قیمت طلا امروز




 ستاد مرکزی اربعین

 سایت ایران آنلاین / ۱ ساعت قبل

کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی حوادث اربعین امسال نسبت به سال گذشته

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) با اشاره به کاهش حوادث در مراسم امسال گفت: در مجموع، تعداد افرادی که در حوادث اربعین امسال جان خود را از دست دادند یا به‌صورت عادی فوت کردند، حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر بود، در حالی که سال گذشته بیش از ۱۰۰ نفر جان خود را از دست داده بودند، بنابراین امسال حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد در آمار فوتی‌ها کاهش داشتیم.
 کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی حوادث اربعین امسال نسبت به سال گذشته
ایران آنلاین:

  علی اکبر پورجمشیدیان روز یکشنبه با اشاره به برگزاری نشست جمع‌بندی و ارائه گزارش عملکرد کمیته‌ها و استان‌های این ستاد درباره مراسم اربعین امسال، افزود: به همین نسبت هم در تعداد مصدومان، بیماران و افرادی که به مراکز درمانی مراجعه کردند کاهش داشتیم.

به گزارش ایرنا،  وی اظهار کرد: امسال بیش از ۳.۵ میلیون زائر ایرانی برای حضور در اربعین و زیارت امام حسین(ع) از کشور خارج شدند که بیش از ۳۵۰ هزار نفر از آنان را اتباع خارجی مقیم ایران یا اتباعی تشکیل می‌دادند که از مسیر کشورمان برای زیارت اربعین عبور کردند.

وی، ضمن تبریک سالروز ازدواج پیامبر اسلام(ص) و حضرت خدیجه(س) و ایام آغاز امامت امام عصر(عج)، اظهار کرد: با توجه به پایان مراسم راهپیمایی اربعین در سال جاری، امروز جلسه جمع‌بندی و ارائه گزارش عملکرد کمیته‌ها و استان‌های ستاد مرکزی اربعین حسینی برگزار شد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: همچنین نخستین جلسه برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین امام حسین(ع) در سال آینده برگزار شد و ما از همین امسال و از همین ایام، مقدمات برگزاری باشکوه مراسم اربعین سال آینده را فراهم می‌کنیم.

پورجمشیدیان ادامه داد: با توجه به گزارش‌های ارائه‌ شده، هم ستاد برگزاری مراسم اربعین در کشور عراق و هم کمیته‌هایی که در کشورمان تلاش کردند، امسال یکی از بهترین مراسم‌های اربعین را پشت سر گذاشتیم، این موفقیت حاصل تجربیات ارزشمندی است که طی سال‌های گذشته به دست آمده است و امسال آن تجربیات به کار گرفته شد، همچنین مشکلاتی که در اربعین سال‌های گذشته شناسایی شده بود، در مراسم امسال تا حدود زیادی برطرف شد.

  اربعین امسال؛ مراسمی امن و باشکوه

 

وی با اشاره به تأمین امنیت مراسم اربعین امسال گفت: از نظر امنیتی، اربعین امسال در شرایط مطلوبی برگزار شد و کوچک‌ترین حادثه امنیتی در کشور عراق یا کشورمان رخ نداد. تنها حادثه‌ای که از نظر نظامی تأثیر مختصری بر روند مراسم اربعین داشت، جنایتی بود که آمریکایی‌ها در مرز شلمچه و همچنین در نزدیکی برخی مواکب کشور عراق انجام دادند؛ اما این حادثه تأثیری بر روند حضور مردم در ایران و عراق نداشت.

  ابتکار سفر یکسره اتوبوس‌ها از شهرهای ایران به نجف

 

وی یکی از ابتکارات امسال را اعزام مستقیم زائران با اتوبوس از شهرهای مختلف کشور به نجف اشرف عنوان کرد و گفت: امسال بیش از ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به‌صورت یکسره از شهرهای قم، تهران و اصفهان به سمت نجف اشرف حرکت کردند. این ابتکار، اقدام خوبی بود و اگر بتوانیم ظرفیت ناوگان اتوبوسی را در سال‌های آینده تکمیل کنیم، می‌توان آن را گسترش داد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: اجرای این طرح می‌تواند از نظر آرامش و آسایش زائران، شرایط مناسب‌تری را برای سفر و زیارت آنان فراهم کند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل گفت: همکاران ما در وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری، یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های حمل‌ونقل جهان را برنامه‌ریزی و مدیریت کردند، همچنین در حوزه حمل‌ونقل مرزی، از محل پارکینگ‌ها تا پایانه‌های مرزی، شهرداری‌ها بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس را برای جابه‌جایی مردم به کار گرفتند. این اقدام نیز در نوع خود عملیات بسیار بزرگی بود که به‌خوبی انجام شد.

  قدردانی از مردم عراق و دستگاه‌های اجرایی

 

وی در ادامه از تلاش‌ها و زحمات همه دست‌اندرکاران برگزاری مراسم اربعین قدردانی کرد و گفت: از همه عزیزانی که برای برگزاری این مراسم تلاش کردند، به‌ویژه مردم عراق، تشکر می‌کنم. همچنین در کشور عراق شاهد برگزاری مراسم تشییع بی‌نظیر پیکر رهبر شهید بودیم و مردم این کشور با استقبال و همراهی خود، زمینه‌ساز تقویت انسجام و اتحاد امت اسلامی، به‌ویژه میان مردم ایران و عراق، شدند.

وی ادامه داد: همراهی دو ملت و دولت ایران و عراق، آثار، ثمرات و برکات ارزشمندی به دنبال داشته است. امسال علاقه و محبت بیشتری نسبت به سال‌های گذشته میان دو ملت و دو دولت شکل گرفت.

  زیارت نیابتی بیش از ۲ میلیون زائر به نیابت از شهید

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به موضوع زیارت نیابتی اظهار کرد: بر اساس آمارهایی که به دست من رسیده است، بیش از ۲ میلیون نفر از زائرانی که از ایران برای زیارت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) مشرف شدند، زیارت خود را به نیابت از شهیدان عزیز انجام دادند. این اقدام از نظر معنوی، اتفاق بسیار ارزشمندی بود.

وی افزود: یکی از نکات حائز اهمیت در اربعین امسال، تقویت ابعاد فرهنگی مراسم نسبت به سال‌های گذشته بود. توجه به موضوعات فرهنگی، ارزش‌های معنوی و دینی، حضور مبلغان، مداحان و شاعران آیینی و همچنین ارائه بسته‌های فرهنگی ارزشمند، از جمله اقدامات مؤثر امسال بود.

وی برگزاری نشست‌ها و اجتماعات میان علمای کشورهای اسلامی، اعم از اهل سنت و شیعه، در کشور عراق را از دیگر برنامه‌های فرهنگی اربعین امسال دانست و گفت: این اقدامات، جزو اتفاقات بسیار خوب فرهنگی در اربعین امسال بود.

  انتخاب شعار اربعین با مشارکت کشورهای اسلامی

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین مهم‌ترین اقدام فرهنگی امسال را انتخاب شعار اربعین عنوان کرد و گفت: تهیه شعار اربعین امسال، یک موضوع بزرگ فرهنگی بود که به‌صورت مشترک توسط کشورهای اسلامی، به‌ویژه کشورهای جبهه مقاومت و خصوصاً ایران و عراق، دنبال شد.

وی افزود: همه مجموعه‌های فرهنگی، مرجعیت و علمای عراق، علمای ایران و مردم دو کشور در انتخاب این شعار نقش داشتند. این شعار در قالب یک پویش انتخاب شد و مردم در آن مشارکت کردند. بخش عمده کسانی که در این پویش شرکت کردند، در انتخاب شعار اربعین نقش داشتند.

وی ادامه داد: این شعار، برگرفته از سخنان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و همچنین آخرین سخنرانی رهبر شهید عزیزمان بود و به‌عنوان یکی از موضوعات مشترک فرهنگی، در میان زائران اربعین امام حسین(ع) رواج یافت.

  قدردانی از زائران، مواکب و دستگاه‌های پشتیبان

 

وی گفت: از این فرصت استفاده می‌کنم و ابتدا از مردم عزیز، بزرگوار و سخاوتمند کشور عراق، به‌خاطر برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، برگزاری مراسم باشکوه اربعین امام حسین(ع) و به‌ویژه پذیرایی و مهمان‌نوازی از زائران امام حسین(ع) از همه کشورها، خصوصاً هموطنان عزیزمان از ایران، صمیمانه تشکر می‌کنم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: همچنین از مردم عزیز کشورمان و زائرانی که با ستاد برگزاری مراسم اربعین همراهی کردند، به اطلاعیه‌های ستاد توجه داشتند و با مسئولان، دست‌اندرکاران، مواکب و کمیته‌ها همکاری کردند، قدردانی می‌کنم.

وی از دولت عراق و همه دستگاه‌هایی که در برگزاری مراسم اربعین همکاری کردند نیز تشکر کرد و گفت: در ستاد مرکزی اربعین بیش از ۱۸ کمیته فعالیت داشتند. برخی دستگاه‌ها نیز به‌عنوان پشتیبان و ذخیره‌ای ارزشمند، در مواقعی که به کمک ویژه نیاز داشتیم، وارد عمل شدند و به ما کمک کردند.

وی ادامه داد: آستان مقدس حضرت ثامن‌الحجج(ع)، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بنیاد مستضعفان، سازمان اوقاف و مجموعه‌های دیگر، از جمله دستگاه‌هایی بودند که در مواقع نیاز، به یاری ستاد مرکزی اربعین آمدند و همکاری و پشتیبانی کردند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین همچنین از استانداران استان‌های مرزی خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی، به‌عنوان استان‌های اربعینی، قدردانی کرد و گفت: از مردم مرزنشین این استان‌ها نیز که در برگزاری مراسم اربعین همراهی و همکاری کردند، تشکر می‌کنم.

  برگزاری باشکوه مراسم دهه پایانی ماه صفر در مشهد

 

وی با اشاره به برگزاری مراسم دهه پایانی ماه صفر در استان خراسان رضوی و شهر مشهد اظهار کرد: باید از مردم استان خراسان رضوی و شهر مشهد نیز برای برگزاری مراسم دهه پایانی ماه صفر تشکر کرد. این مراسم، در نوع خود یکی از مراسم‌های بزرگ آیینی جهان اسلام و جهان است و بیش از پنج میلیون زائر در آن حضور داشتند.

وی افزود: این مراسم نیز باشکوه و بی‌نظیر برگزار شد و بدون حادثه امنیتی و با کمترین میزان حوادث جاده‌ای و حوادث معمولی که به هر حال در مسیرها وجود دارد، به پایان رسید. از نظر ایمنی، هم در مراسم اربعین و هم در مراسم دهه پایانی ماه صفر، شرایط بسیار خوبی داشتیم.

وی از مردم خراسان رضوی و مشهد به‌خاطر مهمان‌نوازی از زائران قدردانی کرد.

  نقش مهم رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی به زائران

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین از اصحاب رسانه نیز تشکر کرد و گفت: رسانه‌ها امسال علاوه بر مسئولیت‌های خود، در برگزاری مراسم اربعین نیز کمک‌حال ما بودند و از نظر اطلاع‌رسانی و برقراری ارتباط با مردم، عملکرد بسیار خوبی داشتند.

وی ادامه داد: رسانه‌ها در انتقال پیام‌ها و اطلاعیه‌های ستاد نقش مؤثری ایفا کردند و از این طریق، ارتباط بسیار خوبی میان ستاد و مردم برقرار شد. از همه این عزیزان، به‌ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه، که زحمات ما را پوشش دادند، تشکر می‌کنم و برای همه آنان آرزوی موفقیت دارم.

انتهای پیام/







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟
سایت فرارو

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟

«انتشار ویدئو» با «صوت و تصویر فراگیر» یکی است؟ پاسخ به این پرسش می‌تواند مشخص کند رسانه‌هایی مانند «آزاد» باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرند یا ساترا.
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.
از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
    
سایت فرارو

هک ۳۵ حساب کاربری تلگرام و اینستاگرام در تهران

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!
سایت آفتاب نیوز

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!

کاربران در شبکه اجتماعی ایکس، واکنش‌های منفی و تندی به کسب‌وکار جدید بابک زنجانی نشان دادند.
سایت فرارو

پایان دکترین کارتر در خلیج فارس؟

الگوی عراق و یوگسلاوی برای ایران؛ آمریکا به‌دنبال چیست؟
سایت فرارو

الگوی عراق و یوگسلاوی برای ایران؛ آمریکا به‌دنبال چیست؟

غلامرضا کریمی، استاد روابط بین الملل معتقد است آمریکایی ها به این جمع بندی رسیده اند که فعلا برنامه ای برای مذاکره با ایران نداشته باشند و فشارهای اقتصادی و تحریم ها را تشدید کنند و حتی کشورهای ثالث را مورد تهدید قرار داده اند که هر گونه مراوده تجاری با ایران را با تحریم های شدید مواجه خواهند کرد.با …
آیا ایران می‌تواند ترامپ را به سرنوشت کارتر دچار کند؟
سایت فرارو

آیا ایران می‌تواند ترامپ را به سرنوشت کارتر دچار کند؟

گاردین در تحلیلی با مقایسه شرایط کنونی دونالد ترامپ با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری ایران، می‌نویسد رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش است از باتلاق جنگ با ایران خارج شود، اما تهران ظاهراً قصد ندارد اجازه دهد او به‌سادگی از این بحران عبور کند و حتی می‌کوشد هزینه جنگ را در انتخابات میان‌دوره‌ای …
حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله
سایت اقتصاد ۲۴

حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله

هرچند نمی‌توان سخنان تند برخی چهره‌ها درمورد حجاب را به سیاست رسمی حاکمیت تعمیم داد؛ با این حال نفس مطرح‌شدن چنین ادبیاتی در فضای عمومی، بخشی از همان فضایی است که مناقشه حجاب را دوباره به سطح جامعه می‌کشاند
دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد
سایت اقتصاد ۲۴

دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد

سهم تنها ۵.۶ درصدی سه دهک پایین از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، بار دیگر شکاف طبقاتی در آموزش عالی و نقش فقر، کیفیت مدارس و دسترسی نابرابر به امکانات آموزشی را برجسته کرده است.
سایت اکوایران

آزمون تاب‌آوری آمریکا؛ اقتصاد آمریکا زیر فشار جنگ است؟

پشتیبانی ده‌ها پایگاه اروپایی از جنگ علیه ایران |  ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی از پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخاست | کدام کشور بیشتر حمایت را از حملات کرد؟
سایت اقتصادنیوز

پشتیبانی ده‌ها پایگاه اروپایی از جنگ علیه ایران | ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی از پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخاست | کدام کشور …

اقتصادنیوز: مارک روته، دبیرکل ناتو در ماه ژوئن فاش کرد که کشورهای اروپایی اجازه داده‌اند بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی آمریکا که در عملیات مرتبط با ایران مشارکت داشتند، از ده‌ها پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخیزند.
وقتی ترندها جای تحلیل اقتصادی را می‌گیرند | شبکه‌های اجتماعی چگونه تصمیمات اقتصادی را تغییر می‌دهند؟ | آیا عصر انتخاب عقلانی به سر آمده است؟
سایت اقتصادنیوز

وقتی ترندها جای تحلیل اقتصادی را می‌گیرند | شبکه‌های اجتماعی چگونه تصمیمات اقتصادی را تغییر می‌دهند؟ | آیا عصر انتخاب عقلانی …

اقتصادنیوز:تجارت فردا در گزارشی به این پرسش پرداخته که اقتصاد توجه چگونه بر تصمیم‌گیری اقتصادی ما تاثیر می‌گذارد؟
ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟
سایت اقتصادنیوز

ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟

اقتصادنیوز:حمله اسرائیل به سوریه نشانه تشدید اختلاف با ترکیه و تغییر نظم خاورمیانه است.
چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا درجام توقیف شد؟ | نون بیار کباب ببر با نامحرم یا بهانه برای حذف برنامه‌های پرمخاطب؟

خبر ساده، کوتاه و البته تکراری بود؛ برنامه درجام به خاطر بازی نون بیار کباب ببر السا فیروز آذر با مهیار حسن مجری توقیف شد. اما این برنامه تنها یک جنجال نداشت.
سایت رویداد‌ ۲۴

تغییر ویترین اکران با رضا عطاران، امیر جدیدی و لیلا حاتمی

چرا مجلس هم به جبلی «نه» گفت؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا مجلس هم به جبلی «نه» گفت؟ - مردم سالاری آنلاین

تنها ۷۴ نماینده از مجموع ۲۸۵ نماینده مجلس بیانیه حمایت از عملکرد صداوسیما را امضا کردند. اتفاقی که یک ماه مانده به پایان دوره ریاست پیمان جبلی، به «نه» معنادار اکثریت مجلس تعبیر شده است. الستی در گفت‌وگو با فرارو می‌گوید صداوسیما هیچ‌گاه نتوانسته نماینده مطالبات کل ملت ایران باشد و در سال‌های اخیر، انحصار …
پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟
سایت عصرایران

پلتفرم‌های تصویری؛ مرز صلاحیت ارشاد و ساترا کجاست؟

اختلاف میان ارشاد و ساترا در واقع اختلاف بر سر طبقه‌بندی حقوقی فعالیت رسانه‌ای است. معیار تعیین مرجع صالح، نام تجاری پلتفرم یا ابزار تولید محتوا نیست؛ باید د...
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ویدئویی کمتر دیده شده از رهبر جدید انقلاب

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| حجاب خانم وزیر در دیدار با یک مرجع تقلید وایرال شد

سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

سایت تابناک

زندگی دوباره حیوانات با تاکسیدرمی

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان
خبرگزاری مهر

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان

یزد - خطر اعتیاد، بی‌صدا به کمین نوجوانان نشسته است؛ وضعیتی که اگر با نادیده گرفتن تغییرات رفتاری همراه شود، به فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر در قلب خانواده منجر خواهد می‌شود.
تلاش اتابک برای سفید کردن کارنامه پیش از خروج / شوخی وزیر صمت با عدالت در توزیع خودرو!
سایت تابناک

تلاش اتابک برای سفید کردن کارنامه پیش از خروج / شوخی وزیر صمت با عدالت در توزیع خودرو!

در حالی که صدای اعتراض متقاضیان خودروهای اقتصادی در گوش همه است، وزیر صمت در یک نمایش یک‌طرفه، به «روخوانی از روی کاغذ» پناه برد تا چهره واقعی شکست‌هایش را ب...
تشدید فشار اقتصادی نمی‌تواند نظام ایران را سرنگون کند/ گزینه نظامی علیه ایران ناکارآمد بوده است
سایت تابناک

تشدید فشار اقتصادی نمی‌تواند نظام ایران را سرنگون کند/ گزینه نظامی علیه ایران ناکارآمد بوده است

«مارک فینو» می‌گوید دولت ترامپ ساده‌لوحانه معتقد است که ایران در نتیجه این جنگ اقتصادی فرو می‌پاشد یا تسلیم می‌شود، در حالی که ایران از مدت‌ها پیش توانایی خو...
هشدار تاریخی صندوق بین‌المللی پول؛ رشد اقتصادی ایران در ۱۴۰۵ به منفی ۵.۴ درصد سقوط کرد + جدول پیش‌بینی نهادهای بین‌المللی
سایت نبض قیمت

هشدار تاریخی صندوق بین‌المللی پول؛ رشد اقتصادی ایران در ۱۴۰۵ به منفی ۵.۴ درصد سقوط کرد + جدول پیش‌بینی نهادهای بین‌المللی

صندوق بین‌المللی پول رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۶ را منفی ۵.۴ درصد اعلام کرد. بانک جهانی نیز منفی ۲.۸ درصدی را پیش‌بینی کرده. جزئیات کامل پیش‌بینی‌ها و علل سقوط رشد را بخوانید.
         
پشیمانی فرمالیته بلاگرها؛ عذرخواهی و تکرار دوباره همان خطاها
خبرگزاری مهر

پشیمانی فرمالیته بلاگرها؛ عذرخواهی و تکرار دوباره همان خطاها

جنجال، عذرخواهی، چند روز سکوت و دوباره همان مسیر؛ چرخه‌ای که برای برخی بلاگرها تکراری شده و این سؤال را به وجود آورده است: چرا برخوردها بازدارنده نیست؟
روزنامه هفت صبح

می‌خواست به من تجاوز کند روی او اسید پاشیدم

رتبه بندی مدلهای هوش مصنوعی/ برتری کلود در متن و اوپن ای آی در تصویر
خبرگزاری مهر

