتوانید از پتانسیل‌های مزرعه خود بالاترین بهره‌وری را با نهال‌های اصلاح شده و قدرتمند داشته باشید و آن را به معدن طلای سبز تبدیل کنید. باغداری مدرن یعنی امنیت سرمایه‌گذاری و رسیدن به سرمایه و سود سریع، فرایندی که مرز میان باغداری حرفه‌ای و سنتی است. اما چرا نهال‌های رویال نهال کلید ورود شما باغداران به عرصه ثروت سازی و موفقیت است؟

• راندمان تولید خیره کننده در کوتاه‌ترین زمان

نهال‌های لیبل‌دار و اصلاح شده تولید شده در رویال نهال حاصل پایه‌های قوی و پربار هستند که در مقایسه با ارقام سنتی می‌توانند باردهی چند برابری را با سرعت بالا ارائه کنند.

• تضمین اصالت و سلامت

کلیه رقم‌های رویال نهال از نظر سلامت ریشه و اصالت نژاد تضمین شده است در نتیجه باغ شما کمترین ریسک را از بابت بیماری، خشکیدگی و شکست خواهد داد.

• مدیریت بهینه‌ هزینه‌ها

نهال‌های ما دارای ریشه‌ و سیستم دفاعی قدرتمندی هستند که پرورش و نگهداری آنها نیاز به هزینه‌های آبی، برداشت محصول کمتر دارد در نتیجه شما باغبانی مدرن با بهینه سازی هزینه‌ها را تجربه می‌کنید و می‌توانید به بازارهای جهانی برسید.

• ارزش افزوده سرمایه

با کاشت برترین نهال‌ها در دل زمین خالی شما صاحب باغی مدرن و پولساز خواهید شد که این دارایی روز به روز ارزشمندتر می‌شود


خرید نهال

خریدی امن و بی واسطه در قلب رویال نهال

یکی از بزرگترین ترس خریداران هنگام انتخاب نهال این است که از هویت نهال آسوده خاطر نیستند و می‌ترسند با خرید نهال بی هویت نژادی اشتباه بکارند و در نهایت با رقمی ضعیف یا خشک مواجه شوند. این فرایند در واقع یک شکست سنگین و خسارت بار است. اما شما در رویا نهال امنیت خرید را با دریافت نهال‌های تضمین شده از نظر کیفیت و سلامت تجربه می‌کنید چون:

• نهال‌های ما پس از طی پروسه‌های فنی و نظارتی با دریافت گواهی‌های معتبر و شناسه تولید با شناسنامه اصالت و گواهی عاری از آفات عرضه می‌شوند.
• پس می‌توانید بهترین‌ها را با تضمین سلامت، گواهی اصالت، ضمانت بازگشت کالا و بسته‌بندی استاندارد برای باغ خود دریافت کنید
• اما موضوع مهم و اقتصادی، قیمت نهال است. قیمتی که این روزها دستخوش پارامترهای متعددی است. به جز هزینه‌های تولیدی حضور دست‌های اضافه و واسطه‌ها چالش بزرگی است که باعث می‌شود بهترین‌ها با قیمت گزاف به دست باغداران برسد. مشکلی که رویال نهال برای آن نیز چاره‌اندیشی کرده است.
• گذشته از آن رویا نهال مرزها را جابجا کرده و بدون محدودیت می‌توانید از شمال تا جنوب از شرق تا غرب بهترین رقم‌های مثمر و غیر مثمر را در کوتاه‌ترین زمان با ارسال فوری و ایمن برای سبز کردن زمین خود دریافت کنید.
• رقم‌های اصلاح شده، تجاری و پربار را می‌توانید با قیمتی مناسب در رویال نهال دریافت کنید زیرا در رویال نهال اعتبار ما نشئت گرفته از اعتماد و رضایت شماست و این رضایت در عرضه مستقیم نهال و حذف واسطه‌ها با قیمت تولیدی شکل گرفته است.


از کمیاب‌ترین تا پربارترین و مقاوم ترین نهال در ویترین رویال نهال

تنوع موجودی رویال نهال از تجاری‌ترین ارقام تا کمیاب‌ترین و پربارترین آنها جایی برای محدودیت‌های جغرافیایی و اقلیمی باقی نگذاشته است. زیرا باغداران عزیز می‌توانند در ویترین رویان نهال برای هر هدف تجاری اعم از احداث باغ میوه در مناطق سردسیری یا خشک، زیبا سازی فضا یا زراعت چوب نژاد مورد نظر را مطابق با بودجه و منطقه کاشت با بهترین کیفیت دریافت کنند.
نهالستان بزرگ رویال نهال در راستای پاسخگویی به نیاز تمامی باغداران نژادهای متنوعی از انواع نهال را زیر یک سقف گرد آورده است. این ارقام شامل:

1. پادشاهان سودآوری و باردهی با بازار فروش تضمینی و عمر اقتصادی بالا

انواع نهال‌ گردو ، ژنوتیپ رویال، فرنور چندلر، بادام‌های پربار و دیرگل آذر، تونو، فرانیس انواع نهال‌های پسته پیوندی

2. نهال‌های میوه‌ زودبازده و صادراتی با ماندگاری بالا

نهال‌های اصلاح شده سیب، گلابی درگزی، گیلاس تک دانه، هلوهای زودرس

3. کلکسیون لوکس و نایاب

نهال‌های کمیاب و خاص وارداتی زغال اخته، انار سیاه، انجیر، با میوه‌هایی فوق العاده گران قیمت

4. نهال‌های صنعتی و غیرمثمر سریع‌الرشد

زود بازده‌ترین نهال‌های اصلاح شده صنوبر و سپیدار برای زراعت چوب میلیاردی با کمترین زحمت و هزینه

5. گونه‌های مقاوم به کم‌آبی و شوری

نهال‌های استراتژیک برای مناطق گرمسیر و خشک با بالاترین بقا در شرایط نامساعد؛ بادام، پسته، انار، انجیر، زرشک

6. ارقام زینتی و لوکس برای فضاسازی ویلاسازی

نهال‌های چنار، زبان گنجشک، بید مجنون


باغ رویایی خود را از رویال نهال بخواهید....

رویال نهال با تولید نهال‌های با کیفیت و اصیل ریسک و شکست را از سرمایه‌گذاری و باغات شما حذف کرده است. فاصله شما تا رسیدن به بازارهای صادراتی و داشتن آینده‌ای موفق و تضمین شده به اندازه یک خرید است.
پس گام اول را مطمئن و معتبر بردارید و با نهال‌های تضمینی رویال نهال از نظر اصالت نژاد، سلامت ریشه و کیفیت باردهی آسودگی خاطر، سرسبزی و ثروت‌های میلیاردی را برای باغ خود خریداری کنید. در واقع شما با خرید نهال از قطب تولید نهال ایران با تعهد و مسئولیت پذیر بالا، باغ خود را بیمه کرده و در یک قدمی موفقیت قرار می‌گیرید.
جهت خرید نهال می توانید همین الان با ما در تماس باشید
09141832100
09301811520
09201811520



جمعه ۱۹ دی ۱۴۰۴ - 9 January 2026
1405 آزمون بقا
سایت اکوایران

1405 آزمون بقا

لایحه بودجه ۱۴۰۵ در حالی به مرحله تصویب کلیات رسیده که بحث کسری بودجه، بار دیگر به محور اصلی تحلیل‌ها تبدیل شده است. برآوردهایی که از احتمال کسری حدود ۶۰۰ همت در سال آینده حکایت دارد، این پرسش را پیش می‌کشد که دولت چگونه قصد دارد این شکاف را پر کند و تبعات این تصمیم‌ها چه اثری بر اقتصاد و بازار سرمایه …
    
حذف ارز ترجیحی از رویا تا واقعیت/ حل مساله یا پاک کردن صورت مساله؟
سایت دیدارنیوز

حذف ارز ترجیحی از رویا تا واقعیت/ حل مساله یا پاک کردن صورت مساله؟

این روز‌ها کشور در تلاطم اتفاق‌هایی است که نمونه آن در سال‌های گذشته هم رخ داد، اما این بار کوچک کردن سفره مردم با افزایش قیمت دلار و سکه از یک سو و بالا رفتن هزینه‌های زندگی و خوراکی سبب شد مردم نسبت به آن واکنش نشان دهند واکنشی که منجر به بروز خشونت در خیابان‌ها و شهر‌های مختلف کشور شده است.
سایت انتخاب

ویدیو/ علی جنتی: بعد از جنگ، برخلاف انتظارات، هیچ تغییری در سیاست‌های کشور اتفاق نیفتاد

عربستان و بحران تجزیه کشورهای عربی - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

عربستان و بحران تجزیه کشورهای عربی - دیپلماسی ایرانی

فرصتی واقعی برای عربستان وجود دارد تا با مشارکت مصر و ترکیه، نقش منطقه‌ای خود را توسعه دهد و رهبری کشورهای عربی را به دست...
چگونه شبکه‌های تراستی و رانتخوران در بزنگاه‌ها آتش اعتراضات را شعله‌ور می‌کنند؟
سایت تحلیل بازار

چگونه شبکه‌های تراستی و رانتخوران در بزنگاه‌ها آتش اعتراضات را شعله‌ور می‌کنند؟

رفتارشناسی تراستی ها و رانتخوران اقتصاد ایران نشان می دهد که دست های پنهان و آشکاری در دمیدن در آتش اعتراض ها و اغتشاش ها دارند.
بعد از ونزوئلا نوبت ایران است؟
سایت اقتصادآنلاین

بعد از ونزوئلا نوبت ایران است؟

با در اختیارگرفتن نفت ونزوئلا، آمریکا از نفت خاورمیانه بی‌نیاز می‌شود و می‌تواند در این منطقه جنگ به راه بیاندازد.این ادعایی است که پس از دستگیری نیکولاس مادورو و انتقال او به آمریکا، این روزها در فضای مجازی شنیده می‌شود. اما این ادعا چقدر درست است؟
۱۴ روند جهانی که تغییرات اقلیمی در سال ۲۰۲۶ را شکل خواهند داد: از سیاست‌ها تا فناوری‌های نوین
سایت تجارت نیوز

۱۴ روند جهانی که تغییرات اقلیمی در سال ۲۰۲۶ را شکل خواهند داد: از سیاست‌ها تا فناوری‌های نوین

سال ۲۰۲۶ سالی حیاتی برای مقابله با تغییرات اقلیمی است. از افزایش رقابت در بازار خودروهای برقی گرفته تا نقش چین در سیاست‌های اقلیمی، این ۱۴ روند جهانی نقش مهمی در شکل‌دهی آینده آب و هوا دارند.
سایت فرارو

یارانه کالابرگ الکترونیک واریز شد؛ راهنمای استعلام، مهلت خرید و لیست کالاها

برای حل مشکل اقتصاد، به تغییرات بزرگ در حوزه سیاست خارجی نیاز داریم / اگر تنش‌ها و خطر درگیری ادامه یابد، سیاست‌های اقتصادی از جمله تک نرخی شدن ارز نیز عملا از بین خواهد رفت
سایت انتخاب

برای حل مشکل اقتصاد، به تغییرات بزرگ در حوزه سیاست خارجی نیاز داریم / اگر تنش‌ها و خطر درگیری ادامه یابد، سیاست‌های اقتصادی …

چشمی گفت: من انسجام لازم را در دولت و مجموعه حاکمیت برای پیشبرد این مسائل به‌طور مؤثر مشاهده نمی‌کنم. شاید در گذشته حتی شناخت دقیقی از مسئله وجود نداشت، اما امروز می‌توان گفت که درد شناخته شده است؛ با این حال، انسجام و هماهنگی لازم برای درمان آن وجود ندارد.
آقای مجریِ فحاش!
سایت روزنو

آقای مجریِ فحاش!

روزنامه هم‌میهن در شماره امروز خود طی یادداشتی تحلیلی به مواضع اخیر مجری تلویزیون درباره اعتراضات اخیر انتقاد کرده و آن را با اظهارات محمود احمدی‌نژاد درباره معترضان سال ۸۸ مقایسه کرده است.
چرا چین و روسیه در برابر عملیات ویژه آمریکا در ونزوئلا سکوت کردند؟
سایت تجارت نیوز

چرا چین و روسیه در برابر عملیات ویژه آمریکا در ونزوئلا سکوت کردند؟

روسیه و چین اگر به مانند ایالات متحده علیه رهبر کشوری دیگر چنین عملیاتی را اجرایی نمی‌کنند به واسطه پایبندی‌شان به حقوق و هنجارهای بین‌المللی نیست. آن‌ها چنین گزینه‌ای را انتخاب نمی‌کنند زیرا که توانایی اجرایش را ندارند.
یارانه یک میلیونی عملا ناموفق خواهد بود؛ به جای این کارها ارزش پول ملی را حفظ کنید
سایت تجارت نیوز

یارانه یک میلیونی عملا ناموفق خواهد بود؛ به جای این کارها ارزش پول ملی را حفظ کنید

متأسفانه در این هفته آنچه در این شرایط ویژه نباید اتفاق می‌افتاد، روی داد و دولت برای تأمین منابع مالی و اداره کشور ناگزیر به اجرای طرح یکسان‌سازی قیمت ارز شد.
پرواز را به خاطر بسپار.../ نکاتی حقوقی به مناسبت 18 دی‌ماه ششمین سال سرنگونی هواپیمای اوکراینی
سایت هم میهن

پرواز را به خاطر بسپار.../ نکاتی حقوقی به مناسبت 18 دی‌ماه ششمین سال سرنگونی هواپیمای اوکراینی

صرف‌نظر از ابعاد حقوقی قضیه، دلخوری خانواده بازماندگان پس از غم بزرگ فاجعه 18 دی، تناقض در اطلاع‌رسانی رسمی، شفافیت‌سازی دیرهنگام ابعاد ماجرا، پاکسازی سریع محل حادثه، اطاله دادرسی و عدم مجازات کافی برای مسببان است.
شکست‏‌های آیت‌الله/بازخوانی فراز و فرود‌های زندگی سیاسی اکبر هاشمی رفسنجانی
سایت هم میهن

شکست‏‌های آیت‌الله/بازخوانی فراز و فرود‌های زندگی سیاسی اکبر هاشمی رفسنجانی

هر سیاستمدار فرزند زمانه خویش است و کنش‌های او در چارچوب امکانات موجود، محدودیت‌های واقعی و گاه دخالت عوامل پیش‌بینی‌ناپذیر شکل می‌گیرد.
اعتراض پس از انقلاب/ بازخوانی رد‌پای چهار دهه اعتراضات در خاطرات هاشمی رفسنجانی
سایت هم میهن

اعتراض پس از انقلاب/ بازخوانی رد‌پای چهار دهه اعتراضات در خاطرات هاشمی رفسنجانی

سخنرانی هاشمی در نماز جمعه 1388: یک: باید همه – چه نظام، حکومت، دولت، مجلس، نیروهای امنیتی و نظامی و انتظامی و مردم، یعنی معترضان در چارچوب قانون حرکت کنیم. اگر از قانون تجاوز کنیم، دیگر هیچ مرزی ندارد. باید با قانون مسائل‌مان را حل کنیم و همه قانع باشیم. هرچه شد باید با این قانون حل شود... دوم: به‌گونه‌ای …
آذر منصوری: این انتخاب تاریخی ماست؛ در کنار مردم، برای ایران
سایت هم میهن

آذر منصوری: این انتخاب تاریخی ماست؛ در کنار مردم، برای ایران

دبیرکل حزب اتحاد ملت گفت: فقر در ایران امروز صرفا به معنای کاهش درآمد یا ناتوانی در تأمین معیشت نیست؛ بلکه با پدیده‌ای به‌نام فقر چندبعدی مواجه‌ایم. فقر در دسترسی به آموزش باکیفیت، خدمات درمانی مناسب، مسکن امن، شغل پایدار، امنیت اجتماعی و حتی امکان مشارکت مؤثر در تصمیم‌گیری‌ها.
ظریف: دوران وفاداری در نظام جهانی گذشته است
سایت هم میهن

ظریف: دوران وفاداری در نظام جهانی گذشته است

محمد جواد ظریف گفت: «در ونزوئلا مشاهده کردیم که وفاداری جواب نمی‌دهد. نه چین به کمک ونزوئلا آمد و روسیه. دورانی که کشورها حاضر بودند برای آینده کشوری فداکاری نشان دهند، گذشته‌است. برای ایران هم در دوران جنگ ۱۲ روزه نشان داده‌شد که چنین توقعاتی از جامعه بین‌المللی بی‌جاست.»
آینده بازار خودرو چه خواهد شد؟
خبرگزاری ایسنا

آینده بازار خودرو چه خواهد شد؟

دبیر انجمن سازندگان قطعات خودرو با اشاره به آزادساری نرخ ارز و اینکه افزایش نرخ مبنا باعث رشد ۳۰ تا ۵۰ درصدی قیمت مواد اولیه داخلی و وارداتی صنعت خودرو خواهد شد گفت که این افزایش در کنار تداوم قیمت‌گذاری دستوری و کاهش قدرت خرید، آینده بازار خودرو را تحت تاثیر قرار می دهد.
چرا بازار سرمایه در سه‌ماهه اخیر جان گرفت؟
سایت اکوایران

چرا بازار سرمایه در سه‌ماهه اخیر جان گرفت؟

بررسی بازدهی بازارهای مختلف نشان می‌دهد که بازار سرمایه از سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود ۲۰۰ درصد بازدهی داشته؛ رقمی که در مقایسه با بازارهای موازی چندان چشمگیر نیست.
اینفوگرافی | کدام شرکت‌ها بیشترین ارز ترجیحی را دریافت کردند؟
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافی | کدام شرکت‌ها بیشترین ارز ترجیحی را دریافت کردند؟

از ابتدای سال 1404 تا پایان آذرماه، هزار و 183 شرکت از بانک مرکزی ارز ترجیحی دریافت کردند اما شرکت‌های گروه مدلل، بیشترین سهم از دریافت ارز ترجیحی را به خود اختصاص داد.
پیشگیری روی کاغذ، معلولیت در واقعیت/ بهزیستی با غربالگری‌های «۳۰ ساله»، قادر به پیشگیری از بروز معلولیت نیست
سایت خبرآنلاین

پیشگیری روی کاغذ، معلولیت در واقعیت/ بهزیستی با غربالگری‌های «۳۰ ساله»، قادر به پیشگیری از بروز معلولیت نیست

مهم‌ترین غربالگری‌های در حال اجرا توسط سازمان بهزیستی، غربالگری بینایی و شنوایی است که هریک به ترتیب قدمتی ۳۰ و ۲۰ ساله دارند. منتقدان نیز بر این باورند که این سازمان همچنان بر روش‌های سنتی و منسوخ‌شده دهه‌های گذشته تکیه دارد و هنوز نتوانسته رویکردهای نوین و استاندارد جهانی در پیشگیری را اتخاذ کند.
اعتماد گزارش داد: بازارهای تعطیل و کسادی ماندگار
سایت آخرین خبر

اعتماد گزارش داد: بازارهای تعطیل و کسادی ماندگار

اعتماد/متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست بنفشه سام‌گیس| در روزهای دهم و یازدهم اعتراضات معیشتی در سراسر کشور، کاسبان بازار بزرگ تهران، همچون روزهای قبل، از باز کردن مغازه‌ها خودداری کردند در حالی که بازارهای دیگری همچون خیابان لاله‌زار، بازارهای پوشاک در چهار
سایت ایران آرت

اعتراض بازیگران سینما به کالابرگ الکترونیکی/ یارانه ۶.۵ دلاری بوق و کرنا ندارد‍

مهر تایید روزنامه اصولگرا بر ارسال تجهیزات نظامی از سوی روسیه به ایران؛ هواپیماهای فوق سنگین نظامی روسی چه نوع محموله نظامی را حمل می‌کنند؟
سایت اعتماد آنلاین

مهر تایید روزنامه اصولگرا بر ارسال تجهیزات نظامی از سوی روسیه به ایران؛ هواپیماهای فوق سنگین نظامی روسی چه نوع محموله نظامی …

در شرایطی که سال 2026 میلادی با یک تحول بزرگ نظامی در جهان، یعنی حمله نظامی آمریکا به ونزوئلا و ربایش رئیس‌جمهور این کشور آغاز شد، با این حال حتی چنین رخداد مهمی نیز باعث نشد تا نسبت به وقوع یک رخداد مهم نظامی دیگر در آن سوی دنیا غفلت انجام گیرد؛ پروازهای مکرر هواپیماهای غول‌پیکر ترابری و نظامی ایلیوشین …
گرانی نجومی در کمین بیماران
روزنامه هفت صبح

گرانی نجومی در کمین بیماران

کارشناسان هشدار می‌دهند که با حذف ارز ترجیحی هزینه‌های درمان چندین برابر افزایش پیدا می‌کند
سایت خبرفوری

رازهای خصوصی مسی؛ دوست دارم تنها باشم؛ از همسرم بپرسید

سایت خبر ورزشی

اتفاق تکان‌دهنده نزدیک استادیوم جام‌جهانی ۲۰۲۶/ انسان‌ها اینجا سلاخی می‌شدند؟ +عکس

وقتی رصد قیمت‌های روزانه از دلار به تخم‌مرغ و روغن می‌رسد
سایت اکوایران

وقتی رصد قیمت‌های روزانه از دلار به تخم‌مرغ و روغن می‌رسد

پس از اجرای سیاست تک‌نرخی شدن ارز در روز دوشنبه، توجه افکار عمومی همچنان به تبعات این تصمیم معطوف است و نخستین نشانه‌ها از تغییر قیمت برخی کالاهای اساسی مانند روغن، تخم‌مرغ و سایر اقلام خوراکی به بازار رسیده است.
سایت تجارت نیوز

رونمایی از اولین عینک آفتابی الکتروکرومیک در جهان در CES 2026

نقد و بررسی سقوط مهران مدیری با سریال «شیش ماهه»؛ دریغ از یک سکانس به دردخور
سایت سلام سینما

نقد و بررسی سقوط مهران مدیری با سریال «شیش ماهه»؛ دریغ از یک سکانس به دردخور

زمانی نام مهران مدیری کافی بود تا بینندگان تلویزیون پای آن سریال بنشینند و زمانی برای تماشای آن اثر خالی کنند. اما دیگر نام مدیری چنین کارکردی ندارد و سریال‌هایش کسی را سر ذوق نمی‌آورد.
آینده سرمایه‌های ایران
سایت روزنامه سازندگی

آینده سرمایه‌های ایران

آیا دارایی‌های ایران در ونزوئلا و سوریه سوخت می‌شود؟
اردوغان: کشورهایی که روی میز بازی نکنند، لقمه تجزیه می‌شوند
سایت هم میهن

اردوغان: کشورهایی که روی میز بازی نکنند، لقمه تجزیه می‌شوند

رئیس‌جمهور ترکیه در جمع نمایندگان پارلمان حزب عدالت و توسعه تأکید کرد که کشورهایی که در معادلات جهانی مشارکت فعال نداشته باشند، هدف تجزیه قرار می‌گیرند و اعلام کرد که آنکارا بازیگر فعال میز مذاکرات است.
عبدالکریم سروش به سران اسرائیل و آمریکا هشدار داد/ سرجای خود بنشینید، مردم ایران خودشان مشکل‌شان را حل می‌کنند/ مسئولان خویشتن‌داری می‌کنند
سایت اکوایران

عبدالکریم سروش به سران اسرائیل و آمریکا هشدار داد/ سرجای خود بنشینید، مردم ایران خودشان مشکل‌شان را حل می‌کنند/ مسئولان خویشتن‌داری …

اکو ایران: عبدالکریم سروش، در واکنش به تحولات اخیر ونزوئلا و مداخله آمریکا در امور داخلی این کشور و مداخله آمریکا و رژیم اسرائیل در ناآرمی‌های ایران خطاب به سران رژیم صهیونیستی گفت: سرجای خود بنشینید، مردم ایران خودشان مشکل‌شان را حل می‌کنند.
امپراتوری نفتی ترامپ!
سایت عصرایران

امپراتوری نفتی ترامپ!

تمرکز زنجیره‌ای از تولید و ذخایر نفتی، از کانادا و آمریکا تا آمریکای لاتین و به‌ویژه ونزوئلا، واشنگتن را به محور یک نظم نفتی جهانی بدل خواهد کرد که می‌تواند قواعد سنتی بازار جهانی انرژی را دگرگون کند.
         
مدرسه، نوجوانان و چالش‌های نوظهور
روزنامه آرمان امروز

مدرسه، نوجوانان و چالش‌های نوظهور

آرمان امروز- گروه جامعه: در سال‌های اخیر، حضور نوجوانان در تحولات اجتماعی که به آنها «مشارکت نسل زد» می گویند، به یکی از موضوعات قابل‌توجه در بسیاری از کشورها تبدیل شده است. گسترش دسترسی به شبکه‌های اجتماعی، افزایش آگاهی عمومی و تغییر الگوهای ارتباطی میان نسل‌ها، باعث شده است که دانش‌آموزان بیش از گذشته …
تورم در سطوح 50 درصدی
روزنامه دنیای اقتصاد

تورم در سطوح 50 درصدی

دنیای‌ اقتصاد: در اسناد پشتیبان لایحه بودجه سال۱۴۰۵، نرخ تورم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین متغیرهای هدف اقتصاد کلان مورد توجه قرار گرفته است. تحولات نرخ تورم در سال‌های اخیر، تصویر روشنی از چالش‌های ساختاری اقتصاد ایران ارائه می‌دهد. بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران، نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه در آبان‌ماه …
تورم کی به مسکن می‌رسد؟
روزنامه دنیای اقتصاد

تورم کی به مسکن می‌رسد؟

رکود در صنعت ساختمان و معاملات بازار مسکن کشور طی سال‌ها اخیر تعمیق شده و در سال جاری به وضعیتی بحرانی رسیده است؛ ریسک‌های سیاسی، عقبگرد رشد اقتصادی، افت درآمد سرانه و جاماندن قدرت خرید خانوار از جهش‌های تورمی از دلایل اصلی وضعیت کنونی حاکم بر صنعت ساختمان کشور است. در چنین شرایطی ترسیم آینده بازار ساختمان …
         
رمزگشایی از وعده بزرگ وزیر اقتصاد؛ نرخ سود بانکی ۱۴۰۵ به کدام سو می‌رود؟
سایت فرارو

رمزگشایی از وعده بزرگ وزیر اقتصاد؛ نرخ سود بانکی ۱۴۰۵ به کدام سو می‌رود؟

سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر اقتصاد، وعده ساماندهی نرخ سود بانکی را مطرح کرده اما در سایه تورم ۵۰ درصدی، نرخ سود بانکی در سال آینده باید چقدر باشد تا فرار سرمایه به بازار طلا و ارز متوقف شود
فرسایش در امیدواری
روزنامه شرق

فرسایش در امیدواری

در جامعه‌شناسی سیاسی، اعتراضات اجتماعی صرفا به‌عنوان واکنش‌های مقطعی به یک بحران خاص فهم نمی‌شوند، بلکه اغلب در قالب فرایندهای انباشتی، تدریجی و ساختاری قابل تحلیل هستند. تجربه ایران در دهه ۱۳۹۰، به‌ویژه از سال ۱۳۹۶ به بعد و نیز آنچه در این چهار سالی که از دهه ۱۴۰۰ گذشته، نمونه‌ای گویا از چنین روندی …
نمی‌توانیم بگوییم هرکه به خیابان آمده، مامور موساد است
سایت تابناک

نمی‌توانیم بگوییم هرکه به خیابان آمده، مامور موساد است

محمد رستم‌پور کارشناس شبکه افق روی آنتن زنده درباره اعتراضات اخیر گفت: «نمی‌توانیم بگوییم هرکه به خیابان آمده، مامور موساد است! بهترین مرزگذاری بین اعتراض و اغتشاش، شنیده شدن صدای معترض است. معترض احساس می‌کند کسی در حکومت نماینده و صدای او نیست. در مورد سیاست اقتصادی اخیر دولت، با مردم حرف بزنید.»
در یمن چه خبر است؟
سایت آخرین خبر

در یمن چه خبر است؟

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست فرار رهبر جدایی‌طلبان در یمن، هم‌زمان با تشدید درگیری‌ها میان نیروهای مورد حمایت عربستان و امارات، نشانه‌ای از ورود یمن به مرحله‌ای تازه از بحران است. جایی که رقابت‌های منطقه‌ای می‌تواند سرنوشت جنگ را تغییر دهد.
سیاسی‌شدن کودکی
روزنامه شرق

سیاسی‌شدن کودکی

سال 1401 شاید اولین‌ باری بود که مسئله‌ بازداشت دانش‌آموزان مطرح شد و همان سال هم مسئولان وقت این موضوع را تأیید کرده و علت را جلوگیری از سوءاستفاده دشمن از مراکز آموزشی ایران اعلام کردند. حالا اما در هفته‌ دوم اعتراض به وضعیت معیشتی، «شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان» خبر از بازداشت چند دانش‌آموز …
روزنامه شرق

پاسخ تند علی دایی به نماینده مجلس در دفاع از معیشت مردم

روایت تلخ بیمارستان امام خمینی ایلام
سایت تابناک

روایت تلخ بیمارستان امام خمینی ایلام

آنچه شنبه‌شب در بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام رخ داد، زخمی تازه بر پیکر اعتماد عمومی و اخلاق اجتماعی بود؛ زخمی که این‌بار نه از بیرون، بلکه از دل هنجارشکنی و بی‌قانونی سر باز کرد.
سفره مردم زیر فشار گرانی؛ روایت بازار پس از حذف ارز ترجیحی - سرمایه و بورس
سایت سرمایه و بورس

سفره مردم زیر فشار گرانی؛ روایت بازار پس از حذف ارز ترجیحی - سرمایه و بورس

حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی پس از ماه‌ها بحث و گمانه‌زنی، سرانجام وارد فاز اجرایی شد و سیاست کالابرگ به‌عنوان ابزار جایگزین، با تصمیم تیم اقتصادی دولت به مرحله اجرا رسید.
خبری که درز کرد؛ معامله پنهان ترامپ و پوتین بر سر ونزوئلا و اوکراین!
سایت اطلاعات آنلاین

خبری که درز کرد؛ معامله پنهان ترامپ و پوتین بر سر ونزوئلا و اوکراین!

رویترز در مقاله‌ای به قلم گای فالتون بریج، تلویحا نوشت کرملین امیدوار است پس از سرنگونی مادورو با ترامپ بر سر اوکراین به توافق برسد.بر این اساس مسکو در ازای به رسمیت شناختن آرام کنترل آمریکا بر ونزوئلا، امتیازاتی در قبال اوکراین بگیرد.
واکنش وزیر بهداشت به حوادث بیمارستان‌های ایلام و سینای تهران: کادر درمان مکلف به ارائه خدمات درمانی به افراد فارغ از هرگونه مرزبندی سیاسی و اجتماعی هستند/ داخل بیمارستان سینا گاز اشک‌آور پرتاب نشده است
سایت جماران

واکنش وزیر بهداشت به حوادث بیمارستان‌های ایلام و سینای تهران: کادر درمان مکلف به ارائه خدمات درمانی به افراد فارغ از هرگونه …

ظفرقندی وزیر بهداشت گفت: گزارش بررسی هیئت اعزامی به ایلام در زمینه حوادث رخ داده در بیمارستان امام خمینی امروز یا فردا تنظیم می‌شود. اطلاعات ما نشان می‌دهد که داخل بیمارستان سینا گاز اشک‌آور پرتاب نشده است. در عین‌حال بررسی‌ها حتماً باید انجام شود.
سایت جماران

دستور پزشکیان برای عدم برخورد با مردمی که اعتراض دارند + فیلم

سایت عصرایران

تصاویر 32 محافظ کوبایی که در جریان ربایش «مادورو» کشته شدند

شورای رقابت حذف شد، سناریوها چه خواهند بود؟ | آینده قیمت خودرو در بلاتکلیفی
سایت صفحه اقتصاد

شورای رقابت حذف شد، سناریوها چه خواهند بود؟ | آینده قیمت خودرو در بلاتکلیفی

تکلیف مرجع قیمت‌گذاری خودرو، با نزدیک شدن به سال جدید همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. خودروسازان با افزایش هزینه‌های تولید و نوسانات بازار، آماده تغییرات قیمتی هستند، اما تصمیم‌گیری نهایی هنوز به نتیجه نرسیده است. سه مسیر آزادسازی قیمت، بازگشت قیمت‌گذاری به سازمان حمایت و احیای کمیته خودرو، محتمل‌ترین …