VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مصرف نان
نان
قیمت نان
نان کامل
مصرف نان
یارانه نان
نانوایی
یارانه
سازمان غذا و دارو
آرد
سلامت
تغذیه
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز
مصرف سالانه نان ایرانیها؛ ۱۱۷ کیلوگرم
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نانوایی ها
نانوایی ها
۴۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز
از سرطانهای گوارشی با مصرف فیبرهای موجود در غذا و نان دوری کنید
اقتصادنیوز: مدیر نظارت بر غذا و فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: فیبرهای موجود در نان و غذا در صورتی که با روش صحیح بهکار برده شوند موجب پیشگیری از سرطانهای دستگاه گوارش خواهد شد.
غذا
فیبر
غذا
فیبر
نانوایی
۴۵ ساعت قبل / سایت فرادید
(ویدئو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت گوتالا تخم مرغ در لاهور
گوتالا تخممرغ یک نوع غذای هندی یا پاکستانی است که مشابه با تخممرغ پختهشده و ادویهدار است. در این غذا تخممرغها با ادویههای مختلف مانند زردچوبه، فلفل قرمز، گشنیز و گاهی پیاز و گوجهفرنگی پخته میشوند تا طعمی بسیار خوشمزه و معطر داشته باشند. معمولاً این غذا به عنوان صبحانه یا میانوعده مصرف میشود …
غذای خیابانی
غذای خیابانی
۴۵ ساعت قبل / سایت فرتاک
میزان مصرف سالانه نان هر ایرانی چقدر است؟
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نان
مصرف نان
نان
مصرف نان
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۳ / سایت پارسینه
هر ایرانی سالانه چند کیلو نان میخورد؟
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نان
ایرانی
نان
ایرانی
سبوس غلات
نان سبوس دار
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۳ / سایت جهان نیوز
کباب کوبیده ۵۰ هزار تومانی با نان و آب پیاز! +فیلم | جهان نیوز
چرا قیمت کباب کوبیده در برخی رستورانها به ۵۰ هزار تومان رسیده است؟ در این گزارش به بررسی قیمت گوشت، کیفیت کباب و نگرانیهای مربوط به سلامت مصرفکنندگان میپردازیم.
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۳ / سایت تجارت ایده آل
نان سبوس دار کپسول سلامتی افراد
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به نان سبوس دار
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / روزنامه مردم سالاری
هر ایرانی سالانه چند کیلو نان میخورد؟ - مردم سالاری آنلاین
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / سایت بورس نیوز
امروز هیچ کشوری بدون برخورداری از سهمی از قدرت جهانی قادر به تأمین معیشت خود نیست
نایب رئیس مجلس گفت: امروز هیچ کشوری بدون داشتن سهمی از قدرت در دنیا نمیتواند نان بخورد و حتی نمیتواند اکسیژن مصرف کند.
مجلس شورای اسلامی
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی
معیشت مردم
اقتصاد
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / سایت سلام نو
ایرانی ها سالانه ۱۱۷ کیلو نان مصرف می کنند
ایرانیان بهطور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند که این میزان ۲.۵ برابر میانگین جهانی است.
نانوایی
نان
نانوایی
نان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / خبرگزاری برنا
ضرورت توجه به انتخاب نان سالم برای ایرانیان
برنا - گروه اجتماعی؛ رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: ایرانیان بهطور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند که این میزان ۲.۵ برابر میانگین جهانی است. بنابراین، توجه به انتخاب نان سالم برای حفظ سلامت عمومی ضروری است.
نان
سازمان غذا و دارو
نان
سازمان غذا و دارو
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / روزنامه دنیای اقتصاد
مصرف بالای نان در ایران/ این نان ها سالم ترند
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: ایرانیان بهطور متوسط سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند.
سازمان غذا و دارو
مصرف نان
سازمان غذا و دارو
مصرف نان
مصرف نان در ایران
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / خبرگزاری دانشجو
مصرف سالانه ۱۱۷ کیلو نان توسط ایرانیها/لزوم توجه به انتخاب نان سالم
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نانهای سبوسدار به تخمیر طولانیتری نیاز دارند تا اسید فیتیک مضر از بین برود؛ برخی نانواییها برای سرعت بخشیدن به تولید از جوش شیرین استفاده میکنند که میتواند سلامت مصرفکنندگان را تهدید کند.
نان
نان سبوس دار
نان
نان سبوس دار
ایرانی ها
سازمان غذا و دارو
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / سایت جهان صنعت نیوز
سازمان غذا و دارو: مجوز تولید آرد کامل صادر شد
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
آرد کامل
سازمان غذا و دارو
آرد کامل
سازمان غذا و دارو
مصرف نان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / سایت باشگاه خبرنگاران
ایرانیها سالی ۱۱۷ کیلو نان میخورند
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نان سبوسدار
فواید نان
نان سبوسدار
فواید نان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / سایت باشگاه خبرنگاران
نان سبوسدار مصرف کنید
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نان سبوسدار
فواید نان
نان سبوسدار
فواید نان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / سایت باشگاه خبرنگاران
امروز هیچ کشوری بدون داشتن سهمی از قدرت در دنیا نمیتواند نان بخورد
نایب رئیس مجلس گفت: امروز هیچ کشوری بدون داشتن سهمی از قدرت در دنیا نمیتواند نان بخورد و حتی نمیتواند اکسیژن مصرف کند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی
دولت چهاردهم
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی
دولت چهاردهم
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / سایت فرتاک
ایرانیها ۱۱۷ کیلو نان میخورند/ فواید نان سبوسدار
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
استاندارد
چاقی
استاندارد
چاقی
زهره
سازمان غذا و دارو
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۲ / خبرگزاری ایرنا
نانهای سبوسدار سالمتر است/ایرانیان ۲.۵ برابر میانگین جهانی نان مصرف میکنند
تهران - ایرنا- رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس سالمتر است اما برخی نانواییها از آردهای غیرمرتبط مانند آرد تافتون یا بربری برای تهیه سنگک استفاده میکنند و حتی سبوس را به صورت مستقیم روی نان میریزند که این روش غیرعلمی و غیرمجاز است.
سازمان غذا و دارو
امنیت غذایی
سازمان غذا و دارو
امنیت غذایی
صنعت غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ خبرگزاری ایلنا
سهنان؛ ماندگار در تولید نانهای سالم و نوآورانه
برند سهنان با رویکردی نوین در صنعت نان، در تلاش است تا با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و رعایت اصول بهداشتی، نانهایی سالم و مغذی را به دست مصرفکنندگان برساند. این برند با معرفی نانهای تخصصی و متنوع، جایگاه ویژهای در بازار ایران پیدا کرده و توجه بسیاری از خانوادهها و مصرفکنندگان سلامتمحور …
نان
سه نان
نان
سه نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ سایت فرادید
چطور از کپک زدن نان جلوگیری کنیم؟
کپکزدگی نان نهتنها میتواند منجر به آلودگی کامل نان شود، بلکه در صورت مصرف، خطرات جدی برای سلامت افراد به همراه دارد. از این رو، آگاهی از دلایل بروز کپک، خطرات ناشی از آن و روشهای جلوگیری از آن برای حفظ کیفیت و سلامت نان اهمیت زیادی دارد. در این مقاله، بهطور جامع به موضوع کپک نان پرداخته و راههای …
خانه داری
خانه داری
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - نان سالم یا غیرمفید؟ آیا ایرانیها به واقع نان سالم مصرف میکنند؟ اندیشه معاصر
سنگک به عنوان یکی از سالمترین نانهای سنتی ایران شناخته میشود. این نان به طور سنتی با آرد کامل گندم و سبوسدار تهیه میشود که آن را منبعی غنی از فیبر و مواد مغذی میکند. این نان اگر با آرد کامل پخته شده باشد، غنی از فیبر و سبوس است، هضم آسانی دارد و شاخص گلیسمی (شاخصی که بیانگر اثر یک ماده غذایی بر …
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت باشگاه خبرنگاران
آغاز هوشمند سازی توزیع آرد خام روستایی و عشایری در مازندران
هوشمندسازی فرآیند توزیع آرد خام برای روستاییان و عشایر مازندران بهمنظور نظارت دقیقتر و جلوگیری از انحراف در مصرف آغاز شده است.
غله مازندران
آرد و نان
غله مازندران
آرد و نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت جهان صنعت نیوز
سفرهای که هر روز کوچکتر میشود؛ گزارش بانک مرکزی از کاهش مصرف مواد خوراکی
گزارش بانک مرکزی از روند تغییرات دهه گذشته نشان میدهد که مصرف اقلام خوراکی اساسی نظیر گوشت، برنج و نان به شکل قابل توجهی کاهش یافته است. از طرف دیگر متوسط هزینههای سالانه خانوارها نیز افزایش قابل توجهی داشته و در طی ده سال گذشته به طور متوالی بالاتر رفته است. ترکیب کوچکتر شدن سفرهها و افزایش بار …
امنیت غذایی
بانک مرکزی
امنیت غذایی
بانک مرکزی
تورم
فقر
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت سلامت نیوز
این نان ارزش مصرف ندارد.
از آنجایی که نان قوت قالب مردم ایران است کیفیت آن تأثیر زیادی بر حفظ سلامتی دارد و هر نانی مناسب مصرف نیست.
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ سایت فرتاک
راهنمای جامع انتخاب بهترین نان برای مصرف روزانه و صبحانه
نان، یکی از اصلیترین اجزای سفرهی ما ایرانیهاست. اما آیا میدانید کدام نان برای مصرف روزانه و حفظ سلامتی شما مناسبتر است؟
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ سایت گفتنی
کسانی که دوستدار نان سفید و برنج هستند در خطر سرطان ریه هستند!
ابتلا به سرطان با مصرف نان سفید: محققان هشدار می دهند که مصرف زیاد کربوهیدرات ها مانند نان سفید، نان شیرینی و برنج خطر ابتلا به سرطان ریه را 49 درصد افزایش می
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت سلامت نیوز
نان یا برنج مقصر اصلی چاقی کدام است؟
باورهایی درباره مصرف نان و برنج و ارتباط انها با افزایش وزن وجود دارد. برخی معتقد هستند برنج باعث چاقی بیشتر میشود و برخی نان را عامل چاقی میدانند اما واقعیت چیست؟
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - چاقی با نان یا برنج؟ مقایسهای جذاب برای انتخاب بهتر!/ نان یا برنج؛ دشمن اصلی تناسب اندام شما کدام است؟ اندیشه معاصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، نان های سنتی ما یکی از نظر تغذیه یکی از بهترین نان های مورد تایید است اما نظر کلی این است که این نان بسیار خوشمزه که به هیچ وجه نمی توانیم از آن دوری کنیم باعث افزایش وزن می شود. اما آیا واقعا اینطور است؟ علت خوردن نان چیست؟ افزایش وزن آیا ممکن است یا این فقط …
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت اقتصاد ۲۴
بهترین نان برای مصرف روزانه چیست؟ | اقتصاد24
نان غذای اصلی ساده است که اگر نوع مناسب آن را انتخاب کنید، میتواند مقدار زیادی مواد مغذی به ویژه فیبر و پروتئین برای بدن شما فراهم کند؛ پس سالمترین نانی که میتوانید تهیه کنید کدام نان است؟
حوزه سلامت
حوزه سلامت
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
چیدمان سفره خانوار
بررسی جزئیات گزارش بودجه خانوار شهری بانک مرکزی در سال1402 حاکی از تغییر چیدمان خوراکیها در سفره خانوار طی یک دهه اخیر است. آمارها نشان میدهد در سالهای پس از تحریم و شوک ارزی1397، مصرف اغلب کالاهای اساسی خوراکی همچون برنج و نان که قوت غالب جامعه را تشکیل میدهد، کاهش یافته است. علاوه بر این در میان …
رفاه خانوار
مصرف خوراکی ها
رفاه خانوار
مصرف خوراکی ها
بودجه خانواده
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ روزنامه هفت صبح
بهترین نان برای مصرف روزانه
نان غذای اصلی ساده است و میتواند مقدار زیادی مواد مغذی به ویژه فیبر و پروتئین برای بدن فراهم کند
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
این خوراکی ها برای سلامت مردم گران می شوند | باید مردم را به استفاده از نان کامل تشویق کنیم
سال گذشته بود که معاونت بهداشت وزارت بهداشت در دولت سیزدهم از گرانی شکر برای کاهش مصرف مردم خبر داد. حالا رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی این موضوع را اینطور مطرح میکند که در نظر گرفتن مالیات برای کالاهای آسیبرسان، حمایت از مصرف بیشتر خوراکیهای سالم است.
وزارت بهداشت و درمان
سوء تغذیه
وزارت بهداشت و درمان
سوء تغذیه
تغذیه سالم
تغذیه
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ خبرگزاری مهر
تشریح وضعیت تغذیه در کشور؛ از تغییر مسیر یارانه شکر و روغن تا مصرف نان کامل
مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، در ارتباط با تازه ترین برنامه ها و مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، توضیحاتی داد.
سید حسن امامی رضوی
وزارت بهداشت
سید حسن امامی رضوی
وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت انتخاب
معجون دانشمندان در مقابل مسمومیت
تحقیقات بریتانیایی نشان میدهد که مصرف نان سبوسدار، سبزیجات و حبوبات میتواند احتمال ابتلا به مسمومیت غذایی مرگبار را به حداقل برساند. محققان دانشگاه کمبریج اعلام کردند که خوردن غذاهای پر فیبر به پرورش باکتریهای مفید روده کمک میکند. این باکتریها به طور طبیعی در روده زندگی میکنند و از بدن در برابر …
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت پارسینه
چرا مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم مهم است؟
محصولات لبنی مانند شیر، ماست و پنیر از جمله مواد غذایی سرشار از کلسیم هستند. این ماده معدنی در مواد غذایی دیگر مانند سویا و برنج، نان سفید، مغزها، دانهها و میوههایی مانند انجیر خشک، کلم پیچ و همچنین شیر بدون لاکتوز هم وجود دارد.
سلامت
مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
محصولات لبنی
کلسیم
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ خبرگزاری تسنیم
دلیل کیفیت پایین نان در کهگیلویه و بویراحمد چیست؟ - تسنیم
مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت:فرآیند و چرخه معیوب تامین آرد از تولید تا مصرف، دلیل کیفیت پایین نان است.
سازمان ملی استاندارد
سازمان ملی استاندارد
سازمان ملی استاندارد
سازمان ملی استاندارد
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت هم میهن
ممنوعیت استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد که هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود و استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک، ممنوع اعلام شده است.
آرد
سازمان غذا و دارو
آرد
سازمان غذا و دارو
زهره پوراحمد
مصرف نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت صدای بورس
ایرانیها در سال چقدر نان میخورند؟
زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران گفت: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است.
قیمت نان
یارانه نان
قیمت نان
یارانه نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ خبرگزاری ایسنا
مصرف روزانه ۸۰۰ تن آرد در گیلان
مدیرکل غله گیلان، مصرف روزانه آرد در استان را ۸۰۰ تن دانست که در ماه به ۲۴ هزار تن می رسد و بیان کرد: علاوه بر یارانه آرد، دولت برای نان هم تا ۴۰ درصد یارانه پرداخت می کند.
یارانه آرد
نانوایی
یارانه آرد
نانوایی
آرد خبازی
کیفیت نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت سلامت نیوز
با مصرف این نانها وزن کم میکنید
خوردن نان در یک برنامه کاهش وزن نمیتواند مانع رسیدن به اهداف شما شود. تنها کافی است بدانید کدام نوع نان باید مصرف کنید.
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت ترفندباز
رژیم لاغری با مصرف این 7 نوع نان مناسب| نان بخورید و وزن کم کنید
شما هم میتوانید نان بخورید و همچنان وزن کم کنید.
خانه
سلامتی
خانه
سلامتی
الهام خلیلی
رژیم غذایی برای لاغری
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت انتخاب
چرا فضانوردان نمیتوانند در فضا نان بخورند؟
فضانوردان پیش از این که زمین را ترک کنند، تحت آموزشهای دشواری قرار میگیرند، به ویژه در مورد تواناییهای فیزیکی، مهارتهای فنی و رژیم غذایی. مطابق رژیم غذایی ویژه آنها نمیتوانند در فضا نان بخورند، اما چرا؟ از دهه ۱۹۶۰ و شروع تسخیر فضا، ناسا و سایر سازمانهای فضایی مصرف نان را در فضا ممنوع کردند. با …
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
مصرف نان در فضا ممنوع است!
فضانوردان پیش از این که زمین را ترک کنند، تحت آموزشهای دشواری قرار می گیرند، به ویژه در مورد تواناییهای فیزیکی، مهارتهای فنی و رژیم غذایی. مطابق رژیم غذایی ویژه آنها نمیتوانند در فضا نان بخورند اما چرا؟
ایستگاه فضایی بینالمللی
ناسا
ایستگاه فضایی بینالمللی
ناسا
فضا
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت انصاف نیوز
این ۳ خوراکی را نخورید تا سیستم ایمنی بدنتان تقویت شود | انصاف نیوز
همشهری آنلاین: النا ایگناتیکوا، پزشک عمومی و متخصص تغذیه در روسیه میگوید: در دوره افزایش شیوع کووید-۱۹، برخی از مواد غذایی باید از رژیم غذایی حذف میشدند که این امر به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. به نقل از اسپوتنیک، ایگناتیکووا در مقالهای تصریح میکند که سوء مصرف شیرینیها منجر به کاهش فعالیت سلولهای …
شیرینی کلوچه
نان زنجبیلی
شیرینی کلوچه
نان زنجبیلی
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
وزیر نفت اجرای این طرح را از نان شب واجبتر دانست
وزیر نفت با بیان اینکه «اصل گرفتاری ما در حوزه ناترازی به مولفه دوم یعنی مصرف باز میگردد»، تاکید کرد: سالها است که مکرراً تولید شده اما مصرف، مدیریت تقاضا و بهینهسازی مصرف رها شده است و با وجود تلاشهایی که برای تولید میشود اما مصرف، شتابان و لجام گسیخته رو به افزایش است.
وزارت نفت
محسن پاک نژاد
وزارت نفت
محسن پاک نژاد
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت فرتاک
اگر نان نخوریم چه بلایی سر بدنمان میآوریم؟
کسانی که قصد کاهش وزن دارند، سعی میکنند میزان کربوهیدرات دریافتی خود را به حداقل برسانند، اما قطع کامل مصرف نان میتواند عوارض ناخوشایندی داشته باشد.
رژیم غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت بورس نیوز
افزایش قیمت نان: دلایل و تاثیرات آن بر بازار و مصرفکنندگان
چند روزی است نان سنگک در برخی نانوایی های آزاد پز تهران ۵۰۰۰ تومان افزایش یافته است.
قیمت نان
بازار
قیمت نان
بازار
مصرفکننده
نانوایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت ایران آنلاین
سبوس گیری کمتر نان سالم تر
نان به عنوان قوت غالب مردم اگر حاوی سبوس کافی نباشد، نمیتواند نیاز بدن را تأمین کند. سبوسی که اکنون از آردها گرفته میشود بین ۸ تا ۱۶ درصد بوده و برای داشتن نان کامل باید به سمت ۶ درصد سبوسگیری گام برداریم به طوری که زهره پوراحمد کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت …
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت پارسینه
چرا «نان کامل» از «نان سفید» بهتر است؟
مصرف نان کامل به جای نان سفید میتواند تأثیر زیادی بر سلامت عمومی داشته باشد. زهره پوراحمد، کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، در توضیح تفاوتهای نان کامل و نان سفید میگوید: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است، به همین دلیل از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۴
/ سایت باشگاه خبرنگاران
نانهایی که عامل کم خونی هستند + فیلم
مصرف مداوم نان سفید مضرات بسیار قابل توجهی به همراه دارد.
آرد سفید
جوش شیرین
آرد سفید
جوش شیرین
کم خونی
آرد سفید
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ خبرگزاری ایسنا
روند تغذیهای در کشور ایران مطلوب نیست
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: مصرف دارو در ایران سه برابر کشور چین است که نشان میدهد روند تغذیهای ما مطلوب نبوده است.
تغذیه
نان کامل
تغذیه
نان کامل
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ خبرگزاری ایسنا
مصرف دارو در ایران سه برابر کشور چین است
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: مصرف دارو در ایران سه برابر کشور چین است که نشان میدهد روند تغذیهای ما مطلوب نبوده است.
تغذیه
نان کامل
تغذیه
نان کامل
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت افکارنیوز
به این دلایل از خوردن نان سفید بپرهیزید
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف «نان کامل» به «جای نان سفید»، ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی را خواستار شد.
نان
سازمان غذا و دارو
نان
سازمان غذا و دارو
نان سفید
نان کامل
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت قیمت ۳۶۰
بهترین جایگزین نان سفید/ تفاوت نان کامل و سفید چیست؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود
قیمت نان
قیمت نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری ایرنا
مشاور وزیر بهداشت: آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف نان کامل باید تقویت شود
شیراز-ایرنا-مشاور وزیر بهداشت و رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در کنگره نان کامل و فرآورده های غلات، ثمربخشی اینگونه رویدادهای علمی را نیازمند ایجاد آگاهی در جامعه نسبت به اهمیت مصرف نان کامل دانست.
نان و غلات
آرد
نان و غلات
آرد
دانشگاه علوم پزشکی
نان کامل
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت فرتاک
نان کامل را جایگزین نان سفید کنید
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف «نان کامل» به «جای نان سفید»، ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی را خواستار شد.
نان سفید
نان سفید
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری ایسنا
مصرف نان کامل در پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثر است
مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت توجه به پیشگیری از بیماریها، مصرف نان کامل را در پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثر دانست.
نان کامل
پیشگیری از بیماری
نان کامل
پیشگیری از بیماری
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت روزنو
این نان ویتامین B ندارد | روزنو
زهره پوراحمد با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید اظهار کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است، مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود، همچنین ارزش تغذیهای پایین نان …
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری ایسنا
فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با تأکید بر آگاهیبخشس در جامعه نسبت به اهمیت مصرف نان کامل، از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
نان کامل
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
نان کامل
تغذیه
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت نبض بازار
قوت غالب مردم ایران چیست؟
به گفته رئیس نخستین کنگره ملی نان کامل و فرآوردههای غلات، مصرف نان در ایران ۳۷ درصد بیش از سرانه سالانه در خاورمیانه و ۱.۸ برابر میزان مصرف سرانه جهانی است.
مصرف نان
کنگره ملی نان
مصرف نان
کنگره ملی نان
ارزش تغذیه
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت باشگاه خبرنگاران
مصرف نان در ایران ۳۷ درصد بیش از سرانه سالانه در خاورمیانه است
به گفته رئیس نخستین کنگره ملی نان کامل و فرآوردههای غلات، مصرف نان در ایران ۳۷ درصد بیش از سرانه سالانه در خاورمیانه و ۱.۸ برابر میزان مصرف سرانه جهانی است.
مصرف نان
ایران
مصرف نان
ایران
سرانه
سالانه
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری ایسنا
رسانهها سفیران سلامت برای ترویج مصرف نان کامل باشند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با تاکید بر نقش موثر رسانه در فرهنگسازی مصرف نان سالم از آنان خواست به عنوان سفیران سلامت در این زمینه نقش ایفا کنند و سپس گفت: افزایش آگاهی و بینش مردم نسبت به مزایای استفاده از نان کامل باعث تغییر الگوی مصرف میشود.
سفیران سلامت
نان کامل
سفیران سلامت
نان کامل
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت روزنامه آگاه
تاکید بر مصرف «نان کامل» به جای «نان سفید»
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت مصرف «نان کامل» به «جای نان سفید»، ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی را خواستار شد.
دیابت
قند خون
دیابت
قند خون
ویتامینهای گروه B
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت فرتاک
این نان خطر دیابت را بیشتر می کند/ ویتامین های گروه B در این نان ناچیز است
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید گفت: نان سفید از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است و مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد.
دیابت
نان سفید
دیابت
نان سفید
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نان سفید چه نانی است ؟ ؛ بهترین جایگزین نان سفید | تفاوت نان کامل و نان سفید چیست ؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود.
تغذیه
نان
تغذیه
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت آفتاب نیوز
لب به این نان نزنید/ نان کامل را جایگزین نان سفید کنید
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف «نان کامل» به «جای نان سفید»، ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی را خواستار شد.
نان کامل
نان سفید
نان کامل
نان سفید
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت اقتصاد ایران
نان سفید را کنار بگذارید، نان کامل بخورید!
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت تجارت ایده آل
نان کامل: گزینهی برتر برای سلامتی
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت تابناک
چرا نان سبوسدار بهتر از نان سفید است؟
کارشناس سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای نان سبوسدار نسبت به نان سفید گفت: مصرف نان کامل بهدلیل وجود سبوس و جوانه گندم، علاوه بر کنترل قند خون، خطر دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
نان سبوس دار
نان سفید
نان سبوس دار
نان سفید
سازمان غذا و دارو
سبوس گندم
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت پارسینه
نان سفید از نظر ویتامین های گروه B بسیار فقیر است
نان کامل، به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیرهتر از نان سفید دارد و مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماریهای مزمن است، استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعهای سالمتر داشته باشیم.