رتبه بندی مدلهای هوش مصنوعی/ برتری کلود در متن و اوپن ای آی در تصویر

رقابت مدل‌های هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به مرحله‌ای رسیده است که پرسش سنتی «بهترین مدل کدام است؟» بخش بزرگی از معنای خود را از دست داده است.
دو عامل افزایش خطر مرگ در میانسالی شناسایی شد
سایت شهرآرانیوز

دو عامل افزایش خطر مرگ در میانسالی شناسایی شد

یک مطالعه جدید می‌گوید دو عامل به طور چشمگیری خطر مرگ زودرس را برای افراد میانسال و سالمندان افزایش می‌دهد.
مزایای مصرف پروتئین برای طول عمر
سایت سلامت نیوز

مزایای مصرف پروتئین برای طول عمر

تحقیقات نشان می‌دهد افزایش مصرف پروتئین نه تنها از ریکاوری عضلات پشتیبانی می‌کند، بلکه به افزایش قدرت و کاهش چربی نیز کمک می‌کند و در حفظ سلامت استخوان‌ها نیز مؤثر است.
انسان‌ها می‌توانند تا ۱۹۴ سال بدون بیماری‌های سخت عمر کنند
خبرگزاری مهر

انسان‌ها می‌توانند تا ۱۹۴ سال بدون بیماری‌های سخت عمر کنند

مقاله‌ای جدید بررسی می‌کند که چگونه تجمع آهسته جهش‌های خاص در DNA بر طول عمر انسان تأثیر می‌گذارد. این جهش‌ها که جهش‌های سوماتیک نامیده می‌شوند، از بدو تولد در سلول‌ها شروع به تجمع می‌کنند.
وقتی پرونده باروری زنان تکه‌تکه می‌شود؛ چالش بزرگ سامانه «باروری سالم»
خبرگزاری مهر

وقتی پرونده باروری زنان تکه‌تکه می‌شود؛ چالش بزرگ سامانه «باروری سالم»

سامانه باروری سالم با وجود تکالیف قانونی، هنوز نتوانسته مسیر سلامت باروری زنان و زوجین را به‌صورت یکپارچه رصد کند.
او پولدار است؛ «چُرتکه» بیمار در مطب!
خبرگزاری مهر

او پولدار است؛ «چُرتکه» بیمار در مطب!

نظام سلامت را نمی توان بدون واژه «پزشک» توصیف و تعریف کرد. زیرا، حلقه مهمی از خدمات بهداشتی و درمانی را جامعه پزشکی ارائه می دهند.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ بدن با نوشیدنی‌های «دتاکس» سم زدایی می‌شود؟

وام ۸۰۰ میلیاردی! آیا مسئله نشر واقعاً کمبود نقدینگی است؟
خبرگزاری مهر

وام ۸۰۰ میلیاردی! آیا مسئله نشر واقعاً کمبود نقدینگی است؟

مدیر انتشارات نشان معتقد است تزریق ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ناشران و کتابفروشان، بدون تحریک تقاضا و افزایش قدرت خرید مخاطب، نمی‌تواند مشکل اصلی بازار نشر را حل کند.
وقتی مغز در برابر وسوسه‌های اینترنت کم می‌آورد
خبرگزاری ایسنا

وقتی مغز در برابر وسوسه‌های اینترنت کم می‌آورد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، نقش قشر پیش‌پیشانی در کنترل رفتار و پیشگیری از استفاده افراطی از فضای مجازی را تشریح کرد.
گاردین: ایران به‌دنبال تکرار به «زانو درآوردن» ترامپ مشابه کارتر در بحران گروگان‌گیری است
خبرگزاری ایسنا

گاردین: ایران به‌دنبال تکرار به «زانو درآوردن» ترامپ مشابه کارتر در بحران گروگان‌گیری است

همزمان با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات میاندوره‌ای کنگره آمریکا روزنامه گاردین در تحلیلی نوشت که ماجراجویی نظامی دونالد ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران، این رئیس‌جمهور آمریکا را در وضعیتی مشابه جیمی کارتر گرفتار کرده است؛ بن‌بستی که می‌تواند آرزوهای انتخاباتی او و حزب جمهوری‌خواه را نقش بر آب کند.
از موتورهای جست‌وجوی ایرانی چقدر استقبال می‌شود؟
خبرگزاری ایسنا

