VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ -
28 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پیده ترکی
۱۴۰۴/۰۶/۲۹
/ سایت دلگرم
پیده ترکی بسیار محبوب و خوشمزه / پیده ترکی را فوری درست کنید
آموزش تهیه کردن پیده ترکی
طرز تهیه
خوشمزه
طرز تهیه
خوشمزه
۱۴۰۴/۰۴/۱۵
/ سایت فرتاک
پیده اسفناج ترکی: دستور پخت پیتزای نان قایقی مخصوص و بینظیر!
پیده اسفناج، نگین سبز آشپزی ترکیه، با طعمی دلنشین و عطری بینظیر، شما را به قلب استانبول میبرد. با این دستور پخت آسان، جادوی این نان قایقی خوشمزه را به خانه بیاورید.
پیده اسفناج
پیده اسفناج ترکی
پیده اسفناج
پیده اسفناج ترکی
۱۴۰۴/۰۴/۰۹
/ سایت رکنا
از تن ماهی با پوره گوجه تا آلبابو پلو با گوشت چرخ کرده
تن ماهی
کتلت مرغ
تن ماهی
کتلت مرغ
آلبالوپلو
پیده ترکی
۱۴۰۴/۰۴/۰۷
/ سایت رکنا
پیده ترکی، متفاوت ترین پیتزای دنیا در ترکیه + فیلم
غذایی که به پیتزای ترکی معروفه، ترکیب خوشمزه گوشت به همراه جعفری و نان برشته است.
پیتزا
متفاوت
پیتزا
متفاوت
پیده ترکی
۱۴۰۴/۰۳/۰۶
/ سایت فرتاک
دستور پخت خوشمزه ترین پیده گوشت ترکی !!
ما امروز یکی از خوشمزه ترین پیده های گوشت ترکی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
پیده
پیده گوشت
پیده
پیده گوشت
۱۴۰۴/۰۲/۲۸
/ سایت دلگرم
معرفی نان پیده (نان سنتی ترکیه و انواع آن)
پیده، نان سنتی و محبوب ترکیه، با تاریخچه ای غنی و تنوع طعم ها، یکی از نمادهای فرهنگ غذایی این کشور است. در این مقاله به بررسی تاریخچه، انواع و روش تهیه پیده می پردازیم.
پیده
نان ترکی
پیده
نان ترکی
۱۴۰۴/۰۲/۲۱
/ سایت آخرین خبر
نان پیده ترکی؛ نرم و پنبه ای
آخرین خبر/ مواد لازم برای تهیه پیده ترکی: آرد قوی: 500 گرم نمک: 5 گرم شکر: 65 گرم کره: 50 گرم مخمر خشک فوری: 10 گرم بازار آب: 60 گرم شیر: 320 گرم (اگر مبتدی هستید و با خمیر رطوبت بالا کار نکردید شیر را 240 گرم استفاده کنید) نکته مهم اینجاست ارد اضافی ممنوع ! خمیر کمی چسبنده لطفا ارد نزنید . بعد از
نان
غذای ترکی
نان
غذای ترکی
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ -
28 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی