قیمت طلا امروز




 کمیسیون اجتماعی مجلس

 سایت اکوایران / ۲ ساعت قبل

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.
 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد. به گزارش اکوایران به نقل از ایرنا، احمد فاطمی، نماینده بابل و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که طی هفته‌های اخیر شاهد دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب اسلامی بودیم. این دیدار در زمانی صورت گرفت که ما شاهد اوج‌گیری بهانه‌جویی‌ها علیه دولت هستیم. بعضی‌ها داشتند این القا را می‌کردند که فاصله‌ای بین دولت و رهبری ایجاد شده است. گفت: هم حضرت امام (ره) و هم امام شهید اعلی اﷲ مقامه، از همه دولت‌ها حمایت می‌کردند، چون این‌ها دولت جمهوری اسلامی ایران هستند، صرف‌نظر از اینکه گرایش سیاسی‌شان چه باشد. بدون تردید حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای هم از این فضا مستثنا نیست و قطعاً حمایت می‌کنند؛ چون موفقیت دولت، موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران است. این اظهر من الشمس است.

وی ادامه داد: اما متأسفانه عده‌ای نانشان در تنش‌آفرینی و در واقع تشتت و اختلاف‌افکنی است. آن چیزی که مهم است، انسجام و وحدت ملی است؛ آن هم در شرایط فعلی که ما هنوز در جنگ با رذل‌ترین و شقی‌ترین دشمنان، رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا در جنگ هستیم.

اهم اظهارات وی را در ادامه می خوانید؛

* در شرایط فعلی، آن چیزی که بیش از همه باید مدنظر همه دولتمردان، همه سیاسیون و همه مردم، آحاد ملت، انسجام قرار گیرد انسجام ملی است، اینکه با وحدت و همدلی جلو برویم در عین حالی که ممکن است نقد سازنده و گلایه هایی هم باشد اما همه پای ایران، انقلاب، شهدا و مردم ایستاده ایم.

* در این مدت اگر خیابان‌ها را نگاه می‌کردید؛ در جنگ رمضان، مردم با همه سلایق حضور داشتند اینکه یک عده خواستند این مردم را مصادره کنند، این مردم مصادره‌شدنی نیستند. با صدای بلند می‌گویم، با هر گرایشی، هر تنوعی، هر سلیقه‌ای، مردم در خیابان بودند؛ برای اینکه پای ایران، تمامیت ارضی ایران، اقتدار ملت ایران، اقتدار نیروهای مسلح باشند. ما این همه ما شهید دادیم. این خون، خون‌های پاک شهدای ما که در واقع تضمین‌کننده بقای ایران و انقلاب اسلامی هستند، آیا مصادره‌شدنی است؟ این حقیقت انکارشدنی است؟

* جنگ‌ها همیشه آثار مخرب دارند، اما هم جنگ ۱۲ روزه و هم جنگ ۴۰ روزه که این همه شهید دادیم، به‌خصوص امام شهید ما. خون پاک این شهدا چنان جوشش و خروشی در میان ملت ایجاد کرد که انسجام و این همدلی را بیشتر کرد و انگار انقلاب دیگری به وجود آمد.

* قدر آنها را باید بدانیم. آنها نعمات ناشی از خون‌های پاک شهدای ما، به‌خصوص امام شهید ماست. آیا این زمان‌شناسی و قدرشناسی است که این گونه با حرف‌های تفرقه‌افکنانه سخن بگوییم آیا اینها به نفع ملت، انقلاب و انسجام و وحدت است، اینجاست که ما حرف داریم.

* دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب اسلامی نشان از این همدلی و انسجام بود. رهبر انقلاب اسلامی هفت ساعت در شرایط فعلی وقت می‌گذارد و در همه امور با رئیس‌جمهور صحبت کردند. امور اقتصادی و جنگ، مسائل اجتماعی، همه مسائل. این نشان‌دهنده همان انسجام ملی و وحدت و همگرایی است.

* {بیان روایت های تفرقه افکنانه از سوی برخی جریان‌ها به‌رغم تأکیدات رهبر انقلاب درباره انسجام و پرهیز از دوقطبی‌سازی}: ما اگر اختلاف، حرف، گلایه‌ و نقدی داریم، باید گفت‌وگو کنیم. در گفت‌وگو که بسته نیست. اتفاقاً صداوسیما و خبرگزاری‌ها که استودیو هم دارند و می‌توانند مناظراتی برگزار کنند؛ باید گفت‌وگو کنند، گفت‌وگوی سازنده داشته باشند؛ ابهامات گفته شود، روشنگری و تبیین شود، نه اینکه ما بیاییم امیال و اغراض شخصی و جناحی خود را برجسته کنیم و دل مردم را خالی کنیم. این خیلی نکته مهمی است.

* به آقایان بارها گفتیم و نصیحت کردیم که از این فضای انسجام، وحدت، همدلی استفاده کنیم تا شکاف‌ها کمتر و ترمیم شود چون دشمنان مشترک داریم و البته بسیاری در امور ما اشتراکات زیادی داریم. همه جریان‌های سیاسی در داخل کشور، در ذیل قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی هستند.

* رسانه ملی باید صدای همه مردم، سلایق، همه افکار باشد باید فضا را حتی برای اینکه مخاطبان رسانه ملی زیاد شود و شبکه‌های ماهواره‌ای ضدانقلاب، کمرنگ شوند، در اختیار همه قرار داد یکی از راه‌هایش این است که این رسانه، محلی برای تضارب اندیشه، گفت‌وگوهای سازنده، با هر سلیقه و گرایشی باشد مردم حرف‌ها را بشنوند و داوری و قضاوت کنند.

* ما نباید خیابان را از میدان جدا بدانیم و خیابان و میدان را از دیپلماسی جدا بدانیم. چرا فکر می‌کنید مذاکره یعنی سازش؟ ما این دیپلماسی را در امتداد خیابان و میدان می‌دانیم و اتفاقاً دیپلماسی است که می‌تواند تثبیت‌کننده پیروزی ملت ایران باشد.

* ملت ایران در عرصه نظامی تا الان پیروز شده است؛ شاهد اقتدار نیروهای مسلح بودیم و مردم در خیابان مطالباتشان را صریح اعلام کردند و خط قرمزهایی نیز رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند. در آن چارچوب، مردان دیپلماسی ما در این مذاکرات حتماً باید این خط قرمزها را رعایت کنند که می‌کنند و ما به آنها اعتماد داریم.

* ما در واقع، همه مردم، در تبعیت از رهبر انقلاب اسلامی، به تیم دیپلماسی اعتماد می‌کنند؛ چون دیپلماسی تصمیم یک فرد یا یک دولت نیست، تصمیم کلان نظام جمهوری اسلامی است. رهبر انقلاب هم به صراحت فرمودند: «علی‌الاصول نظر دیگری داشتم، اما با توجه به رأی شورای عالی امنیت ملی و تعهد آقای رئیس‌جمهور که از مسیر منافع ملی تخطی نخواهد کرد، اجازه دادند.»

*{درباره تخریب تیم دیپلماسی کشور}: قطعاً بهتر است که دست بردارند. من به عنوان کسی که تخصصم حقوق بین‌الملل هست، دیپلماسی و روابط بین الملل را می‌شناسم، روابط بین‌الملل و معلم دانشگاه هستم، می‌گویم واقعاً تیم دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران روی خطوط قرمز، با اطلاع بنده می‌گویم، ایستاد؛ هیچ امتیازی به آمریکا نداد. و دلیلش همین ادامه دار شدن جنگ است چون هنوز پایان جنگ که اعلام نشد. امروز آمریکا و ترامپ به استیصال رسیده است و می‌خواهد به هر بهانه‌ای از این مخمصه خودش را نجات دهد. این به برکت حضور مردم در خیابان و اقتدار نیروهای مسلح و ایستادگی و پایمردی تیم دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران بر سر مواضعی است که رهبر انقلاب بیان کرد

* امروز بیشتر تبادل پیام است تا مذاکره، ما می‌گوییم دیپلماسی. دیپلماسی شامل هم مذاکره و هم تبادل پیام می‌شود؛ هر کنش و هر واکنشی که در روابط و سیاست بین‌الملل صورت می‌گیرد اسمش دیپلماسی است. ترامپ و رژیم صهیونیستی با چه اهدافی وارد جنگ شدند؟ به هیچ وجه به این اهدافشان نرسیدند؛ از جمله در زمینه هسته‌ای. ما امتیازی ندادیم. ما اتفاقاً حقوق ملت را تثبیت کردیم.

* شما فکر می‌کنید رژیم صهیونیستی و ترامپ چیزی که در جنگ به دست نیاوردند، در مذاکره به دست خواهند آورد؟ هرگز. هیچ عقل سلیمی این را نمی‌پذیرد مردان دیپلماسی این را می‌دانند و دلسوزیشان کمتر از آن هایی که نق می‌زنند و تخریب می‌کنند، و اختلاف‌افکنی و فرافکنی دارند، نیست.

* {درباره اظهارات اخیر حدادعادل در نشست احزاب سیاسی با رئیس جمهوری}: بعضی از آقایان فکر می‌کنند که اگر دولت آقای پزشکیان شکست بخورد، یک جریان سیاسی شکست خورده است؛ در حالی که اینطور نیست. دولت آقای پزشکیان نه اصلاح‌طلب است و نه اصولگرا؛ خود ایشان هم اعلام کرده اند که این «دولت وفاق ملی» است. دیدید که خیلی از مدیران دولت شهید رئیسی اکنون در این دولت حضور دارند؛ چه در سمت معاونت، چه وزرا، چه مدیران، چه کارشناسان؛ حتی برخی از این وزرا نیز وزرای دولت شهید رئیسی بودند و در دولت پزشکیان هم حضور داشتند. بنابراین دولت پزشکیان، دولت این جریان یا آن جریان نیست؛ دولتی است ممزوج از همه جریانهاست. این واقعیت است.

* بعضی آقایان هنوز فکر می کنند در دوره انتخابات هستند و تصور می‌کنند اگر آقای دکتر پزشکیان و دولت ایشان را محاصره کنند، به گوشه رینگ ببرند و مدام سیلی بزنند، خودشان را در نزد ملت پیروز جلوه می‌دهند و در انتخابات آینده پیروز خواهند شد. هرگز چنین چیزی نیست و نباید چنین فکری داشته باشیم. مگر دولت جدا از حاکمیت است؟ به همین دلیل بود که هم حضرت امام، هم آقای شهید ایران، و هم رهبر انقلاب اسلامی (مدظله العالی) از دولت حمایت می‌کنند.

* چه کسانی بحث استیضاح، استعفای آقای رئیس جمهور را برجسته و دائماً در جامعه مطرح می‌کنند؟ استعفایی که هرگز انجام نشد. دیدید که دفتر مقام معظم رهبری صراحتاً تکذیب کرد و آقای رئیس جمهور نیز که حی و حاضر است، آن را تکذیب کرد. پس این شایعات، این فرافکنی‌ها، این اختلاف افکنی ها، این رفتارها و گفتارهای وحدت شکن و خلاف مصالح ملی از کجا بیرون می‌آید؟ با چه هدف و غرضی میان مردم پمپاژ می‌شود؟ اینها قابل ارزیابی و ردیابی است و حتماً نهادهای نظارتی باید در این خصوص مراقبت کنند.

* مشکلات، گرفتاری و گلایه هست و آحاد مردم مشکل اقتصادی دارند. با وجود تورم افسارگسیخته که ناشی از جنگ و ناکارآمدی‌ها است باید روی حل این مسئله تمرکز کنیم. چرا باید فرصتهایی که می‌توانیم برای گره‌گشایی از مشکلات مردم خلق کنیم، صرف درگیری‌ها و نزاع‌های سیاسی جناحی و نزاع‌های بی‌حاصل شود؟ با چه عقلی و با چه منطقی قابل توجیه است؟ انتخابات ریاست جمهوری دو سال دیگر برگزار می‌شود؛ آنجا می‌توان حرف‌ها را زد و شعارها را مطرح کرد. امروز فصل انتخابات نیست؛ امروز فصل کار است. در شرایط فعلی باید شب و روز کار کنیم؛ کار جهادی و خدمت به مردم.

* مجلس شورای اسلامی به دلایل امنیتی ناشی از جنگ و مصوبه شعام مدتی است که به صورت مجازی تشکیل می‌شود. ما هم می‌گوییم مجلس باید باز شود و جلساتش هم به صورت علنی باشد. اگر چه مجلس و کمیسیون‌ها هم اکنون جلسه دارند و هیچ وقت مجلس تعطیل نبوده است.

* در کمیسیون اجتماعی بحث معوقات بازنشستگان و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را داشتیم. بحث حقوق کارگران، بحث بیمه تکمیلی بازنشستگان و شاغلان، بحث متناسب سازی حقوق بازنشستگان و همچنین بازنشستگان مخابرات و صندوق فولاد را داریم. باید فرصت پیدا کنیم و روی آنها تمرکز کنیم.

*{در مورد معوقات بازنشستگان}: هفته قبل با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل وقت سازمان تأمین اجتماعی، جلساتی داشتیم و مفصل بحث کردیم، حرف دولت این است که منابع مالی نداریم و در این خصوص ناترازی داریم. اما معوقات بازنشستگان باید پرداخت شود.

*با این مشکلاتی که وجود دارد، بله؛ از طریق تماسهای مکرر، پیامکهای زیاد و در دیدارهای حضوری، حرفشان این است که «ما باید چه کار کنیم؟» بحث بیمه تکمیلی‌شان است و موضوعات دیگر در این راستا مقرر شد که از دهم شهریور پرداخت این معوقات شروع شود و امیدواریم که این اجرا شود.

* ضمن اینکه بازنشستگان عزیز ما در تأمین اجتماعی، بحث مزایای جانبی آنها هم مشکل دارد؛ که شامل افزایش نشد که این هم ایراد است. قانون نیست، اما عرف بر این بود که سازمان تأمین اجتماعی در سالهای قبل این موارد را اجرا می کرد.

 







جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
تمام دغدغه‌های یک هنرمند / «ما داریم زندگی می‌کنیم»
خبرگزاری ایسنا

تمام دغدغه‌های یک هنرمند / «ما داریم زندگی می‌کنیم»

«در این شرایط سخت اقتصادی، وقتی کسی تئاتر را در سبد هزینه‌های ماهیانه‌اش قرار می‌دهد، دنبال حس ما داریم زندگی می‌کنیم است. دنبال دو ساعتی که از فشار روزمره بیرون بیاید، به دنیاهای جدید پرواز کند. این یک تراپی است.»
غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.
آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت
«هزار و یک شب»؛ جاه‌طلبی پرزرق‌وبرقی که به ضدتبلیغ نمایش خانگی تبدیل شد/شکست سنگین مصطفی کیایی با لشکری از ستاره‌ها
سایت مشرق

«هزار و یک شب»؛ جاه‌طلبی پرزرق‌وبرقی که به ضدتبلیغ نمایش خانگی تبدیل شد/شکست سنگین مصطفی کیایی با لشکری از ستاره‌ها

رابرت دنیرو، بازیگر سرشناس هالیوود، با انتقاد شدید از دونالد ترامپ، او را «یک ظالم نژادپرست، زن‌ستیز و بیگانه‌هراس» توصیف کرد و گفت آمریکای ترامپ را دوست ندارد.
بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی

اسلام ذوالقدرپور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: روند رویدادهای جهان آشفته و مناسبات جدید قدرت که مورد پسند قدرت‌های بزرگ نیست، وحشت از جنگ...
معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال …

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟
سایت رکنا

شلیک مرگ در جشن عروسی/ کودک 5 ساله قربانی تیراندازی شد

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...
سایت تابناک

وضعیت خراب بازارهای میوه را ببینید

 ژیژک: نگرانِ بی‌فایده شدنِ ما فیلسوفان نیستم/  از «شبِ جهان» تا سقوط سرمایه‌داری لیبرال/ نیازمندی به بدبینی هگلی و ضرورت جدید فلسفه
سایت خبرآنلاین

 ژیژک: نگرانِ بی‌فایده شدنِ ما فیلسوفان نیستم/ از «شبِ جهان» تا سقوط سرمایه‌داری لیبرال/ نیازمندی به بدبینی هگلی و ضرورت …

من از فیلسوفان انتظارِ «راه‌حل» ندارم. مشکل بزرگ امروز بیشتر این است که وقتی با پدیده‌های جدید مواجه می‌شویم، رویکردِ ما به مساله با همان اصطلاحات و مفاهیمِ قدیمی است. فکر می‌کنم بزرگ‌ترین نقشی که فلسفه امروز می‌تواند ایفا کند، این است که ما را اصلاح کند یا دست‌کم ما را وادار کند به این فکر کنیم که اساسا …
گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟
سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...
سایت خبرآنلاین

اتهام‌های کودک‌آزاری در «مایکل ۲» از زاویه دید جکسون روایت می‌شوند

سایت خبرآنلاین

قطع برق در یک از حوزه‌های برگزاری کنکور؛ رئیس سازمان سنجش توضیح داد

جنگ اقتصادی ترامپ: بازی در زمین خالی / چرا راهبردی جدید آمریکا باعث پیروزی آمریکا نمی‌شود و فقط به مردم ایران آسیب می‌زند؟
سایت خبرآنلاین

جنگ اقتصادی ترامپ: بازی در زمین خالی / چرا راهبردی جدید آمریکا باعث پیروزی آمریکا نمی‌شود و فقط به مردم ایران آسیب می‌زند؟

استراتژی جدید اعلام‌شده از سوی دونالد ترامپ مبنی بر آغاز یک عملیات اقتصادی خردکننده یا D-Day اقتصادی علیه ایران، نشان‌دهنده چرخش تاکتیکی از فاز نظامی به جنگ تمام‌عیار اقتصادی و انزوای بین‌المللی است که پس از شش ماه درگیری نظامی، محاصره دریایی و بن‌بست در مذاکرات ارائه می‌شود.
کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
آیا دیپلماسیِ بانکی آمریکا، راه را برای فاشیسم باز کرد؟
سایت خبرآنلاین

آیا دیپلماسیِ بانکی آمریکا، راه را برای فاشیسم باز کرد؟

آیا ناتوانی آلمان در پرداخت غرامت‌های پس از جنگ جهانی اول به جنگ دیگری منجر می‌شد؟... یک دیپلمات آمریکایی طرح داوز را ابداع کرد تا موقتاً تنش‌ها را کاهش دهد.
چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟
سایت خبرآنلاین

چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟

احتمالا کمتر لوگویی در صنعت خودرو به اندازه ستاره سه‌پر مرسدس بنز برای مردم جهان آشناست؛ اما پشت این نماد ساده و ماندگار، داستانی بیش از یک قرن قدمت پنهان شده است.
از لقب تا نام خانوادگی؛ ایرانیان چگونه صاحب «فامیلی» شدند؟
سایت خبرآنلاین