از موتورهای جست‌وجوی ایرانی چقدر استقبال می‌شود؟

موتورهای جست وجو سهم به‌سزایی در سهولت دسترسی به مطالب و اطلاعات موجود در صفحات اینترنت دارند. این روزها دیگر بدون موتورهای جست‌وجوگر نمی‌توانیم از به‌روزرسانی سایت‌ها با خبر شویم و نیازهای پژوهشی، آموزشی، تجاری و خبری خود را برآورده کنیم.
کتاب‌های پیشنهادی فیتزجرالد برای مطالعه
خبرگزاری ایسنا

کتاب‌های پیشنهادی فیتزجرالد برای مطالعه

اف. اسکات فیتزجرالد، خالق رمان «گتسبی بزرگ» که حتی در متون درسی دبیرستان‌های غرب تدریس می‌شود، در قفسه کتاب‌های خود کتاب‌هایی داشت که نوشته او نبودند. این نویسنده در یکی از دشوارترین تابستان‌های زندگی‌اش، فهرستی از کتاب‌های پیشنهادی که به عقیده او «مطالعه‌شان ضروری» را برای پرستار خود نوشت.
وقتی علی حاتمی، شجریان و علیزاده شاهکار ساختند + صدا
خبرگزاری ایسنا

وقتی علی حاتمی، شجریان و علیزاده شاهکار ساختند + صدا

حسین علیزاده همان هنرمندی است که بسیاری نه صرفا به واسطه نبوغش در موسیقی، بلکه برای شخصیتش او را می‌ستایند. علیزاده همان هنرمند جسوری است که وقتی کلامی نیاز به بیان داشته باشد و کمتر کسی حاضر به عنوان آن است، حتما آن را بیان می‌کند و بارها شده که درد دل هنرمندان موسیقی را با صدایی رسا و جسورانه به گوش …
خبرگزاری ایسنا

ویدئوی فضاپیمای «کاسینی» از نزدیک شدن به زحل

ابوعلی سینا؛ پزشکی که از مرز درمان گذشت و به «نظام‌سازی در علم» رسید
خبرگزاری ایسنا

ابوعلی سینا؛ پزشکی که از مرز درمان گذشت و به «نظام‌سازی در علم» رسید

ابوعلی حسین بن عبدالله بن سینا، مشهور به شیخ‌الرئیس، تنها یکی از مشهورترین پزشکان تاریخ نیست؛ او از چهره‌هایی است که دانش پزشکی، فلسفه، منطق و علوم طبیعی را در یک دستگاه فکری منسجم به هم پیوند داد و اثری بر جای گذاشت که نفوذ آن از جهان اسلام فراتر رفت و قرن‌ها در دانشگاه‌های اروپا نیز حضور داشت.
قرصی که رنگ پوست افراد مبتلا به پیسی را برمی‌گرداند
سایت سلامت نیوز

قرصی که رنگ پوست افراد مبتلا به پیسی را برمی‌گرداند

پژوهشگران می‌گویند یک قرص که باید روزی یک بار مصرف شود، به پوست افراد مبتلا به پیسی کمک می‌کند تا رنگ خود را بازیابند.
خاطرات فراموش‌شده چگونه بازمی‌گردند؟
خبرگزاری ایسنا

خاطرات فراموش‌شده چگونه بازمی‌گردند؟

پژوهشگران سوئیسی با بررسی مگس‌های میوه، شواهد جدیدی را از چگونگی بازگشت و تغییر خاطرات فراموش‌شده ارائه داده‌اند.
ویدیو/ شبکه‌های اجتماعی چگونه ما را از بدن خودمان ناراضی می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ شبکه‌های اجتماعی چگونه ما را از بدن خودمان ناراضی می‌کنند؟

