VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
زهره پوراحمد
۳۹ ساعت قبل / سایت هم میهن
ممنوعیت استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد که هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود و استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک، ممنوع اعلام شده است.
آرد
سازمان غذا و دارو
آرد
سازمان غذا و دارو
زهره پوراحمد
مصرف نان
۴۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس
ایرانیها در سال چقدر نان میخورند؟
زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران گفت: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است.
قیمت نان
یارانه نان
قیمت نان
یارانه نان
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ / سایت تحلیل بازار
استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است
رییس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد که هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود و استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع اعلام شده است.
نان سنگک
سازمان غذا و دارو
نان سنگک
سازمان غذا و دارو
زهره پوراحمد
آرد نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت ایران آنلاین
سبوس گیری کمتر نان سالم تر
نان به عنوان قوت غالب مردم اگر حاوی سبوس کافی نباشد، نمیتواند نیاز بدن را تأمین کند. سبوسی که اکنون از آردها گرفته میشود بین ۸ تا ۱۶ درصد بوده و برای داشتن نان کامل باید به سمت ۶ درصد سبوسگیری گام برداریم به طوری که زهره پوراحمد کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت …
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت پارسینه
چرا «نان کامل» از «نان سفید» بهتر است؟
مصرف نان کامل به جای نان سفید میتواند تأثیر زیادی بر سلامت عمومی داشته باشد. زهره پوراحمد، کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، در توضیح تفاوتهای نان کامل و نان سفید میگوید: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است، به همین دلیل از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت روزنو
این نان ویتامین B ندارد | روزنو
زهره پوراحمد با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید اظهار کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است، مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود، همچنین ارزش تغذیهای پایین نان …
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت عرشه آنلاین
چرا نان سبوسدار بهتر از نان سفید است؟
زهره پوراحمد؛ کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید، اهمیت مصرف نان کامل را مورد تأکید قرار داد.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
/ سایت تابناک
بزرگترین مصرفکننده نان در جهان هستیم
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو زهره پوراحمد سرانه مصرف نان در کشور را سه برابر میانگین کشورهای جهان دانست.
مصرف نان
سرانه مصرف نان
مصرف نان
سرانه مصرف نان
نان
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ خبرگزاری مهر
نان تیره بخورید/ ارزش غذایی نان با آرد کامل
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش می دهد.
نان کامل
زهره پوراحمد
نان کامل
زهره پوراحمد
سازمان غذا و دارو
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج