۲ بهمن ۱۴۰۳
فیلمبرداری در سکوت خبری
مجیدی در سکوت کامل خبری فیلم «غذای نیمروز» را با حضور تعدادی نابازیگر در چابهار به مدیریت فیلمبرداری هومن بهمنش جلوی دوربین برد. یازدهمین فیلم بلند سینمایی مجیدی، 5سال پس از «خورشید» جلوی دوربین رفت.
۱۰ فروردین ۱۴۰۴
پایان فیلمبرداری «غذای نیمروز»
«غذای نیمروز» محصول جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کارگردانی مجید مجیدی است که فیلمبرداری آن بهتازگی در چابهار به پایان رسیده و مراحل فنیاش آغاز شده است. مجیدی که نخستین اثر بلند سینماییاش یعنی «بدوک» را در سیستان و بلوچستان جلوی دوربین برد، اکنون پس از ۳۴سال برای ساخت «غذای نیمروز» به این استان بازگشته است.
۱۷ مهر ۱۴۰۴
فیلم مجیدی به جشنواره فجر میآید
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از نمایش جدیدترین تولید این مرکز با عنوان «غذای نیمروز» به کارگردانی مجید مجیدی و تهیهکنندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر خبر داد. حامد علامتی از تولید فیلم «غذای نیمروز» به کارگردانی مجید مجیدی با محوریت معلم و عدالت آموزشی و با نقشآفرینی نوجوانان خبر داد و گفت: این فیلم احتمالا در جشنواره فجر اکران خواهد شد.
۲۸ دی ۱۴۰۴
ماجرای معلم حقالتدریس و ناهار پردردسر …










































