شبکه‌های اجتماعی با نمایش مداوم بدن‌های ایده‌آل و محتوای موسوم به «الهام‌بخشی لاغری»، می‌توانند نگاه افراد به بدن و رابطه آن‌ها با غذا را تحت‌تأثیر قرار دهند؛ مقایسه با تصاویری که اغلب واقعیت پشت آن‌ها را نشان نمی‌دهند، در برخی افراد به نارضایتی از بدن و رفتارهای غذایی ناسالم منجر می‌شود.
ضرورت حمایت از پزشکان پیشگیری
سایت سلامت نیوز

ضرورت حمایت از پزشکان پیشگیری

 اول شهریور روز پزشک است، کسی که در دنیای مدرن، درمانگر درد و رنج انسان شناخته شده است. آنچه اکثر ما از پزشک در ذهن داریم، مربوط به پزشکان بالینی است، کسانی که بعد از بیماری به مطبشان می‌رویم و از آن‌ها طلب درمان می‌کنیم، غافل از این‎که بسیاری از بیماری‌ها، پیش از آن‌که تبدیل به درد و مرض شوند توسط توسط …
پشت نقاب سپید؛ روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت و رنج بی‌مهری‌ها
خبرگزاری ایرنا

پشت نقاب سپید؛ روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت و رنج بی‌مهری‌ها

اصفهان - ایرنا - یکم شهریورماه بهانه‌ای است برای پاسداشت مقام سپیدپوشانی که هستی خود را وقف سلامت جامعه کرده‌اند؛ اما در پس لبخندهای نجیب و دستان شفابخش این ناجیان بی‌ادعا، رنج‌هایی از جنس بی‌مهری، تعرفه‌های ناعادلانه، موج نگران کننده ورودی‌ها و مهاجرت پزشکان نهفته است، روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت …
دریاچه ارومیه؛ پهنه‌ای که دیگر «خشکی» پیش‌درآمد آن نیست
خبرگزاری ایرنا

دریاچه ارومیه؛ پهنه‌ای که دیگر «خشکی» پیش‌درآمد آن نیست

ارومیه - ایرنا - دریاچه ارومیه، نگین آبی شمال‌غرب کشور، پس از سال‌ها پشت سر گذاشتن چالش‌های زیست‌محیطی، اکنون در فصل تازه‌ای از حیات خود قرار گرفته و با مدیریت منابع آب و اجرای طرح‌های احیایی، سیمای متفاوتی از خود نشان می‌دهد.
کالبدشکافی ناترازی سوخت؛ چرا چرخ اصلاح ناترازی بنزین نمی‌چرخد؟
خبرگزاری ایرنا

کالبدشکافی ناترازی سوخت؛ چرا چرخ اصلاح ناترازی بنزین نمی‌چرخد؟

تهران- ایرنا- سال‌هاست که صحبت از ناترازی بنزین به میان می آید و مدام تکرار می شود که مصرف بر تولید پیشی گرفته است؛ این نابرابری در تولید و مصرف به زنجیره ای از عوامل همچون ارزانی سوخت، فرسودگی خودروها، توسعه نیافتگی حمل و نقل عمومی و قاچاق گره خورده است.
واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا؛ مشکل ساختاری یا سیاست‌های دولت ترامپ؟
سایت جوان آنلاین

بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا؛ مشکل ساختاری یا سیاست‌های دولت ترامپ؟

عبور بدهی ملی آمریکا از مرز تاریخی ۴۰ تریلیون دلار، نشانه عمیق‌تر شدن شکاف میان درآمدها و هزینه‌های دولت فدرال و افزایش هزینه‌ای است که اقتصاد آمریکا برای حف...
جنگ در پنتاگون، بی کفایتی راهبردی در واشنگتن
خبرگزاری ایرنا

جنگ در پنتاگون، بی کفایتی راهبردی در واشنگتن

تهران- ایرنا- فارن پالسی در گزارشی با بررسی عملکرد آمریکا در جنگ با ایران، ریشه ناکامی واشنگتن را نه در ضعف‌های تاکتیکی و کمبود تجهیزات، بلکه در بی کفایتی راهبردی و محاسبات نادرست دولت دونالد ترامپ دانست.
سایت فرارو

تصویری کمتر دیده شده از رهبر انقلاب

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/ کنایه سنگین حسام‌الدین آشنا به محسن رضایی

سایت اقتصاد ۲۴

عکس جدید آیت‌الله سیستانی در ۹۶ سالگی منتشر شد