از لقب تا نام خانوادگی؛ ایرانیان چگونه صاحب «فامیلی» شدند؟

ورود نام خانوادگی به زندگی عمومی ایرانیان حاصل یک تصمیم ناگهانی نبود. این اتفاق طی چند مرحله، از اواخر دوره قاجار تا سال‌های نخست حکومت پهلوی، شکل گرفت و سرانجام در سی‌ام مرداد ۱۳۱۳ به الزام عمومی رسید.
سایت خبرآنلاین

فرزندان رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی/ داماد ایشان هم بود + عکس

مالک لنوو کیست؟
سایت سیتنا

مالک لنوو کیست؟

لنوو یک شرکت سهامی عام چینی است که سهام آن در بورس هنگ کنگ معامله می شود. بزرگ ترین سهامدار آن، شرکت Legend Holdings با سهم ۳۱ درصدی است و مابقی سهام در اختیار
         
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.
جنگ در منطقه خاکستری؛ چه کسی اول پلک می‌زند؟
سایت اینتیتر

جنگ در منطقه خاکستری؛ چه کسی اول پلک می‌زند؟

نه مذاکره‌ای در کار است، نه جنگی؛ ایران و آمریکا در بن‌بستی فرسایشی گیر کرده‌اند. نیویورک‌تایمز یک سؤال می‌پرسد: کدام طرف زودتر کوتاه می‌آید؟
    
از ۴۷ هزار نفر تا یک میلیون؛ قصه ۵۷ ساله کنکور ایرانی‌ها/ سالی که کنکور تعطیل شد/ پیشی گرفتن داوطلبان زن از چه سالی کلید خورد؟
سایت دیدبان ایران

از ۴۷ هزار نفر تا یک میلیون؛ قصه ۵۷ ساله کنکور ایرانی‌ها/ سالی که کنکور تعطیل شد/ پیشی گرفتن داوطلبان زن از چه سالی کلید …

ماراتن کنکور در ایران از یک آزمون ۴۷ هزار نفری در مرداد ۱۳۴۸ شروع شد و حالا، ۵۷ سال بعد، بیش از یک میلیون نفر در آن رقابت می‌کنند؛ آزمونی که در این نیم‌قرن بارها شکل عوض کرده، تعطیل شده، دوباره برگشته، دو بار در سال برگزار شده و حتی ترکیب جنسیتی داوطلبانش هم کاملاً تغییر کرده است.
اختلاف ترامپ و ونس درباره اهداف جنگ با ایران؛ شکاف درون کاخ سفید و تأثیر آن بر سیاست خارجی آمریکا
سایت خبرآنلاین

اختلاف ترامپ و ونس درباره اهداف جنگ با ایران؛ شکاف درون کاخ سفید و تأثیر آن بر سیاست خارجی آمریکا

اختلاف ترامپ و ونس را باید در چارچوب یک مسئله کلاسیک در نظریه جنگ و سیاست خارجی و در قالب رابطه میان هدف سیاسی و ابزار نظامی فهم کرد. در سنت کلاسیک استراتژی، جنگ وسیله‌ای برای تحقق یک هدف سیاسی و نه غایتی مستقل است. بنابراین، هرگاه هدف سیاسی مبهم یا متغیر شود، استفاده از قدرت نظامی نیز با مشکل مواجه …
اسکن‌های مغزی نشان می‌دهند طب سوزنی ممکن است در مغز افراد مبتلا به افسردگی تغییراتی ایجاد کند
سایت انتخاب

اسکن‌های مغزی نشان می‌دهند طب سوزنی ممکن است در مغز افراد مبتلا به افسردگی تغییراتی ایجاد کند

طب سوزنی یکی از روش‌های سنتی و مهم در طب چینی است که هزاران سال قدمت دارد و همچنان برای کاهش درد و ناراحتی ناشی از بیماری‌های مختلف، از جمله فیبرومیالژی و آر...
ارتباط بیماری پارکینسون با باکتری‌های روده، سرنخی از یک درمان غیرمنتظره و ساده ارائه می‌دهد
سایت انتخاب

ارتباط بیماری پارکینسون با باکتری‌های روده، سرنخی از یک درمان غیرمنتظره و ساده ارائه می‌دهد

سال‌ها پیش از تشخیص بیماری پارکینسون ــ گاهی حتی دو دهه قبل از تشخیص ــ این بیماری ممکن است نشانه‌های خود را در بدن نشان دهد.
سایت انتخاب

تماشا کنید: از «تحریم نعمت است» تا «جنگ نعمت است» / پروژه تازه رادیکال‌ها: القا کنید جنگ هیچ هزینه اقتصادی و انسانی ندارد!

آذر منصوری: ما طی نامه‌ای سربسته، خواستار دیدار با رهبری شهید شده بودیم/ حدود ۴۰ روز بعد با من تماس گرفتند و گفتند طبق تشخیص ایشان، من با معاون سیاسی بیت یعنی آقای حسین محمدی دیدار کنم/ گفت‌وگوهای خیلی خوبی در آنجا شکل گرفت
سایت جماران

آذر منصوری: ما طی نامه‌ای سربسته، خواستار دیدار با رهبری شهید شده بودیم/ حدود ۴۰ روز بعد با من تماس گرفتند و گفتند طبق تشخیص …

آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات گفت: ما طی نامه‌ای سربسته، خواستار دیدار با رهبری شهید شده بودیم. حدود ۴۰ روز بعد با من تماس گرفتند و گفتند طبق تشخیص ایشان، من با معاون سیاسی بیت یعنی آقای حسین محمدی دیدار کنم. گفت‌وگوهای خیلی خوبی در آنجا شکل گرفت.
راز بقای حیوانات مهاجر در هنگام وارونگی قطب‌های مغناطیسی زمین چیست؟
سایت انتخاب

راز بقای حیوانات مهاجر در هنگام وارونگی قطب‌های مغناطیسی زمین چیست؟

شب‌پره‌های بوگونگ استرالیا با کمک میدان مغناطیسی، مسیر مهاجرت خود را پیدا می‌کنند. اما اگر میدان مغناطیسی وارونه شود، چه بر سر آن‌ها می‌آید؟
فارن‌پالیسی: رهبر انقلاب ساختار امنیتی ایران را برای جنگی طولانی بازآرایی می‌کند
سایت فرارو

فارن‌پالیسی: رهبر انقلاب ساختار امنیتی ایران را برای جنگی طولانی بازآرایی می‌کند

فارن‌پالیسی معتقد است تغییرات اخیر در ساختار فرماندهی ایران را باید در چارچوب تلاش برای سازگارکردن ساختار امنیتی کشور با شرایط جدید منطقه و احتمال تداوم درگیری‌ها ارزیابی کرد.
نوموفوبیا؛ بیماری قرن ۲۱ و نگرانی تازه سازمان‌های بهداشتی
سایت فرارو

نوموفوبیا؛ بیماری قرن ۲۱ و نگرانی تازه سازمان‌های بهداشتی

نوموفوبیا پدیده‌ای فراتر از وابستگی ساده به گوشی است که می‌تواند با اضطراب، استفاده بیشتر از شبکه‌های اجتماعی و ضعف در تنظیم هیجانات ارتباط داشته باشد.
طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟ | حاجی‌دلیگانی: مخالفت‌ها ناشی از عدم مطالعه دقیق طرح است - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟ | حاجی‌دلیگانی: مخالفت‌ها ناشی از عدم مطالعه دقیق طرح است - مردم سالاری آنلاین

نماینده مجلس گفت: «هر کسی که ایران‌وطن‌دوست باشد، با نفوذ مخالف است. نفوذ مسئله‌ای مربوط به سلیقه یا جریان سیاسی خاص نیست. نفوذ علیه همه منافع ملی کشور است و لازم بود که برای آن جرم‌انگاری شود.»
مقصد زیردریایی هسته‌ای کلاس خاباروفسک روسیه کجاست؟
روزنامه شرق

مقصد زیردریایی هسته‌ای کلاس خاباروفسک روسیه کجاست؟

زیردریایی هسته‌ای خاباروفسک روسیه نخستین آزمایش‌های دریایی خود را آغاز کرد. این زیردریایی برای حمل پوزیدون، سلاح هسته‌ای زیرآبی با برد بین‌قاره‌ای، طراحی شده است.
داستان کریستینا شِربِک؛ زنی که جیمز باند از روی زندگی آن ساخته شد!
خبرگزاری ایسنا

داستان کریستینا شِربِک؛ زنی که جیمز باند از روی زندگی آن ساخته شد!

سال‌هاست از کریستینا شربک با لقب «محبوب‌ترین جاسوس چرچیل» یاد می‌شود اما آیا چرچیل واقعا چنین جمله‌ای گفته بود؟ زندگی این مامور مخفی آن‌قدر پرماجراست که حتی بدون افسانه‌ها هم شبیه یک رمان جاسوسی به نظر می‌رسد.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/سردرگمی واشنگتن در برابر نفت ۹۴ دلاری

جنجال جدید حجت عبدالملکی؛ بازی با ریاضی یا فرار از کارنامه‌ای که سفره‌ها را کوچک کرد؟/ تئوری‌های شاذ دولتمرد سیزدهم کی تمام می‌شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

جنجال جدید حجت عبدالملکی؛ بازی با ریاضی یا فرار از کارنامه‌ای که سفره‌ها را کوچک کرد؟/ تئوری‌های شاذ دولتمرد سیزدهم کی تمام …

حجت‌الله عبدالملکی با این ادعا که جنگ، محاصره اقتصادی و شوک‌های ارزی اخیر حتی یک درصد هم در گرانی‌ها نقش نداشته‌اند؛ بار دیگر خبرساز شده و سابقه پرحاشیه خود و همفکرانش را در مرکز توجه قرار داده است.
۲۴ میلیون خودروی فرسوده، هزینه پنهان بحران بنزین در ایران/ مردم مقصرند یا خودروهای بی‌کیفیت و پرمصرف خودروسازان؟
سایت اقتصاد ۲۴

۲۴ میلیون خودروی فرسوده، هزینه پنهان بحران بنزین در ایران/ مردم مقصرند یا خودروهای بی‌کیفیت و پرمصرف خودروسازان؟

پشت بحران ناترازی بنزین، فقط مصرف بالای مردم نیست؛ ناوگانی فرسوده قرار دارد که میلیون‌ها لیتر سوخت اضافه می‌سوزاند. ۲۴ میلیون وسیله نقلیه فرسوده، نتیجه سال‌ها شکست در نوسازی و بازاری است که خودرو‌های کم‌مصرف و به‌روز را از دسترس بسیاری از مردم خارج کرده است.
پشت پرده پروژه ۱۵۰ میلیارد دلاری واشنگتن/ مرکز جدید آمریکا برای مدیریت پسماندهای هسته‌ای
سایت اقتصاد ۲۴

پشت پرده پروژه ۱۵۰ میلیارد دلاری واشنگتن/ مرکز جدید آمریکا برای مدیریت پسماندهای هسته‌ای

آمریکا با راه‌اندازی مرکز همکاری‌های پیشرفته تولید در کارولینای جنوبی، از هوش مصنوعی، رباتیک و مواد پیشرفته برای پاکسازی زباله‌های هسته‌ای استفاده می‌کند؛ پروژه‌ای که برآورد می‌شود بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار صرفه‌جویی در چرخه عمر عملیات پاکسازی ایجاد کند.
بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم تبعیض اجتماعی می‌خواهد
سایت اقتصادنیوز

بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم …

اقتصادنیوز: یک استاد ارتباطات گفت: ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند، جای خودشان را در جامعه پیدا نمی‌کنند و به هر دلیلی طرد شده‌اند؛ مثل جوان‌ها ، زنان و گروه‌های تهیدست جامعه.
پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟
سایت اقتصادنیوز

پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی نظریه‌های مختلف، ریشه ثروتمند شدن جهان و پیشرفت اقتصادی اروپا را در تعامل پیچیده عواملی چون نهادها، فرهنگ، جغرافیا، جمعیت، رقابت سیاسی و نوآوری جست‌وجو کرده است.
چرا مسیر توسعه ملت‌ها از یکدیگر جدا می‌شود؟ | جغرافیا، نهادها یا حکمرانی؟ | نگاهی به پاسخ‌ها به معمای کشورهای فقیر و غنی
سایت اقتصادنیوز

چرا مسیر توسعه ملت‌ها از یکدیگر جدا می‌شود؟ | جغرافیا، نهادها یا حکمرانی؟ | نگاهی به پاسخ‌ها به معمای کشورهای فقیر و غنی

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی دیدگاه‌های اقتصاددانان و کتاب‌های مهم درباره ریشه فقر و ثروت ملت‌ها، نقش نهادها، جغرافیا، حکمرانی، آزادی، تجارت، فناوری و سرمایه انسانی را در مسیر توسعه کشورها بررسی می‌کند.
مس؛ برنده بزرگ موج سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی - اکونیوز
سایت اکونیوز

مس؛ برنده بزرگ موج سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی - اکونیوز

اقتصاد ایران: رونق سرمایه گذاری در مراکز داده و شبکه های انرژی، مس را به موتور تازه رشد BHP تبدیل کرد؛ به طوری که سود بخش مس این غول معدنی برای نخستین بار
افزایش قیمت بنزین، نقدینگی را از بازار سهام به سمت طلا و دلار می‌برد؟ | گلوانی: افزایش محدود قیمت بنزین عایدی چندانی ندارد
سایت اقتصادنیوز

افزایش قیمت بنزین، نقدینگی را از بازار سهام به سمت طلا و دلار می‌برد؟ | گلوانی: افزایش محدود قیمت بنزین عایدی چندانی ندارد

اقتصادنیوز: یک کارشناس اقتصادی می‌گوید: درست است که افزایش قیمت بنزین در کوتاه‌مدت یک شوک تورمی محسوب می‌شود، اما همه بازارها تا حدودی می‌توانند این شوک تورمی را جذب کنند.
         
سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» …

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
سایت اکوایران

خاطرات تلخ دهه ۹۰ صندوق های ارزی تکرار خواهد شد؟

خط‌ونشان اقتصادی تازه واشنگتن علیه تهران؛ شبکه دور زدن تحریم‌ها مختل می‌شود؟
سایت اکوایران

خط‌ونشان اقتصادی تازه واشنگتن علیه تهران؛ شبکه دور زدن تحریم‌ها مختل می‌شود؟

اکوایران: وزیر خزانه‌داری ایالات متحده مدعی «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» علیه ایران شد؛ اقدامی که به زعم او نیاز به عملیات نظامی بزرگ جدید را کاهش می‌دهد.
فواید درمانی شگفت‌ انگیز میخک
سایت رویداد‌ ۲۴

فواید درمانی شگفت‌ انگیز میخک

با خواص میخک از تسکین فوری دندان‌درد و تقویت کبد تا لاغری و تنظیم قند خون آشنا شوید. در این مقاله جامع، مضرات و نحوه مصرف دمنوش میخک را علمی بررسی کرده‌ایم.
سلمان سامانی کیست؟ | داماد خانواده رحمانی‌فضلی که با وجود حکم اخراج از کانادا دل نمی‌کند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

سلمان سامانی کیست؟ | داماد خانواده رحمانی‌فضلی که با وجود حکم اخراج از کانادا دل نمی‌کند - مردم سالاری آنلاین

سید سلمان سامانی چهره‌ پرنفوذ وزارت کشور دولت حسن روحانی و داماد خواهر وزیر کشور وقت با ویزای توریستی وارد کانادا شد اما سیاست تازه اتاوا علیه مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی، اقامت او را به پرونده‌ای حقوقی تبدیل کرد که از سال ۲۰۲۳ تاکنون ادامه دارد.
آوتیس سلطان‌زاده؛ معمار حزب کمونیست ایران
سایت رویداد‌ ۲۴

آوتیس سلطان‌زاده؛ معمار حزب کمونیست ایران

«آوتیس میکائیلیان»، ملقب به «آوتیس سلطان‌زاده»، یکی از مهمترین فعالان و نظریه‌پردازان تاریخ چپ در ایران است. سلطان‌زاده حیاتی پربار، و سرنوشتی عمیقا تراژیک داشت. متن زیر از خلال اسناد، متون و مقالاتی نوشته شده که اولا جملگی در سال‌های اخیر از طبقه‌بندی دولتی خارج شده‌اند و دوما دسترسی به آنها نیز دشوار …
    
پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟ - مردم سالاری آنلاین

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.
سایت رویداد‌ ۲۴

عکس| وقاحت عجیب رئیس مجلس عراق پس از سفر قالیباف

سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

کریدور دریایی شبانه برای انتقال نفت؛ آیا بستن تنگه هرمز بی اثر شده است؟
سایت عصرایران

کریدور دریایی شبانه برای انتقال نفت؛ آیا بستن تنگه هرمز بی اثر شده است؟

مقام‌های آمریکایی می‌گویند طی دو هفته گذشته، هر شب حدود ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از مسیر جنوبی تنگه هرمز عبور کرده‌اندبه گفته آنها، میانگین صادرات روزانه اکنون به حدود...
اختلاط بنزین با متانول؛ آیا مکانیک ها پولدار می شوند! - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

اختلاط بنزین با متانول؛ آیا مکانیک ها پولدار می شوند! - مردم سالاری آنلاین

اگر تجربه رانندگان درباره کیفیت سوخت در روزهای اخیر افزایش یافته، بهتر است نهادهای مسئول به‌جای بی‌توجهی به این گزارش‌ها، نمونه‌گیری و آزمایش‌های مستقل و قابل انتشار انجام دهند. شفافیت در چنین موضوعی می‌تواند هم نگرانی مردم را کاهش دهد و هم در صورت وجود مشکل، امکان اصلاح سریع آن را فراهم کند.
وقتی نوشیدن آب مرگبار می شود؛ چه زمانی آب برای بدن خطرناک است؟
سایت عصرایران

وقتی نوشیدن آب مرگبار می شود؛ چه زمانی آب برای بدن خطرناک است؟

علائم اولیه مسمومیت با آب می تواند شامل سردرد، تهوع، استفراغ، احساس ضعف، گرفتگی عضلات، خواب آلودگی و تغییر وضعیت ذهنی باشد. اگر کاهش سدیم شدید شود، علائم عصب...
         
ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟
سایت عصرایران

ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟

از زمانی که هارپ به کاخ سفید رفته، همه‌جا حاضر بوده است. در ویدیوهایی از امضای اسناد و رویدادهای اتاق بیضی که سی‌ان‌ان بررسی کرده، اغلب می‌توان هارپ را در گو...
ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی
سایت عصرایران

ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی

لحن تند رهبران اروپا نشان ‌دهنده این نکته است که حتی اگر اروپا از تکرار بحران ۲۰۱۵ دور باشد، افکار عمومی هنوز هم می‌ تواند به راحتی تحت تاثیر تصاویر دردناک و...
«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...
سایت عصرایران

این کنکور معضلی شده ؛ نگاهی سینمایی و متفاوت با پایانی خوش (فیلم)