تغذیه
سلامت
تغذیه
سلامت
ویتامین
نان سفید
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت سلامت نیوز
مصرف این نان را قطع کنید
نان قوت غالب افراد است و این قوت غالب باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا نیازهای روزانه را برآورده کند و سلامتی را به خطر نیندازد.
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ خبرگزاری برنا
مصرف نان کامل گامی مؤثر در پیشگیری از بیماریهای مزمن است
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو تفاوت بین نان سفید و نان کامل را تشریح کرد.
سازمان غذا و دارو
نان
سازمان غذا و دارو
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت رکنا
دلایل برتری نان سبوسدار از نان سفید
رکنا: کارشناس سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای نان سبوسدار نسبت به نان سفید گفت: مصرف نان کامل بهدلیل وجود سبوس و جوانه گندم، علاوه بر کنترل قند خون، خطر دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت فرادید
(ویدئو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت کاتیاوادی چوله در کراچی
کاتیاوادی چوله یک غذای خیابانی معروف در منطقه کاتیاوار گجرات در هند و پاکستان است. این غذا معمولاً از نخودهای پختهشده که با انواع ادویههای خوشطعم و ترکیبات مختلف مانند گوجهفرنگی، پیاز، زنجبیل، سیر و پودر ماسالا تهیه میشود، درست میشود. این غذا در کنار نان سرو میشود و معمولاً به عنوان صبحانه یا …
غذای خیابانی
غذای خیابانی
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت تابناک
دلیل بهتر بودن «نان کامل» از «نان سفید»
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.
سلامت
تغذیه
سلامت
تغذیه
نان سفید
نان کامل
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت پارسینه
نان کامل بهتر است یا نان سفید؟!
کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.
سازمان غذا و دارو
نان سفید
سازمان غذا و دارو
نان سفید
نان کامل
فرآوردههای غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
/ سایت فردا نیوز
پزشکیان: تلاش داریم یارانهها به دست مصرفکننده نهایی برسد
رئیسجمهور:در رابطه با معیشت مردم، میخواهیم کاری کنیم که یارانهها با هدفمندی به دست مصرفکننده نهایی برسد. در حال تلاش هستیم تا یارانههای دولتی در حوزه برق، گاز، نان، آب، گوشت و مرغ به شکلی هدفمند و موثر توزیع شود. باید این مشکلات را رفع کنیم و این وظیفه ماست.
یارانه
پزشکیان
یارانه
پزشکیان
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
/ سایت اقتصادآنلاین
دستور پزشکیان برای قطع یارانه نقدی / این خانوار از لیست یارانهبگیران ۱۴۰۴ خط خوردند
مسعود پزشکیان گفت: در رابطه با معیشت مردم، میخواهیم کاری کنیم که یارانهها با هدفمندی به دست مصرفکننده نهایی برسد. در حال تلاش هستیم تا یارانههای دولتی در حوزه برق، گاز، نان، آب، گوشت و مرغ به شکلی هدفمند و موثر توزیع شود. باید این مشکلات را رفع کنیم و این وظیفه ماست.
پزشکیان
پزشکیان
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
/ سایت فرادید
( ویدئو) نگاهی به خط تولید نان پرتزل و مراحل دقیق آن در کارخانه
پرتزل (Pretzel) نوعی نان است که به طور سنتی در آلمان و کشورهای اروپایی دیگر تهیه میشود و شکل خاصی دارد که معمولاً به صورت گرهخورده یا حلقهای است. این نان معمولاً با روکش نمک پخته میشود و در بعضی موارد، با طعمهای مختلف مانند پنیر، شکلات یا ادویهجات گوناگون طعمدار میشود. پرتزلها هم به صورت نرم …
نان سفید
نان سفید
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
/ سایت فرتاک
مصرف این نان برای صبحانه عمر را کوتاه میکند
محققان دانشگاههای مختلف طی تحقیقاتی دریافتند که در نان تُست شده و دیگر خوراکیهای نشاستهای ماده خطرناکی وجود دارد که باید از صبحانه حذف شوند.
نان تست
آکریل آمید
نان تست
آکریل آمید
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۱۰/۱۰ - ۱۲:۵۰:۰۸
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی