VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ -
14 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سیاه شدن بادمجان
۱۴۰۳/۱۱/۱۳
/ سایت دلگرم
چرا بادمجان سیاه می شود؟ دلایل و راهکارها
بادمجان، این سبزی پرطرفدار و خوشمزه، گاهی اوقات پس از برش یا سرخ شدن، رنگش تیره میشود و ظاهر غذای ما را ناخوشایند میکند. اما چرا این اتفاق میافتد و چه راهکارهایی برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان وجود دارد؟
بادمجان
بادمجان
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ سایت باتو
علت و راه حل سیاه شدن بادمجان قبل و بعد از سرخ کردن
بادمجان
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت گفتنی
ترفند جلوگیری از سیاه شدن بادمجان
دلیل سیاه شدن بادمجان پس از برش
۱۴۰۳/۱۰/۲۸
/ سایت اندیشه معاصر
دستور پخت بورانی بادمجان: غذایی خوشمزه برای مهمان ها اندیشه معاصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، برای فرار غذاهای محلی در واقع به عنوان میراث فرهنگی مردم هر کشور به حساب می آیند. با گذشت زمان، با مدرن شدن زندگی و ورود غذاهای جدید، برخی از این غذاها به تدریج فراموش شدند و یا روش های طبخ تغییر یافت. اگر به هر جای ایران بروید حتما با غذاهای خوشمزه و محلی مواجه …
۱۴۰۳/۰۶/۱۲
/ سایت اکالا
6 ترفند جلوگیری از سیاه شدن بادمجان؛ قبل و بعد سرخ شدن
بادمجان یکی از محبوبترین صیفیجات است که اگر به روش درستی نگهداری یا سرخ نشود، سیاه میشود. در این مقاله، با ترفندهای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، قبل و بعد سرخ شدن آشنا شوید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۳/۱۸
/ سایت خط سلامت
با این ترفندها بادمجان ها سفید و دنبه ای می مانند
خط سلامت: در این مطلب برخی روش های ساده برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان را معرفی می کنیم.
بادمجان
بادمجان
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
/ سایت سرگرمی روز
ترفند خانم های کدبانو برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان قبل سرخ کردن
گاهی ممکن است بادمجان قبل و بعد از سرخ کردن یا پس از برش سیاه شود، دلایل اصلی سیاه شدن بادمجان ها چیست و چه راه حل هایی برای سیاه نشدن آن ها دارد؟
نکات خانه داری
نکات خانه داری و نظافت منزل
نکات خانه داری
نکات خانه داری و نظافت منزل
نکات خانه داری و آشپزی
۱۴۰۳/۰۳/۰۹
/ سایت اقتصادنیوز
دلیل سیاه شدن بادمجان پس از برش
اقتصادنیوز : گاهی ممکن است بادمجان قبل و بعد از سرخ کردن یا پس از برش سیاه شود، دلایل اصلی سیاه شدن بادمجان ها چیست و چه راه حل هایی برای سیاه نشدن آن ها دارد؟
بادمجان
بادمجان
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۲۳ - ۱۶:۴۷:۴۵
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ -
14 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی