VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ -
4 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
کباب اراکی
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ / سایت دلگرم
طرز تهیه دوگوله کباب اراکی / غذای خوشمزه و پرخاصیت
دوگوله کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه اراکی است که به دلیل طعم و خواصش، طرفداران زیادی دارد. این کباب، ترکیبی از گوشت چرخ کرده، گردو و رب انار است و به عنوان یک غذای مقوی و مفید برای پاکسازی کبد و درمان یبوست شناخته میشود.
غذای محلی
کباب اراکی
غذای محلی
کباب اراکی
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۰۹ / سایت فرآشپز
طرز تهیه کباب ته تالی یا تتالی اراکی - فراشپز
فراشپز- کباب ته تالی یا تتالی یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه اراک است که شباهت زیادی به همان کباب تابهای دارد. در گویش محلی اراکی به تابه، تال گفته میشود.
۱۴۰۳/۱۲/۰۵
/ سایت درلحظه
دوگوله کباب اراکی؛ خوشمزه ای برای تقویت سیستم گوارش و بهبود کبد چرب!
به گزارش سرویس مهارت زندگی درلحظه، دو گوله کباب یک غذای خوشمزه و سنتی اصالتا اراکی است که به عنوان غذای شب عید یا غذای شب یلدا در اراک، تهیه و سرو میشود. درست کردن دوگوله کباب که آن را برای درمان یبوست و پاکسازی کبد یک غذای مفید میدانند، بسیار ساده است. کافی است
دوگوله کباب
غذای اراکی
دوگوله کباب
غذای اراکی
غذای خوشمزه
۱۴۰۳/۱۲/۰۳
/ سایت پارسینه
دوگوله کباب اراکی؛ کباب لذیذی که کبد چرب شما را درمان می کند
به گزارش پارسینه پلاس به نقل از همشهری آنلاین، دو گوله کباب یک غذای خوشمزه و سنتی اصالتا اراکی است که به عنوان غذای شب عید یا غذای شب یلدا در اراک، تهیه و سرو میشود. درست کردن دوگوله کباب که آن را برای درمان یبوست و پاکسازی کبد یک غذای مفید میدانند، بسیار ساده
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه دوگوله کباب اراکی؛ یک کباب تابه ای لذیذ برای ناهار یا شام| این کباب کبد چرب شما را درمان می کند
کباب دوگوله مثل کباب تابه ای یکی از بهترین و راحتترین غذاها با گوشت چرخ کرده برای وعده ناهار یا شام است. کباب دوگوله را میتوانید با برنج یا نان و سبزی خوردن س
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
دوگوله کباب اراکی
۱۴۰۳/۱۲/۰۱
/ خبرگزاری ایرنا
دوگوله کباب اراکی؛ یک کباب لذیذ برای درمان کبد چرب
تهران -ایرنا- دو گوله کباب یک غذای خوشمزه و سنتی اصالتا اراکی است که به عنوان غذای شب عید یا غذای شب یلدا در اراک، تهیه و سرو میشود.
اراک
کبد چرب
اراک
کبد چرب
زردچوبه
کباب
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت امروز
کباب ته تالی: لقمههای طلایی با ظاهری اشتهابرانگیز | طرز تهیه کباب ته تالی: ساده، سریع و خوشطعم برای هر سفرهای
طرز تهیه کباب ته تالی بسیار ساده و خوشطعم است. یک غذا خوش عطر و خوشمزه اراکی با طعم اصیل ایرانی در ادامه ببینید.
۱۴۰۳/۰۸/۰۱
/ سایت پارسینه
طرز تهیه کباب ته تالی غذای محلی اراکیها
کباب ته تالی یا تتالی یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه اراک است که شباهت زیادی به همان کباب تابهای دارد. در گویش محلی اراکی به تابه، تال گفته میشود.
طرز تهیه کباب ته تالی
طرز تهیه کباب ته تالی
۱۴۰۳/۰۸/۰۱
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب ته تالی یا تتالی غذای محلی اراکیها
کباب ته تالی یا تتالی یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه اراک است که شباهت زیادی به همان کباب تابهای دارد. در گویش محلی اراکی به تابه، تال گفته میشود.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۰۷/۲۱
/ سایت برترینها
اراکیها با خوردن این غذا احساس غرور میکنند!
کباب ته تالی یا تتالی یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه اراک است که شباهت زیادی به همان کباب تابهای دارد. در گویش محلی اراکی به تابه، تال گفته میشود.
برنج
پلاستیک
برنج
پلاستیک
پوست
فلفل
۱۴۰۳/۰۴/۱۷
/ سایت برترینها
طرز پخت کباب ته تالی؛ غذای سنتی و محبوب اراکی
در این ویدئو یک آشپز باتجربه و خوشذوق را میبینید که با مواد اولیه شامل: 250 گرم گوشت چرخ کرده، 3 عدد پیاز رنده شده و خردشده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز، کره محلی، 2 عدد سیب زمینی و گوجه و فلفل این کباب محلی را درست میکند.
سیب زمینی
فلفل
سیب زمینی
فلفل
گوشت
کباب
۱۴۰۳/۰۴/۱۶
/ سایت نی نی بان
طرز تهیه کباب تتالی مخصوص و خوشمزه!
کباب تتالی (یا ته تالی) که به کباب تابه ای اراکی نیز معروف است، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی، مخصوص شهر اراک است. این غذا شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد که در سراسر ایران محبوب است. نام تتالی از تابه ای که در آن پخته می شود گرفته شده است. در گویش اراکی به تابه، تال گفته می شود.
آشپزی
کباب تابه ای
آشپزی
کباب تابه ای
کباب تتالی
۱۴۰۲/۱۱/۰۱
/ سایت فرارو
طرز تهیه کباب ته تالی یا تتالی مخصوص؛ به روش سنتی اراکی
با توجه به روش طبخ این کباب یعنی قراردادن مواد کباب در ته تابه نام این غذا کباب ته تالی (کباب تابهای) شده است.
کباب ته تالی
کباب تابهای
کباب ته تالی
کباب تابهای
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۰۱ - ۰۰:۴۲:۲۶
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ -
4 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی