وی ادامه داد: در صورتی که فضای آرامی در کشور حکمفرما باشد با توجه به شرایط جغرافی خوب ایران،کشوری مستعد هستیم برای آنکه پروژه «راه ابریشم دیجیتال» را در کشور پررنگتر کنیم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه فضای اطلاعات بستری است که در زندگی همه مردم وجود دارد و نمی توان آن را انکار کرد،گفت:اینقدر که در مورد اینترنت نگران هستیم این خبر را بدهم که سال آینده این فناوری می آید که مردم مستقیم به ماهواره متصل شوند و از ماهواره دریافت دیتا داشته باشند.
وی گفت:این مباحث چیزی نیست که ساده به آن نگاه کنیم. تبادل داده در دنیا چه بخواهیم چه نخواهیم،ذرحال تسهیل شدن است، پس بهتر است نقش مثبتی در این قضیه داشته باشیم و به عنوان یک فرصت به آن نگاه کنیم و در فضا فعالانه حضور پیدا کنیم زیرا منزوی شدن از این فضا نه حایز است و نه سودی برای کشور دارد.
ادامه دارد....
انتهای پیام
































































